A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Ungár Anikó

A műsor címe: Miért itt?

- Hiszem, ha az ember a tehetsége szerint választja munkáját, akkor nem éli meg tehernek azt.
- Eddigi életem során, csak szabadon választott helyzeteket vállaltam be, olyan kihívásokat, melyekről azt éreztem, nem idegen. Sőt, képességem van hozzá, amivel azonosulni tudtam.
- Nem szeretek magamra erőltetni semmit, csak azért mert illene vagy mert “trendi.”

Műsort készíteni a Rádióban kihívás a javából! Ilyet még sohasem csináltam! Mit is szeretnék önöknek megmutatni? Hiszem, hogy legyél bárhol ezen a bolygón, megillet téged az a hely, bármelyik(!), ahol vagy! Én egy osztrák édesanya és magyar édesapa gyermeke vagyok, itt születtem Magyarországon. Tán ezért is voltam, vagyok kíváncsi arra, hogy kik választják otthonuknak Magyarországot? A nagy földgolyó összes országából miért pont itt, velünk osztják meg életüket? Noteszomat lapozva átfutottam szűk és tágabb baráti körünk ismerőseit. Sokuknak tehetem fel a kérdést, miért itt?

Bevallom, van bennem félelem, de a bizalom és biztatás jó “hátszél. “ Jut belőle bőven nekem, szerencsére. A legnagyobb kihívás persze önök, a hallgatók!

Ha meg közben elakadok,akkor majd varázsolok olyat amit hallgatva is látni fognak!

Varázslattal
Ungar Anikó

•  Miért Itt? - Ungár Anikóval • KétHetente Péntek 16:00-17:00 •

2021-04-09 16 óra Papadimitriu Athinában pont az a bizonyos egészséges ötvözet van, ahogy én a világegyetemet képzelem: a görög identitás -melyet mélyen a gyökereinek tud, és persze a felvállalt magyarság, amit magáénak érez; épp úgy, hogy az legyen aki! Érzékeny, izgalmas, szenvedélyes egyéniség, -igazi szinésznő! Jó volt a sodrásában lenni...

( A 2020.10.09-i adás ismétlése )

2021-03-26 16 óra Végy egy nagy kerek földnyi gömböt -mondjuk lehet ez a földgolyó -hozz minden szegletéből egy embert egy kis pontjára ennek a gömbnek, és mutass meg nekik mindent, ami ezen a kis ponton a boldogulásra és boldogításra szükséges.
Csodákat fogsz látni, mert rájössz, hogy az emberi faj az egyetlen, amelyik tökeletesen tud alkalmazkodni és a legjobbat kihozni abbol ami számára adatott!
Ilyen Onyutha Judit is: saját választása, hogy az ugandai édesapa és magyar mama gyermekeként itt el Magyarországon!
Itt lett ismert TV-személyiség, és itt tanít gyerekeket általános iskolában német nyelv és irodalomra -nem átlagos szinten.
Színes egyénisége nem csak a származás adta gyönyörű külsőből de finom lényéből is árad.

( A 2020.11.20.-i adás ismétlése )

2021-03-12 16 óra Amikor divatról beszélünk, nem mindig egyértelmű, hogy művészetre gondolunk. Legtöbben az utcán hordott divatos cuccokkal párosítják azt. Pedig a divat ennél sokkal szofisztikáltabb! Különösen akkor amikor valaki ezt a kreatív szakmát művészi szintre tudja emelni, mint S.Hegyi Lucia a Luan by Lucia divatház művészeti vezetője és tulajdonosa. Vele beszélgetek szakmáról divatról, családról...

( A 2020.10.23-i műsor ismétlése )

2021-02-26 16 óra Armando Mundaraín tökéletes egyensúlyban van önmagával, amióta Magyarországon él.
Ahogy ő fogalmaz: “megtaláltam a latin-magyar balanszot!”

Ez a beszélgetés egy nem mindennapi történetről szól, ahol a személyiség varázsa, az emberi alázat és a céltudatosság arányai érik el a sikert!

A venezuelai származású Armando Mundaraín esszenciája annak az emberi magatartásnak, amilyennek elképzelünk egy egészséges, egymást elfogadó, és értékeiben helyén kezelő világot.

2021-02-12 16 óra A 80-as években posztereken, kártyanaptárakon csodáltuk egzotikus szépségét. Ő volt az R-GO első gidája, majd a Dr.Beat együttessel is felkerült a slágerlistákra. Európa-szerte ismert modell volt, mégis hátat fordított a szépségiparnak. A francia apától, és vietnámi anyától származó hölgy most üzletasszonyként éli az életét. Ungár Anikó mai vendége: Clavier Charlotte.

2021-01-29 16 óra Egy balerína csokit eszik a színpadon? Aglaja Sawatzki már ezt is megtette... A gyönyörű, életvidám, és rendkívül tehetséges művésznő lesz ma Ungár Anikó vendége.

2021-01-15 16 óra Kukorica Jancsi akár Vietnámba is születhetett volna... Ninh Duc Hoang Long közel hét éve költözött Magyarországra. Országos ismertséget azzal szerzett, hogy magyarul énekelte a Bánk Bán “Hazám, hazám” című betétdalát. Jelenleg a Magyar Állami Operaház és az Operettszínház társulatának is tagja. Vele beszélgettem.

( A 2020.09.25-i adás ismétlése )

2021-01-01 16 óra India már akkor is hat rád, ha még sosem jártál ott.. Elérhetetlennek tűnik, és kiváncsivá tesz! India a misztikumokkal teli ország - a maga historilázó világával és máig gyakorolt tradícióival- egyszerűen bevonz!

Aki ezt a világot ide hozta nekünk nem más, mint Joshi Bharat - akivel identitásról, a spirituális világról, de valódi emberi tényezőkről beszélgettünk.

Bharat bárhova is csöppent volna a világban, utat tört volna magának, hogy adni tudjon abból, amit személyisége hordoz.

( A 2020.11.06-i adás ismétlése )

2020-12-18 16 óra Mauricio Flores, chilei származású belsőépítész volt a műsor vendége, akivel nem csupán a szakmáról, de a két ország kultúrája közötti különbségekről- és hasonlóságokról is beszélgettünk.

( A 2020.09.11-i adás ismétlése )

2020-12-04 16 óra Amikor Lotfi Begi beszélgető partneremre készültem, és biográfiájának, illetve zenéinek meghallgatásába merültem, óhatatlanul vizionáltam egy világot egy bizonyos történelmi korról.
- Perzsiáról, Nagy Sándor hadjáratairól, a görög perzsa háborúkról és persze az 1001 éjszaka meséiről...

Szóval nem tagadom, nagy izgalommal készültem Begire!
Aztán jött, és beigazolódott hogy - a szülei által átadott, hazájának kultúráját ismerő mai fiatalemberrel tudok beszélgetni. Perzsa neveltetésről, hagyományról, konyháról...
Hozzá kötődik az elektronikus zenei világ nálunk oly ismert formája, és a modern zenei világ új hangzása.
Abban azért megállapodtunk, hogy nincs ilyen vagy olyan zene, csak jó és rossz zene.

2020-11-20 16 óra Végy egy nagy kerek földnyi gömböt -mondjuk lehet ez a földgolyó -hozz minden szegletéből egy embert egy kis pontjára ennek a gömbnek, és mutass meg nekik mindent, ami ezen a kis ponton a boldogulásra és boldogításra szükséges.
Csodákat fogsz látni, mert rájössz, hogy az emberi faj az egyetlen, amelyik tökeletesen tud alkalmazkodni és a legjobbat kihozni abbol ami számára adatott!
Ilyen Onyutha Judit is: saját választása, hogy az ugandai édesapa és magyar mama gyermekeként itt el Magyarországon!
Itt lett ismert TV-személyiség, és itt tanít gyerekeket általános iskolában német nyelv és irodalomra -nem átlagos szinten.
Színes egyénisége nem csak a származás adta gyönyörű külsőből de finom lényéből is árad.

2020-11-06 16 óra India már akkor is hat rád, ha még sosem jártál ott.. Elérhetetlennek tűnik, és kiváncsivá tesz! India a misztikumokkal teli ország - a maga historilázó világával és máig gyakorolt tradícióival- egyszerűen bevonz!
Aki ezt a világot ide hozza nekünk nem más, mint Joshi Bharat - akivel identitásról, a spirituális világról, de valódi emberi tényezőkről beszélgetünk
.
Bharat bárhova is csöppent volna a világban, utat tört volna magának, hogy adni tudjon abból, amit személyisége hordoz.

2020-10-23 16 óra Amikor divatról beszélünk, nem mindig egyértelmű, hogy művészetre gondolunk.-Legtöbben az utcán hordott divatos cuccokkal párosítják azt. Pedig a divat ennél sokkal szofisztikáltabb! Különösen akkor amikor valaki ezt a kreatív szakmát művészi szintre tudja emelni, mint S.Hegyi Lucia a "Luan by Lucia" divatház művészeti vezetője és tulajdonosa. Vele beszélgetek szakmáról divatról, családról...

2020-10-09 16 óra Papadimitriu Athinában pont az a bizonyos egészséges ötvözet van, ahogy én a világegyetemet képzelem: a görög identitás -melyet mélyen a gyökereinek tud, és persze a felvállalt magyarság, amit magáénak érez; épp úgy, hogy az legyen aki! Érzékeny, izgalmas, szenvedélyes egyéniség, -igazi szinésznő! Jó volt a sodrásában lenni...

2020-09-25 16 óra Kukorica Jancsi akár Vietnámba is születhetett volna... Ninh Duc Hoang Long közel hét éve költözött Magyarországra. Országos ismertséget azzal szerzett, hogy magyarul énekelte a Bánk Bán “Hazám, hazám” című betétdalát. Jelenleg a Magyar Állami Operaház és az Operettszínház társulatának is tagja. Ma vele beszélgetek.

2020-09-11 16 óra Köszöntöm a Rádió Bézs hallgatóit. Kéthetente pénteken délután várom önöket a vadonatúj, “Miért itt?” című műsorommal. Olyan embereket hívok a stúdióba, akik nem itt születtek, vagy nem magyar anyanyelvűek, de mégis nálunk leltek otthonra, hivatásra. Az első adásban Mauricio Flores, chilei származású belsőépítész lesz a vendégem. Izgalmas beszélgetésnek ígérkezik, bízom benne, hogy velünk tartanak.

Kovalik Márta díj

Kedves Barátaim!
 
Szeretnék megosztani Veletek két nagyon jó és szép hírt. 
 
Megünnepeltük a BÉZS Rádió működésének 5 éves évfordulóját. Ehhez itt is hadd gratuláljak Fodor Jánosnak, a Rádió lelkének és motorjának az egész kuratórium nevében! További sok évnyi sikeres működést kívánunk!
 
Az ünnepséget a Király u. 11. szám alatt található K11 Művészeti és Szabadidő Központban szervezte meg János, nagyon szépen és mívesen. Sajnos, akinek igazán ott kellett volna lennie, megbetegedett. Így Talyigás Kati nem volt személyesen jelen, hogy megtudja, hogy Ő kapta idén a Kovalik Mártáról elnevezett vándordíjat.  Fodor János nagyon szép szavakkal emlékezett meg a névadóról, s az első két díjazottról, Bojár Gáborról és Vekerdy Tamásról. Azt is elmondta, hogy egy névtelen adakozó lehetővé tette, hogy a vándordíj egy másolata ott maradhasson a díjazottnál is a következő 5 évben.  Majd felhívta a színpadra a díj alkotóit, Formanek Zuzsát és Bedécs Kristófot, kezükben a díjjal. Talyigás Katalin távollétében pedig engem ért az a megtiszteltetés, hogy átvehettem tőlük a nagyon szép üvegalkotást, ami talán a leszálló Nikére emlékeztet leginkább, de mindenképpen a szárnyalásról, a repülésről, az alkotásról szól - azon kívül, hogy nagyon szép, légies!  
 
Gratulálunk, Talyigás Katalin! 
 
Hegyesi Gábor
Szociális Innovációs Alapítvány 
a Kuratórium elnöke
 

 

 >>>

Hallgatónktól

Kedves Bézs, és Ti mind, akik Nekünk Bézseltek!

Messziről kezdem, de nem lesz hosszú! Szeretem a szép ruhákat, kiegészítőket, mindig is szerettem öltözni, de nem szeretem a harsány színeket! A visszafogott, finom, halvány, minőségi öltözködést kedvelem, és a bézs színeket. Ugye már itt is vagyunk!

Amikor megtudtam hat évvel ezelőtt, hogy a színem, a bézs már egy rádió neve is, azt gondoltam, ez valami reklámfogás csak. De aztán megnéztem, hogy milyen nevek, és műsorok fémjelzik a rádió működését. Hallottam, hogy Fodor János, a kezdeményező, hogy ott vannak mellette azok a nevek is, akikért érdemes „kinyitni” a rádiót, és tudtam, ez bizony jó lesz!

És igen, nagyon jó lett! Szeretem, hogy egyre szélesebb profillal megy, hogy a nagy nevek mellett, jöttek a fiatalok is, hogy frissült a tartalom, szinte egész nap itt szól mellettem a Bézs.

Elegem volt, és van már a máshol a mennyiségében is az egeket ostromló politikai műsorokból, az állandó ekézéstől, a vad hangulatú párbeszédekből, a folytonos „a valamire” való utalgatásokból, olyan rádióra vágytam, ahol, ahogyan az ars poetica-jában is ott van, minőségi, lágy hangok szerepelnek, ahol elfelejtem, hogy kint dühöng a vad világ, ahol nem kell gyomorgörccsel hallgatnom a műsorokat.

Ez a rádió pont ilyen, ezért szeretem. Már hat éve ennek, és kívánom, és remélem, hogy így is marad!

Nagyon sok örömteli, boldog születésnapot kívánok!

Egy hűséges hallgatójuk, Éva

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:

Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs

 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár öt esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Játék

Szenvedésekkel teli, regényes élet, világhír. Utánozhatatlan hang és örök dallamok. Játékunkban Edit Piafra emlékezünk és a helyes megfejtések beküldői között Michelle Marly: Edith Piaf és a szerelem dala c. könyvét sorsoljuk ki.

 >>>

az Autodoc Club weboldalán