A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Papp Helga és Szalga Bogi

A Nőttön Nő, addig nőtt, míg egészen a francia vizekig elevezett, s így lett belőle LáPirítós. A NŐStények szétrepültek a szélrózsa minden irányába, de szerencsére ennek ellenére sem marad női humor nélkül a Rádió Bézs. 
 
Hiszen péntek délelőttönként továbbra is könnyed, csajos eszmecseréink színesítik a műsort. Jól kibeszéljük az élet nagy dolgait, néha másokat is megkérdezünk ezekről, aktívan világmegváltunk és átlagban, műsoronként egy Nobel-díjra érdemes ötletet is kitalálunk. Mindeközben szívesen köszörüljük a nyelvünket bárkin, aki az utunkba kerül, de minden gond nélkül fordítjuk veszélyes fegyverünket, az iróniát, akár önmagunk ellen is.
 
Vigyázat! Alkalmasak vagyunk a nyugalom megzavarására és függőséget okozhatunk!
 
LáPirítós. Péntek délelőtti ropogtatnivaló.

 

Műsorvezetők:

Papp Helga

Szalga Bogi

• Ugrás Nőttön nő •

• LáPirítós - Papp Helga és Szalga Bogi • Péntek 10:00-12:00 •

2020-09-25 10 óra
2020-09-25 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
A férfiak rémálma? Vagy nőként is lehet közünk hozzá? Vajon miért kerüljük az urológusokat? Mikor lenne fontos találkozni velük? Ők hogyan állnak a betegek félelmeihez és ellenérzéséhez? Mi a vonzó
ebben a szakmában? Egyáltalán, mivel foglalkozik pontosan egy urológus?
Figyeljen ránk (is)!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-09-18 10 óra
2020-09-18 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Hatással lehet-e a karrierünkre a tetoválásunk? Vannak-e tabu helyek, melyeket egy jó állás reményében mindenképpen szabadon kell hagynunk? Melyek azok a pozíciók, munkakörök, amiknél megengedhetetlen egy apró testfestmény is? Szabhat-e a pénzkereset határt az önkifejezésnek? Milyen tetoválás az, ami megéri akkor is, ha elveszítjük miatta az állásunkat? Mit tegyünk, ha ügyfeleink ijesztőnek találják az alkalmazottunkat? Megtilthatja-e a munkahely a tetoválást? Vagy az én testem, az én döntésem?
Hallgasson minket!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-09-11 10 óra
2020-09-11 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ön érzékeny típus? Netán szuperérzékeny? Nem érti, miért érzi földönkívülinek magát? Hihetetlenül fáradt lesz egy nyüzsgő nap után, társaságban vagy a tömegközlekedést használva? Elviselhetetlenül zavarják apró zajok, amikre mások fel sem figyelnek? Nagyon gyorsan kiismeri az embereket, és mélyen átérzi mások érzéseit? Akkor lehet, hogy tényleg az emberiség szuperézékeny 20%-ába tartozik! Hogyan lehet ezt a tulajdonságot kiválóan hasznosítani a munkában? Egyáltalán, hogyan lehet a szuperérzékenységet értéknek és nem tehernek tekinteni?
Érezzen ránk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-09-04 10 óra
2020-09-04 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Van-e helye a rugalmasságnak a művészetben? Esetleg egyenesen elengedhetetlen hozzá? Hogyan fér meg egymás mellett a művészi koncepció határozottsága és a szerep adaptációjához szükséges
flexibilitás? Tudja-e a hajlékonyságunkat, elfogadásunkat fejleszteni egy színházi előadás? Miben rendhagyó a társulat számára egy olyan produkció, melyben látássérültek is szerepelnek? Mit tehet a művész, ha a karantén miatt bizonytalan ideig tolódik egy premier? A színészek jobban alkalmazkodnak a váratlan helyzetekhez, mint bármely más szakma képviselői? Járjon utána velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-08-28 10 óra
2020-08-28 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
A nyár végére még egy kis nosztalgikus múltidézésKaranténos adásaink emlékezetes pillanatait idézzük fel ezen a héten. Vajon egy filmforgatáson tényleg a rendező csinál rendet? A marketingesek mind kreatív, boldog emberek? Ön tudja, hogy pontosan mit csinál egy szoftvertesztelő? Van ötlete, hogy mit keres egy ló egy kórházban? Ács Franciska minilovas mediátor ezt is elárulja e heti válogatásunkban!
Ismételjen velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-08-21 10 óra
2020-08-21 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ismétlés a tudás anyja… Úgyhogy ezen a héten korábbi adások részleteit ismételjük. Az első órában felidézünk néhány alkalmat, amikor egymás tudását teszteltük valamilyen témában. Vajon csak a szánk nagy, vagy valóban mindenhez (is) értünk? Aztán három kortárs művésszel beszélgetünk, akik különböző területeken alkotnak. Megismerhetik Haffner Jozefát, Győri Marcit és Zoltán Karolinát…
Érdemes!
Válogasson velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-08-14 10 óra
2020-08-14 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Fura évünk van, és furcsa ez a nyár is… Rádiós kollégáinkat kérdezzük, ők hogyan élték meg, voltak-e nyaralni, és ha igen, akkor merre. Külföld vagy belföld? Tömött strandok vagy magányos hűs szobák? Mi a helyzet a Balatonnál? Mit nevezünk egyáltalán nyaralásnak? Hova meneküljünk a fővárosból? Mit jelent számunkra a pihenés? Mitől tudunk igazán feltöltődni? Jobb magányosan, vagy inkább társasággal?
Hűsöljön velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-08-07 10 óra
2020-08-07 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ezen a héten korábbi műsorainkban elhangzott interjúkból állítottunk össze egy válogatást. Az elmúlt időszakban rengeteg emberrel beszélgettünk, tágítottuk a tudásunkat, megismerkedtünk számunkra új szakmákkal. Végre kimondtuk, hogy nem biztos, hogy mindenhez mi értünk a legjobban. Baji Ancsa segítségével beleshettünk egy sürgősségi osztály kulisszái mögé, Bitter Zsuzsa a PET kupáról mesélt nekünk, György Tekla vloggerrel pedig az önfelvállalás és az őszinteség a közösségi médiában témáról beszélgettünk…
Nosztalgiázzon velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-07-31 10 óra
2020-07-31 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Szandál-zokni, fogszabályozó, beszédhiba, csücsörítős szelfi, nem szándékos tripla szaltó a mozgólépcsőn… Mi számít cikinek? És ki szerint az? Ön emlékszik minden nyilvános botlására? És másokéra is, amik a szeme előtt történtek? Vannak-e tipikus kellemetlen helyzetek a világhálón? Mitől ciki egy felnőtt? És vajon mitől egy kamasz? Vannak-e különbségek korosztályok vagy idősíkok között ebből a szempontból? Mit tegyünk, ha kínos helyzetbe keveredtünk?
Gondolkodjon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-07-24 10 óra
2020-07-24 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Újra divatba jött a borbély? Vagy csak egy nyugati divathullám támadja a férfiakat, akik ellenállnak? Esetleg a gombamód szaporodó barber shopok jelentik a menekülő utat a nők elől a férfiak számára? Jobb a babapopsi simaság vagy népszerűbb a férfias borosta? Divat az arcszőrzet a férfiak körében? És mit szólnak a nők, ha szúrós a párjuk arca? Mennyire trendi a bajusz, a körszakáll, a favágó vagy a télapó stílus? Melyik egyszerűbb? A mindennapos borotválkozás vagy a napi, gondos arcszőr ápolás?
Merengjen velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-07-17 10 óra
2020-07-17 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Az ön élete egy tündérmese vagy egy rémtörténet? Szokott meséket olvasni? Önmagának is? Tudja, mit testesít meg a hamuban sült pogácsa vagy a sárkány? Szívesen cserélne a legkisebb szegény legénnyel? Vagy szívesebben lenne a királyfi vagy a királylány? Van a népmeséknek létjogosultsága a 21. században? Esetleg, ma már inkább korszerű mesékre vágyunk? Olvasni, nézni vagy írni a legjobb őket? Mit meséljünk a gyerekünknek, és mit ne?
Próbáljon szerencsét velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-07-10 10 óra
2020-07-10 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Egy jó film valóban kikapcsol? Netán elgondolkodtat? Vagy mit várunk tőle, egyáltalán? És mitől jó egy film? Van olyan, amit mindenki egyformán imád? Mitől lesz bukás vagy kasszasiker? Mi indítja el a mozis trendeket és divathullámokat? Érdemes-e filmkritikákat nézni és olvasni? Van-e olyan film, ami miatt szégyenkeznünk kell, ha a kedvencünk? Önnek a látvány vagy a történet a fontosabb?
Mozizzon velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-07-03 10 óra
2020-07-03 11 óra  Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Kipróbálta már, milyen a Tiszán vagy bármely másik folyón evezni? Látta a vízről a part mesés élővilágát, a csodás növényzetet? És az alatta megbúvó szemét tömeget? Szívesen kipróbálná, milyen a kalózélet? Mindig felelősen gondoskodik a saját szemetéről? És a máséról? Hallott már a PET kupáról? Van elképzelése, hogy évente hány tonna szemetet szednek össze lelkes önkéntesek a Tisza árterében? És sejti, hogy hova kerül az a hulladék? Lennének ötletei, hogy hogyan élhetnénk kevésbé ártalmasan? Vajon, merre visz az utunk…?
Haladjon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-06-26 10 óra
2020-06-26 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ön volt már turista Budapesten? Vagy tudná az idegen szemével nézni a várost? Ismeri a rejtett szépségeit vagy minden nap ugyanazon az útvonalon közlekedik? Van kedvenc helye Budapesten? Szereti egyáltalán a fővárost? Tudja, melyik a leghosszabb útja és a legmagasabb pontja? Kell egyáltalán ismernünk a lakóhelyünket? Vagy bőven elég, ha csak teret ad az életünkhöz…?
Barangoljon velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-06-19 10 óra
2020-06-19 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Önnek vannak szeparációs nehézségei? És a kutyájának? Mitől lehet problémás leghűségesebb társunk? Hogyan segíthetünk neki? Vagy talán előbb magunkon kell segítenünk? Mit tehetünk, ha a családi eb nem egy tipikus minta kutya? Kitől kérjünk segítséget? Mikor indokolt szakemberhez fordulni? Na meg, mire figyeljünk különösen a nyári melegben, hogy kedvencünk is jól érezze magát?
Figyeljen ránk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-06-12 10 óra
2020-06-12 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Vajon a többségnek tényleg csupa nyaralás, vidámság és lakoma az élet? Ön mennyire őszinte a közösségi oldalakon? Tudatos abban, hogy mit és mennyit oszt meg az életéből? Nem keveredik bele néha a szerepeibe? Tényleg másokra tartozik minden örömünk? És a bánatunk? Van, hogy az őszinteség tolakodó? Vagy amikor az őszintétlenség kifizetődő? Esetleg biztonságos?
Őszintén szólunk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-06-05 10 óra
2020-06-05 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ön járt már Bajmegállapító Osztályon? Vagy annak mai változatán, a Sürgősségin? Tudja, hogy mikor fontos és mikor időpocsékolás odamenni? Mi történik egy ilyen helyen tulajdonképpen? Miért van rá egyáltalán szükség? Mi nehezíti a beteg helyzetét? Ki foglalkozik ott a lelkünkkel? És ki foglalkozik az ott dolgozók lelkével? Miért kell mindig órákig várakozni? Kitől kaphatunk információt az állapotunkról? Mi történik a háttérben, amíg mi várakozunk?
Figyeljünk egymásra!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-05-29 10 óra
2020-05-29 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Egy párkapcsolat nem játék! De vajon jó, ha játékos? Csak nem mindegy, hogy ki nevet a végén! Ön is egy Homo Ludens? Vagy régen elvesztette játékos önmagát? Szeretné tudni, hogyan találhat vissza hozzá? Mikor, milyen játékot érdemes játszani? Mikortól válunk függővé? Mennyi az elég és mikortól sok? Mit tegyünk az otthon folyton számítógépen játszó párunkkal? Vajon a digitális világ játékai is okozhatják ugyanazt az örömet, mint a mezei társasjátékok?
Nevessen velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-05-22 10 óra
2020-05-22 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Belegondolt már, hogy milyen lehet fedél nélkül élni? Ha a fejünk felett csak az égbolt takar és nincs hova hazamenni… vagy ha csak a fűtetlen lakás falai ölelnek körbe… Ön mibe menekülne ilyen helyzetben? Képes volna művészi alkotásokat létrehozni? Ihletet meríteni a nehézségekből, a fájdalomból és reménytelenségből? Ismeri a Fedél Nélkül utcalapot? Esetleg rendszeres vásárlója? Hallott már a lap, Az év alkotója pályázatáról? Vajon hogyan lehet elérni a hajléktalan művészeket? Hogyan lehet kapcsolatot tartani velük? Egyáltalán, ki számít hajléktalannak?
Tartson velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-05-15 10 óra
2020-05-15 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Minden szentnek maga felé hajlik a keze… Nekünk is! Helga és csapata nyertes pályázata ihlette e heti adásunkat. Kinek érdemes ezt a finanszírozási formát választani? Milyen lehetőségeket és buktatókat rejtenek a pályázatok? Milyen témákkal érdemes nekiindulni a megpróbáltatásnak? Hogyan írjunk biztosan nyertes tendert? Mi a sikeres csapat és pályázat titka? Hogyan válasszuk ki a legjobb pályázatírót? Szükségünk van rá egyáltalán?
Nyerjen velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-05-08 10 óra
2020-05-08 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Lovas nemzet vagyunk, a kutya pedig az ember legjobb barátja… De lehet ezeket az állatokat a gyógyászatban is használni? A lelkünkön kívül a testünket is gyógyíthatja egy ilyen találkozás? Tényleg épülhet a személyiségünk, fejlődhet az önismeretünk a lóval való találkozás során? Hisz a csodákban, amit a kapcsolódás okoz ember és állat között? Milyen betegségek esetén lehet hatásos egy ilyen terápia? Hol a helye a kórházban egy lónak?
Terápiázzon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-05-01 10 óra
2020-05-01 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Május első vasárnapja az anyák napja. Ön hogyan ünnepel? Van elég szó vagy ajándék, ami kellőképp kifejező? Milyen ez a nap annak, aki már csak emlékeiben lehet az édesanyjával? Hogyan éli meg az Anyák napját az, akinek nehéz a kapcsolata az anyukájával? Mennyire értékelődik át ez az ünnep a gyermekeink születése után? Hogyan viselkedjünk az iskolai, óvodai anyák napi ünnepségen?
Ünnepeljen velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-04-24 10 óra
2020-04-24 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ön ismer kortárs művészeket? Érdemes ma egyáltalán művészettel foglalkozni? Meg lehet abból valahogy élni? Vagy az ember csak halála után számíthat komoly sikerekre ilyen pályán? Hogyan lesz valaki operaénekes vagy festőművész? Miben mérik manapság a tehetséget? Egy művész lehet családfenntartó? Vannak még mecénások? Jelen kell lenni minden alkotónak, művésznek a közösségi médiában? Vagy milyen felületeken találkozik manapság a művészet a közönséggel?
Kíváncsiskodjon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-04-17 10 óra
2020-04-17 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Aki a virágot szereti, tényleg nem lehet rossz ember? Ön hány növényt ölt már meg a kertjében vagy az otthonában? És mi volt a leghosszabb idő, amíg életben tudott egyet tartani? Mi kell ahhoz, hogy megfelelően tudjuk gondozni virágainkat, zöldségeinket? Ön a karantén idején több időt és figyelmet fordít a kertjére? Esetleg most próbálkozik először balkon növények nevelésével? Tudja mi a különbség a tájépítész és a kertépítő között? Hallott már a magaságyásról?
Kertészkedjen velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-04-10 10 óra
2020-04-10 11 óra
LáPirítós zeneválogatás - Papp Helga és Szalga Bogi

2020-04-03 10 óra
2020-04-03 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Tágas kert vagy körfolyosó? Veszekedős gyerekek vagy körfűrész? Hólapátolás vagy lépcsőzés? Avarégetés füstje vagy inkább a csövek mentén terjengő dohányfüst? Panel, bérház esetleg tágas, kertesház? Melyiknek mik az előnyei és a hátrányai? Sok jó ember tényleg elfér kis helyen is? Létezik-e jó szomszéd? Ön hol élne szívesen?
Érezze nálunk otthon magát!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-03-27 10 óra
2020-03-27 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ön pánikolós típus vagy a nyugalom mintaképe? Mit is jelent a pánik valójában? Mikor ér el egy beteges szintet és meddig normális? Van különbség pánik és pánik között? Hogyan szüntethető meg? Van, aki kifejezetten hajlamos rá? Mit várhatunk másoktól, hogy fokozzák, vagy csökkentik a félelmünket? Van olyan, amikor előnyös, hasznos, ha pánikolunk? Vagy csak a saját dolgunkat és a környezetünk életét nehezítjük vele?
Ne pánikoljon! Itt vagyunk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-03-20 10 óra
2020-03-20 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ezen a héten az óvatosság jegyében eddig műsorainkból állítottunk össze egy színes válogatást. Ebből kiderül majd, hogy hogyan vigasztal Bogi… Vagy hogy, hogy miért kezdtünk pánikolni a varjaktól. Tudja, hogy milyen süteményt neveznénk el magunkról? És, hogy melyik jobb, a bosszú vagy a megbocsájtás? Ismeri az összes szólást, közmondást? És használja is őket? Tudja, milyen bénák vagyunk, ha technikáról van szó? Ön szerint minden hulladék, szemét?
Keresse a válaszokat velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-03-13 10 óra
2020-03-13 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ugrott már fejest a vizes sportok világába? Látott már szinkronúszó versenyt? Esetleg a szinkron csak a filmekből, az úszás pedig csak gyerekkorból ismerős? Vagy netán már ki is próbálta? Vonzónak találja az orrcsipeszben, flitteres, csillogó ruhában egyszerre lábukat a vízből kifelé lóbáló lányok látványát? Talán mindig is arra vágyott, hogy velük együtt kalimpálhasson? Hogy lehet egy olyan sportot zsűrizni, aminek egy része a víz alatt történik? És férfiak is lehetnek vízibalettosok? Vagy ez női kiváltság?
Kerüljön velünk szinkronba!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-03-06 10 óra
2020-03-06 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Üdítő kikapcsolódás, tudatos agytorna vagy csak egyszerű unaloműzés? Ön szokott rejtvényt fejteni? Vagy az csak a nyugdíjasok kiváltsága? Esetleg próbálta már, de nem talált olyat, ami igazi kihívást jelentene? Netán épp, hogy sosem volt vele sikerélménye? Ha fejteni szeret, talán próbálkozott már rejtvénykészítéssel is? Kik alkotják a népszerű fejtörőket? Más készség kell a skandihoz, sodoku-hoz, olaszhoz vagy a kakuro-hoz? Ha az egyikben jók vagyunk, mindhez van tehetségünk?
Hallgatni arany!
Műsorvezető: Papp Helga és
Szalga Bogi

2020-02-28 10 óra
2020-02-28 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Miért van szükségünk az állatokra és miért háziasítjuk őket? Vannak-e olyan fajok, amiket semmiképp sem tarthatunk otthon? Vagy ma már maximum csak a lakás mérete és a velünk élők bátorsága szabhat határt? Honnan tájékozódjunk, hogy kedvencünket hogyan tartsuk, mi neki a legjobb? Egyáltalán, elég felelősségteljesek vagyunk ahhoz, hogy más fajokat is gondozzunk?
Állati lesz! Ki ne hagyja!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-02-21 10 óra
2020-02-21 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Influenzajárványos időkben gyakran nyúlunk segítségért pirulákhoz, cseppekhez. De jól tesszük ezt? Kire hallgassunk betegség esetén? A reklámokra, az orvosra, a gyógyszerészünkre, Dr. Google-ra vagy inkább saját magunkra? Önnek van otthon házi patikája? Vagy szükség esetén lázasan vásárolja fel a patika teljes kínálatát? Hogyan tárolja otthon a gyógyszereket? Elolvassa a betegtájékoztató utasításait? Tudja, mit kezdjen a lejárt vagy már szükségtelen orvossággal? Ha már kifizette, beszedi vagy az otthoni szemetesbe dobja? Tudja, hogy ez miért veszélyes?
Gyógyuljon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-02-14 10 óra
2020-02-14 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
A Valentin nap a szerelmesek ünnepe… Vagy csak idegbaj, vásárlási láz és giccs? Hogyan élheti túl ezt a napot az, aki szingli? Miként kerülhetjük el, hogy belefulladjunk a vörös rózsákba és szívecskékbe? Hogyan érdemes ünnepelni, ha mégis arra vágyunk? Mit tehet egy nő, ha a pasija útálja, elfelejti vagy figyelmen kívül hagyja ezt a napot? És mit tehet a férfi, ha menekülni akar a csöpögés kényszerétől?
Szeressen belénk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-02-07 10 óra
2020-02-07 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
A romantikus film végén a boldog egymásra találás, az olyan tanácsok, mint a higgy magadban, vagy légy önmagad, az üldözési jelentben épp mindig jókor érkező metró szerelvény… csupán közhelyek? Vagy jól megszokott, biztonságot nyújtó kapaszkodók az élet viharaiban? Attól, hogy valami közhely, még lehet jó, lehet igaz? Netán biztosan üldözendő, megvetendő és silány? Mitől használódnak el bölcsességeink? Ki szabja meg, hogy mikortól közhely már valami?
Tartson velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2020-01-31 10 óra
2020-01-31 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Újra élőben jelentkezik a péntek délelőttök legvidámabb műsora, de még mindig csak félárbóccal. Ahhoz, hogy kissé feledtessük Helga hiányát, Bogi vendége Tóth Bius lesz, aki vega és világ utazó, ráadásul utazásait maga szervezi. Eltudja képzelni milyen lehet 16kg-os hátizsákkal kilométereken át sétálni? És azt, hogy közben egy falat húst sem eszik? Sőt semmilyen állati eredetű terméket? Azt tudja, hogy ebben nem is az a legnehezebb, hogy az ember ezt, hogyan bírja ki, hanem hogyan valósítja meg? Legyen velünk vegán utazó egy délelőttre!
Műsorvezető: Szalga Bogi
Vendég: Tóth Bius

2020-01-24 10 óra
2020-01-24 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Bár Bogi már visszatért indiai kiruccanásából, most éppen Helga van vidéki kiküldetésben, így most még mindig csak fél gőzzel leszünk jelen. De, a jó hírünk, hogy most mindkettőnket hallhatnak. A hétre egy különleges bets of válogatással készültünk Önöknek. A 2019-es év legviccesebb pillanati közül igyekeztünk kiemelni egy párat, hogy jól indítsuk a hétvégét. Beszélgetünk a humorról, és az adrenalin függőségről. De emlékeznek mikor a gyakorikerdesek.hu oldalon csámcsogtunk? Ezt a pillanatot is felelevenítjük! Nosztalgiázzunk együtt, tartsanak velünk, most is mint mindig!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2020-01-17 10 óra
2020-01-17 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
A játék a gyerekek világa… De biztos, hogy ennek így kell lennie? Miért és hogyan veszítjük el a játékosságot az évek múlásával? Miben lehet hasznos az önfeledt játék felnőttkorban is? Hogyan találhatunk társakat hozzá? Mennyiben különbözik a felnőttek játéka a gyerekekétől? Tudnak-e a generációk együtt játszani? A szerencsejáték is játék vagy inkább kétségbeesett próbálkozás?
Játsszon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Liszkai Ágnes

2020-01-10 10 óra
2020-01-10 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Decemberben a szeretteinknek vettünk meg mindent… is. Most itt a január, tombolnak a leárazások, úgyhogy magunknak is vásárolhatunk. De mit érdemes megvenni és mit nem? Hol érdemes és hol nem? Mi a divat ezen a télen? És mi lesz a divat tavasszal és nyáron? Mi van, ha valakinek egyáltalán nem tetszik, amit a tervezők diktálnak? A gyerekeknek is érdemes lenne követni a trendeket? Vagy elég, ha csak anya öltözködése korszerű? Hogyan vegyük rá a férfit, hogy törődjön az öltözködéssel?
Tájékozódjon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Bagosi Márta stylist, grafológus

2020-01-03 10 óra
2020-01-03 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Érdemes az újév napján fogadkozni? Tényleg igaz, hogy új év, új élet? Vagy semmi nem változik attól, hogy másik évszámot írunk a keltezéshez? Milyen a jó újévi fogadalom? Már, ha van ilyen… Hogyan lehet hosszútávon megtartani? Mik lehetnek, amik megakadályoznak ebben? Kinek szól valójában a fogadalom? Miért nem megy a változtatás nélküle? És miért nem megy általában még vele sem?
Fogadja meg, hogy 2020-ban is velünk tart!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-12-27 10 óra
2019-12-27 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
2019. utolsó Lá’Pirítós adásában számot vetünk... Milyen év volt ez? Szerettük vagy alig várjuk, hogy ideérjen az új? Milyen újdonságokat ismertünk meg idén? Mik a tudomány, a technika és az űrkutatás újdonságai? Mik voltak a legfontosabb események a sztárok háza táján? És merre haladt az elmúlt évben a klímaváltozás? Meg persze miben változtunk mi magunk? Mit várunk 2020-tól?
Zárjuk együtt a ’10-es éveket!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-12-20 10 óra
2019-12-20 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön tudja, mi a különbség a garancia és a jótállás között? Vagy, hogy mi a teendő, ha az ajándékbontást hamar követi a bosszankodás, mert a Jézuska hibás készüléket hozott? Esetleg, ha meg sem érkezett, amit ajándékba szántunk? Kinél lehet reklamálni? Egyáltalán, érdemes-e? Meddig lehet visszavinni a hibás terméket? Akkor is kicserélik, ha csak nem tetszik? Mikor lehet a Fogyasztóvédelemhez fordulni? Hogyan érjük el, hogy ne a bosszankodásé legyen a főszerep az ünnepen?
Garantáltan érdemes hallgatni!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-12-13 10 óra
2019-12-13 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Közelegnek a ünnepek…, a meghitt családi együttlétek ideje. De milyen egyedül a Karácsony? Vagy legalábbis távol a szeretteinktől? Hogyan élik meg az ünnepet azok, akik dolgozni kényszerülnek, vagy egy betegség miatt kórházban töltik ezeket a napokat? Esetleg milyen a családi együttlét, ha valaki hiányzik onnan, mert külföldön, esetleg börtönben van? Vannak-e praktikák, amivel megidézhetjük az együttlét örömét? Pótolhatja a közös vacsorát és ajándékbontást egy telefonhívás? Vagy a családot a kollégák, betegtársak? Mi nyújthat vigaszt ilyenkor?
Tartozzon hozzánk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-12-06 10 óra
2019-12-06 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Vajon, ki valójában a Télapó? Vagy inkább Mikulás? Nálunk miért érkezik korábban, mint a világ nagy részén? Érdemes-e levelet írni neki? Mit kell tenni, ha szeretnénk egyet otthonra is? Milyen képességekkel kell rendelkeznie egy belevaló Mikulásnak? Mik lehetnek a nagyszakállú legextrémebb emlékei, élményei? Milyen érzés lehet milliónyi csokiba öntött hasonmással szembesülni?
Ünnepeljen velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-11-29 10 óra
2019-11-29 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Önnek van fogalma arról, hogy milyen gyerek szemmel a világ? Vajon öröm-e a tanulás számukra, vagy szükséges rossz? Van-e elegendő szabadidejük? Azt mire fordítják szívesen? Foglalkoznak-e a jövőjükkel? S ha igen, akkor optimisták vagy borúlátók azzal kapcsolatban? Mennyire szívesen töltenek időt a gyerekek a családjukkal? Érzik-e, hogy számít a véleményük, hogy figyelnek rájuk? Szenvednek-e klímaszorongásban? Mit csinálnának másként, ha ők irányítanának? Egyáltalán, vágynak-e ilyen vezető szerepre? Vendégeink a stúdióban a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány tagjai: Botos Viki Gyermekjogi Követ és Kun Zsuzsa a Gyermekjogi Követek Mentora.
Fiatalodjon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-11-22 10 óra
2019-11-22 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Javában zajlik az Európai Hulladékcsökkentési Hét. Tudott róla? Országos körkapcsolásunk ízelítőt ad arról, hogy hol, épp mi történik. Közben kiderül… Miért kell egyáltalán a hulladékot csökkenteni? Hogyan lehet ezt megvalósítani a mindennapokban? Mekkora haszna van egy ilyen európai akciónak? Hova tehetjük a szemetet, ha nem dobjuk ki? Mi számít egyáltalán hulladéknak?
Legyen a részese!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-11-15 10 óra
2019-11-15 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ön mindig pontosan tudja, hogy mikor, mit illik? Egyáltalán vannak még általános érvényű illemszabályok, vagy ma már mindent szabad? Honnan tudhatjuk meg, hogy mi való, ha otthon nem kaptunk megfelelő intelmeket? Hol érezhetjük hátrányát, ha nincs kellő tudásunk a témában? Az illemtan mikor és miért olvadt össze a táncoktatással, és még mindig fennáll a kapcsolat?
Illik hallgatni!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-11-08 10 óra
2019-11-08 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
A függőségektől általában szabadulni igyekszünk. De így van ez az adrenalin függőséggel is? Vagy az éppen hogy segít érezni, hogy valóban élünk? Őrültség vagy biológiai szükséglet? Ön gyakran érez késztetést, hogy veszélyes helyzetekbe hozza magát? Vajon az életet tényleg csak a halál közelében lehet igazán megtapasztalni és élvezni? Velünk született adottság vagy tanult viselkedés a veszélyek túlzott keresése? Az adrenalin függőknek mindegy, csak kockázatos legyen?
Vigyázzon!!! Függőséget okoz…
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-10-25 10 óra
2019-10-25 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Helyes a beszéd! De mi van, ha nem teljesen? Mi számít egyértelműen beszédhibának? Milyen okai lehetnek? Hogyan lehet megelőzni a kialakulását? Kihez kell fordulni az ilyen problémákkal? Van-e olyan eset, ami javíthatatlan? Vagy van-e olyan, hogy már túl késő? Mennyiben akadályozza az életünket egy beszédhiba? Felnőttként is együtt lehet vele élni? Lehet valaki jó szónok ennek ellenére?
Beszéljen hozzánk!!!!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-10-18 10 óra
2019-10-18 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
A héten Bogi mellett kivételesen nem Helga, hanem Hanczár Jázmin fog megszólalni. És, hogy miről fognak beszélgetni? Érezte már úgy, hogy elég volt, ez így nem mehet tovább, változtatni kell?! Volt már, hogy azt gondolta, ha valamin nem változtat akkor nagy a valószínűsége, hogy bele fog bolondulni jelenlegi életébe? Érezte már, hogy senki más nem tehet az életéért csak Ön, saját maga? Jázmin, ezeket mind átélte, ahogy azt hiszem nagyon sokan, de ő mert egy nagyot álmodni és saját vállalkozásba kezdett. Miért gondoljuk, hogy ez különleges? Mert fiatal, mert nő és mert nem ismer lehetetlen! Tartsanak velünk, inspirálódjanak Jázminból és Bogiból, nem fogják megbánni!
Ébredjenek velünk, aztán álmodjuk együtt nagyot!
Műsorvezető: Szalga Bogi
Vendég: Hanczár Jázmin

2019-10-11 10 óra
2019-10-11 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Sportoljon a gyerek? Ha igen, akkor mit? És ki és hogyan válasszon sportágat? Jó-e, ha versenyző lesz belőle? Vagy bőven elég, ha csak mozog valamit? Netán már a heti 5 testnevelés óra is sok? Mennyire számít a szülői minta? Mit tegyünk, ha a gyerek menet közben váltani szeretne? Hagyjuk, hogy próbálgassa magát? Esetleg pont ez a legjobb alkalom, hogy kitartásra neveljük? Vannak-e veszélyei a rendszeres vagy a versenyszerű sportnak?
Mozduljon velünk!!!!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-10-04 10 óra
2019-10-04 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
A szépség(ápolás), és ami mögötte van… Valóban elengedhetetlen a számtalan krém, szérium, tonik, pakolás? Aki ezek nélkül él, már nem is számíthat nőnek? Időmilliomosnak kell lenni ahhoz, hogy valóban folyamatosan ápoltnak és gyönyörűnek érezhessük magunkat? Vannak olyan praktikák vagy csodaszerek, amikkel gyorsan és hatékonyan tarthatjuk karban az arcunkat és a bőrünket? Baj, ha ráncosodunk vagy inkább az a nevetséges, ha 50 felett is huszonévesnek akarunk kinézni? Rendben van, hogy a szépség belülről fakad, de közvetlen a bőrünk alól, vagy annál azért mélyebben kell keresni?
Ragyogjon velünk!!!!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-09-27 10 óra
2019-09-27 11 óra
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ön tudta, hogy Használtruha Szeptember van? Egyáltalán szokott turkálóba járni? Külön élvezettel keresgél kincsek után kutatva? Vagy csak a kényszer hatására fanyalodik erre a takarékos megoldásra? Esetleg kifejezetten irtózik a korábban mások által hordott ruháktól? Mit szól a divat a turizáshoz? Mi lehet a legjobb fogás egy használtruha boltban? Honnan kerülnek hozzánk a levetett darabok? Mikor érdemes leginkább belevetni magunkat a keresésbe?
Találjon velünk kincseket!!!!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-09-20 10 óra
2019-09-20 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Tisztaság, fél egészség? Na, de kinek a dolga egy családban, hogy felvegye a harcot a baktériumokkal és pormacskákkal? Mennyire férfias dolog kézbe venni a porszívót vagy a mosogatószivacsot? Mikor érdemes inkább profi segítségét igénybe venni az otthonunk tisztán tartásához? És rendet kell-e rakni mielőtt jön a takarítónő? Vagy olyat válasszunk, aki előtt nem szégyelljük a legnagyobb koszt és rendetlenséget sem? És hogyan lehet diszkrétnek maradni, ha a munkánk miatt mások intim szférájában turkálunk nap, mint nap?
Hallgatni való. Tiszta sor!!!!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-09-13 10 óra
2019-09-13 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Önnek van humorérzéke? Mások szerint is? Vajon tanult vagy genetikailag kódolt a humorhoz való hozzáállásunk? Mit érez, amikor valaki mindenből viccet csinál? És mennyire zavarja, ha valaki semmilyen poént nem ért? Egyáltalán, van olyan, akire ez teljesen igaz? Tudja magáról az, akinek hiánya van humorérzékből? Vagy inkább megsértődik, ha szembesítik ezzel a hiányossággal? Hány féle árnyalata van a humornak? Túlzásba lehet vele esni, vagy ez csak ízlés kérdése?
Hallgassa! Nem vicc!!!!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-09-06 10 óra
2019-09-06 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Becsöngettek! Önnek is gyomorgörcsöt okoz szeptember elseje? Talán azért, mert még mindig emlékszik arra a kiábrándító és fájdalmas élményre, amikor véget ér a szünidő? Vagy szülőként is megfelelésikényszerrel küzd és lehetetlennek érzi eligazodni a sok elvárás között? Esetleg örömünnep a tanévkezdés, mert végre nem kell azon rettegni, hova tegye a gyereket, amíg a munkahelyén teljesít? Hogyan lehetne az iskola szünet mindenki számára feltöltődés? Miként reagáljunk jól a szülői értekezletek, tanszerlisták és pedagógusok speciális kívánságai által támasztott elvárásokra?
Hallgatnivaló!

Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga 

2019-08-30 10 óra
2019-08-30 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Még egy adást szentelünk a kérdéseknek, mégpedig most a gyakoriaknak… Ön tett már fel kérdést, vagy adott már választ a gyakorikerdesek.hu oldalon? Hasznosnak találja egyáltalán? Vagy e nélkül is tudja, hogy hogyan funkcionálna az ember hormonok nélkül? És hogy mit csinál egy szoftverfejlesztő? Van válasza arra, hogy mennyi az idő a szomszédnál? Ön szerint nagyon idegesítő tulajdonság, ha valaki nem szeret varrni? Mit kérdezne szívesen az internet népétől? És hinne a válaszoknak?
LáPirítós. Gyakran ajánljuk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-08-23 10 óra
2019-08-23 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A LáPirítós, mint a NőttönNő jogutódja ezen a héten ismét válogatás műsorral jelentkezik. Méghozzá nem is akár milyennel…! Mert ha a két műsort együtt nézzük, akkor ezen a héten érkezünk el a 200. adáshoz. Mi pedig minden lehetőséget megragadunk az ünneplésre. 4 év műsoraiból idézünk meg kedves pillanatokat. Részletet hallhatnak a legeslegelső NőttönNő-ből, lesz verbális élve boncolás férfi-nő témában. 2016-ban beszéltünk a beszédről, 2017-ben pedig félúton voltunk ide, hiszen októberben ünnepeltük a 100. adást, melyből szintén mutatunk kis részleteket. De lesz még névnap, western, indiánok… Szóval 200 adás ízeit kóstolgathatják most 2 órában.
Ki ne hagyja!

2019-08-16 10 óra
2019-08-16 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ezen a héten az a kérdés, hogy milyen a jó kérdés? Hogyan érhetjük el, hogy valóban arra kapjunk választ, amit tudni szeretnénk? Hogyan kerüljük el, hogy egy ócska tereléssel lerázzanak minket? Van-e különbség, ha sok embertől szeretnénk megtudni valamit, vagy ha csak egyetlen személyt faggatnánk? Milyen a segítő kérdés? És milyen a tolakodó, kényes, esetleg megválaszolhatatlan? Vannak olyan dolgok, amikre nagyon kíváncsiak vagyunk, de sosem merünk rákérdezni? Hogyan érhetnénk el, hogy a másik pont arról tudakolódjon, amiről mesélni szeretnénk?
LáPirítós. Nem kérdés! 
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-08-09 10 óra
2019-08-09 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Végéhez közeledik a nyári szünet, túl vagyunk már a felvételi ponthatárok kihirdetésén is… De mi van akkor, ha lecsúsztunk álmaink oktatási intézményéről? Egyáltalán, milyen ma egy felvételi a felsőoktatásban? Mihez kezdjen, aki idén lemaradt néhány ponttal? És mi a következő lépés annak, aki felvételt nyert? Kifizethetetlen albérletek, szivatáson alapuló gólya táborok, kreditrendszer, végtelen buli és vizsga hegyek… Kinek van esélye a pótfelvételin? Hogyan érdemes tölteni egy üres tanévet azoknak, akik jövőre újra próbálkoznak?
Tartson velünk! 
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-08-02 10 óra
2019-08-02 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ezen a héten egy válogatás műsort hallhatnak, melyben korábbi telefonos interjúinkból szemezgettünk. Ezért szó lesz az ügyfélszolgálatokról, még pedig a másik oldal, azaz az ügyfélszolgálatos szemüvegén keresztül, és a mások, elsősorban a gyerekek, határainak tiszteletben tartásáról. Beszélgetünk a helyes táplálkozás nehézségeiről és lehetőségeiről és a meditációról, mint feszültségoldó módszerről. 
Válasszon most is minket! 
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-07-26 10 óra
2019-07-26 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön szokott segítséget kérni? És adni másoknak? Ha szükség van rá, hogyan tudunk egyáltalán jól segíteni? Keresi az ilyen lehetőségeket vagy gyanúsan gyakran megtalálják anélkül is? Próbálta már az önkéntességet? Esetleg azt gondolja, hogy az csak az időmilliomosok kiváltsága? Ha vállalna ilyen segítői munkát, milyen területen tenné? A segítségnyújtás vajon melyik félnek hasznosabb?
Tartson velünk! 
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-07-19 10 óra
2019-07-19 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Önnek magasak az elvárásai? Saját magával szemben is? Gondolt már arra, hogy ezek mind pusztán borítékolt csalódások? Honnan származnak az önmagunk felé támasztott elvárások? Mikor és hogyan lehetnek építő motivációk belőlük? És mikortól bénítóak inkább? Ha valamit csak azért teszünk, változtatunk, mert elvárják tőlünk, az még lehet hasznos, kellemes a hasznunkra? Netán inkább ellenállást vált csak ki belőlünk? 
Érdemes hallgatni! Nem elvárás, csak jó. 
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-07-12 10 óra
2019-07-12 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Annyi mindenről beszélünk, a közösségi hálón bátran, következmények nélkül. Könnyedén osztjuk meg életünk intimebbnél intimebb részleteit. Szinte már azt gondolhatnánk, hogy nincsenek is titkaink. De azt biztosan, hogy, ami nincs fent az interneten az nem is létezik!
Mindeközben pedig emberek nem mernek nyíltan és őszintén az érzéseikről beszélni, kapcsolatok mennek tönkre, mert nem vagyunk hajlandóak egyeztetni egymással az igényeinket. Nem tudjuk, a másik mire vágyik a kapcsolatban. Ha Ön is tapasztalja, hogy vannak egyezményes tabuk, akkor tartsanak velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi 
Beszélgetőtárs: Nagy Panna pszichológus, szexuálpszichológus

2019-07-05 10 óra
2019-07-05 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Az Ön valaha volt legjobb barátja egy ember? Esetleg azok közé tartozik, akik az állatokban találtak hűséges, megértő társra? Talán már gyerekként is, a több, mint kétlábúak értették meg igazán? Kell-e, jó-e, ha állatot veszünk a gyereknek? És ha elszánjuk magunkat, mégis mit válasszunk? Hörcsög, kutya, macska, vagy együtt tudunk élni egy hüllővel, talán kígyóval, esetleg rovarokkal is? Milyen szempontok szerint válasszunk? Mi van, ha a fóbiánk egybe esik a gyerek legnagyobb álmaival?

Gondolkozzon velünk! 

Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-06-28 10 óra
2019-06-28 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Megvannak a jól bevált nyári praktikái? Mit tegyünk, hogy ne égjünk szénné egy sima hétköznapon a perzselő napsütéstől? Hova meneküljünk a hőség elől? Van-e bármilyen megoldás újdonsült ellenségeink, a poloskák és Harlekinkaticák ellen? Vagy szokjunk hozzá a gondolathoz, hogy most már együtt kell élnünk és meg kell osztanunk az otthonunkat ezekkel a hívatlan vendégekkel? A napokig tartó kínzó viszketés és éjszakai zaklató zümmögés okozói ellen hogyan indul csatába? Természetes csapdákkal hivogatja őket a halálba vagy inkább felvásárolja az összes bolti vegyi fegyvert? Ön hogyan védekezik a nyár ellen?

Hűsöljön velünk! 

Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

 

2019-06-21 10 óra ( A 2019.04.12-i adás ismétlése )
2019-06-21 11 óra ( A 2019.03.08-i adás ismétlése ) 

Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A héten sajnos nem tudunk Önökkel tartani élőben, de ez nem jelenti azt, hogy bárki LáPirítós nélkül maradna, azért arra figyeltünk, hogy a távolból ugyan, de szórakoztassuk Önöket. Két olyan korábbi adást hoztunk, amiről úgy gondoljuk, hogy szívesen hallgatnák vissza. Ezekben fecsegünk a frizurákról, valamint a közmondásokról, szólásokról is szaporítjuk a szót. Most is csak azt tudjuk mondani, mint mindig.... LáPirítós! Csak saját felelősségre! ;)

Nosztalgiázzon velünk! 

Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi
 

2019-06-14 10 óra
2019-06-14 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Vajon milyen szintjei vannak az emberi kapcsolatainknak? Ön távolról elkerüli a közeli ismerősöket vagy akár egy idegent is szívesen enged közel magához? Min múlik, hogy kit szólítunk meg egy tömegben? Van zsigeri szimpátia vagy mindig az ismerős jegyeket keressük? Hogyan reagál, ha egy ismeretlen lelkesen és nyitottan szólítja meg, váratlanul? Mennyi idő után enged valakit igazán közel magához? Kit nevezünk idegennek, ismerősnek, és ki az igazi barát? 
Kapcsolódjon hozzánk! 

Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Nagy Daniella

2019-06-07 10 óra
2019-06-07 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Új otthon, új élet? Na, de előtte még van egy költözés! Gyakran vált lakhelyet? Nehezen válik meg a régitől? Könnyen szokja meg az újat? Mitől érzi magát otthon? Hogyan csomagol? Csak gyorsan besöpör mindent a dobozokba vagy hetekig, alaposan selejtezik? Az új élethez új tárgyak kellenek? Esetleg éppen a régi holmik teremtik meg újra az otthon hangulatát? Lehet a költözés egy jó buli? Vagy kényszerű szenvedés és alig várja, hogy vége legyen?
Érezze otthon magát velünk! 
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-05-31 10 óra
2019-05-31 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A divat olykor őrült dolgokra képes. De vajon miért? Már csak extrém dolgokkal lehet kitűnni? Egyáltalán, tényleg kényszer, hogy nagyon mások legyünk? És ha ezeket az irányokat követjük, másokkal együtt, akkor hogyan leszünk közöttük különlegesek? Szívesen hordana műsárral dekorált dzsekit? Szőrös vagy emberi fej-ihlette manikűrt? Átlátszó pulóvert, netán nadrágot? Virágos kertet a szemöldökén vagy a frizurája koronájaként? Műszőrt az ajkain, esetleg az orr lyukaiban? Hol az a határ, amikor már az Ön haja is égnek áll a divattól? Persze, ha épp az a trend, akkor az sem baj!
Divatozzon velünk! 
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-05-24 10 óra
2019-05-24 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön már felnőtt? Minden szempontból? Biztosan? Mi szükséges a felnőtté váláshoz? A kor önmagában vajon elegendő? Hány féle szempontból lehet felnőni? Mi lehet ebben a folyamatban a segítségünkre? Mi történik, ha életünk végéig sem sikerül? Akinek gyereke van, az már biztosan teljesen felnőtt? Egy mama hotelben fel lehet nőni? Egyáltalán, mitől felnőtt a felnőtt?

Öregedjen velünk! 

Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-05-17 10 óra
2019-05-17 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Önnek vannak ellenségei? Talán már a sorban állás közben is azokat gyűjti? Vagy mindenkivel mindig békés? Esetleg egy-egy vita során már a saját párját, családját, főnökét is kezdi legyőzendő félnek érezni? Miért harcolunk másokkal? Miért érezzük sokszor, hogy támadni akarnak, vagy le akarnak győzni a többiek? Vajon könnyen lehetünk önmagunk ellenségei is?

Barátkozzon velünk! 

Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-05-10 10 óra
2019-05-10 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A múlt hét a határok keresésével telt. Mi az, amit elviselünk másoktól, hol van a személyes terünk, ki nyúlhat a gyerekünkhöz, kutyánkhoz és ki az, akivel szívesen beszélgetünk…? De arról nem is beszéltünk, hogy mi van a kéretlen tanácsokkal. Mit szólunk hozzá mikor valaki, meg akarja mondani a tutit? Ezt engedjük vagy akarjuk? Esetleg mi magunk vagyunk az önkéntes megmondók? És mások ezt, hogy tűrik? Ha kapott már kéretlenül tanácsot az életével kapcsolatban vagy esetleg Ön az, aki ezeket a tanácsokat bátran osztogatja, akkor pénteken tartson velük, hátha együtt tudunk nevetni magunkon!
Osszuk együtt az észt! 
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-05-03 10 óra
2019-05-03 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön tudja, hogy hol a határ? Minden helyzetben? Vagy van, hogy nem tud ellenállni a késztetésnek, hogy lerohanjon egy édes kiskutyát az utcán, bármit is szól a gazdája? Esetleg imádja a gyerekeket, akkor is, ha azok zárkózottak? És arra hogyan reagál, amikor önt rohanják le valamivel, csupán kedvességből? Ki szabja meg, hogy mikor elég, és mi számít tolakodásnak? Vannak erre szabályok? Vagy csak a jóérzésünk adhat iránymutatást? És ha így van, honnan tudhatjuk, kinél hol a határ? 
Tartson velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-04-26 10 óra
2019-04-26 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Nagy dolgok vannak készülőben a világban, de a mi életünkben biztosan, ezért sajnos nem tudunk most élőben Önökkel lenni. De senki ne keseredjen el! Saját fellelőségre most pénteken is hallhatók leszünk. Ahogy az szinte minden adásban elhangzik, repül az idő… Mindjárt májust írunk, ami azt jelenti, hogy lassan az év felénél járunk, és az elmúlt, közel félévben, rengeteg mindenről beszélgettünk. Ezekből kaphatnak most, egy kis „Best of” válogatást!

Nosztalgiázzon velünk!

Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

( 2019. Válogatás )

2019-04-19 10 óra
2019-04-19 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral… Nyakunkon a Húsvét, már úton van a Nyúl. De tudjuk, valójában mit ünneplünk ilyenkor? Rengeteg sonka, tojás, sok-sok tormával, vagy inkább édes túró, esetleg semmi hagyományos? Van kedvenc locsolóverse? Kölni felhőben úszó sok locsoló, bezárkózós-lustálkodós napok vagy egy jó menekülős wellness hétvége? Ön hogyan várja a Nyulat? Várja egyáltalán????

Készülődjön velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

( A 2018.03.23-i adás ismétlése )

2019-04-12 10 óra
2019-04-12 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön szerint is jobb adni, mint kapni? És szokta-e ajándék lónak a fogait méregetni? Használja egyáltalán a közmondásokat? Vagy mára már szinte teljesen kikoptak a hétköznapokból? Esetleg agyon használtuk már őket és közhellyé fakultak? Vagy olyan örök igazságok, melyek az élet esszenciáját tartalmazzák? Honnan jönnek? Hogyan alakulnak ki? Melyek a legfurábbak? És a magyar mondások különböznek-e más országok bölcsességeitől?
Barangoljon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-04-05 10 óra
2019-04-05 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ha gondja van, csak hívja az ügyfélszolgálatot! Persze, csak ha hisz benne, hogy tudnak segíteni… Vannak kifejezetten rossz tapasztalatai? Esetleg akad néhány jó is? Mi volt a legképtelenebb beszélgetése egy ügyfélszolgálattal? Mit tehetünk, ha az illetékesből nem árad a segítőkészség? Na és milyen lehet a vonal túlsó végén? Tudná hallgatni naphosszat a panaszos és felháborodott ügyfeleket? És közben a nyugalmát is meg tudná őrizni? 
Hallgasson minket bizalommal!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-03-29 10 óra
2019-03-29 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön gyakran kifut az időből? Vagy épp, hogy tengernyi van belőle? Ismeri az érzést, hogy valahogy időből sohasem elég? Hogyan lehetne jobban beosztani? Mire érdemes rászánni és mire felesleges elpazarolni? Vajon miért nem tudunk visszalátogatni a múltba? És miért marad mindig ismeretlen a jövő? Meg lehetne-e cserélni valahogy a kettőt? 
Szánjon ránk időt!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-03-22 10 óra
2019-03-22 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön hányadán áll saját magával? És mások Önnel? Minden helyzetben képes önmagát adni? Van egyáltalán egyetlen ilyen, vagy ahány szerep, annyi én? És a szerepeket magunk választjuk, vagy csak ragadnak ránk? Hogyan próbáljunk, vagy ne próbáljunk megfelelni mások elvárásainak? És tisztában vagyunk a saját, önmagunkkal szemben támasztott elvárásainkkal? 
Merüljön el velünk!
sorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga
Vendég: Tamás Rita

2019-03-15 10 óra
2019-03-15 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Egyformán fontosak az Ön számára a nemzeti és a családi ünnepek? Vagy a forradalmi évfordulók egy újabb szabadnapot jelentenek csak? Esetleg sok éves hagyománya van a családi közös ünneplésnek minden pirosbetűs ünnepen? Mi segít, hogy azonosulni tudjunk régi idők jelentős eseményeivel? Hogyan hozható közel a fiatalokhoz egy, a távoli ősök számára fontos, történet? Mennyire fontosak az ünnep jelképei? És hogyan emlékszünk az iskolai ünnepélyekre? Emlékszünk egyáltalán?
Ünnepeljen velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-03-08 10 óra
2019-03-08 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Idén korán ránk köszönt a tavasz, a megújulás időszaka. Itt az ideje egy új frizurának? Vagy Ön ragaszkodik a sok éve bevált fazonhoz? Esetleg minden évszakra másikat választ? Nyitott az új színekre, formákra? Esetleg az őrültségekre is? Volt már, hogy sírva jött ki a fodrásztól? Vagy már annyira bizalmatlan, hogy inkább otthon saját maga vágja a haját? És vajon mit diktál a divat, erre a szezonra? 
Hajazzon ránk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-03-01 10 óra
2019-03-01 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Nem csak hogy magunk alatt vágjuk a fát, de el is tüzeljük. Mind egy szálig, amíg csak találunk. De mi lesz, ha elfogy? Vagy ha a jéghegyek tényleg megolvadnak? Ha eltűnnek a fecskék, a jegesmedvék és még számtalan más élőlény? Vele együtt eltűnünk mi emberek is? Talán belefulladunk a szeméthegyekbe? Vagy van még remény? Fontos, hogy a gyerekeket környezettudatosságra neveljük? Vagy már mindegy? És a felnőtteket meg lehet változtatni? Fontosak annyira a gyerekeink és unokáink, hogy lemondjuk számos kényelmi dologról?
Gondolkozzon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-02-22 10 óra
2019-02-22 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Régi filozófiai problémát boncolgatunk ezen a héten. Vajon, létezik-e férfi és nő között barátság? Vagy mindig van hátsó szándék valaki részéről? Hogyan toleráljuk, ha a párunk választ barátot az ellenkező nem képviselői közül? Milyen esetekben sikerül kizárni a nemiséget és mikor esélytelen? Jó, ha az exünk az életünk része marad? Vagy az csak a fájdalom elnyújtása? Egyáltalán, hasonlít eléggé a két különböző nem ahhoz, hogy képesek legyen az igazi barátságra?
Barátkozzon velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-02-15 10 óra
2019-02-15 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Régen ott volt a fonó, meg a brigád, ma már gyakran csak online léteznek. Ön tagja valamilyen közösségnek? És van köztük olyan, ami kifejezetten női közösség? Miért van szükségünk mások támogatására, társaságára? Tényleg egységben az erő? És, ha ennyire vágyunk rá, miért kapunk mégis olyan könnyen és gyakran hajba? Hogyan lehet harmonikus és hisztimentes egy csajos kör? Milyen ügyek kötnek össze minket, és melyek azok, amik inkább elválasztanak nőtársainktól?
Alkosson velünk közösséget!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi
Vendég: Kucsinka Gabriella

2019-02-08 10 óra
2019-02-08 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Izzadó tenyerek, elcsukló, remegő hang, jól átgondolt válaszok, feszült várakozás… Ön is volt már interjún? Például új állást, albérletet vagy iskolát keresve. Esetleg a másik oldalon is kipróbálta már magát? Találkozott valaha nem odavaló kérdésekkel? Adott már elképesztő vagy meghökkentő válaszokat? Mi a jobb? Ha tudjuk, hogy mit várnak tőlünk és annak akarunk megfelelni, vagy ha teljes egészében magunkat adjuk? Mik a legváratlanabb és legelképesztőbb fordulatok egy interjú helyzetben?
Keresse velünk a válaszokat!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-02-01 10 óra
2019-02-01 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Hány helyen élt már életében? Gondolt valaha arra, hogy hazát változtat? Vagy legalábbis másik országot, lakhelyül? Mi vinné más vidékekre? És ha megyünk, hogyan vihetjük magunkkal az egész életünket? Vagy épp azért megyünk messzire, hogy magunk mögött hagyjunk mindent? Hol lehet új barátokat találni? Mennyi idő kell az új szokások kialakításához? Otthon érezhetjük magunkat valaha, egy másik országban? Be lehet teljesen illeszkedni egy idegen kultúrába? Vagy ott mindig kívülállók leszünk?
Tartson velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

Vendég: Liszkai Ágnes

2019-01-25 10 óra
2019-01-25 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Édesítőszer vagy cukor? Sok só vagy annyira kevés, amennyire csak lehet? Szeretne egészségesen táplálkozni, de nem tudja, hogy mik a hiteles források? Hogy mik azok az ételek, amik használnak, és mik azok, amikkel csak mérgezzük magunkat? Honnan jönnek az étkezési trendek? Kik a gasztronómiai „divat diktátorok”? Biztos, hogy hihetünk nekik? Na, de melyiknek?!?!?!
Táplálkozzon belőlünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-01-18 10 óra
2019-01-18 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Otthon, édes otthon… Na, de milyen is az, tulajdonképpen? Csendes kertvárosi, vadregényes fákkal és makulátlan pázsittal? Vagy belvárosi, mindentől öt percre, kilátással a szembe szomszéd konyhájára? Netán eldugott tanya, mindentől és mindenkitől messze, a bénító csend közepén? Esetleg egyenesen egy lakatlan sziget, távol a civilizációtól? Mitől érezzük magunkat otthon valahol? Mennyi idő után válik egy hely, az otthonunkká? Mennyire tartjuk tőle távol a többi embert? Kit engedünk be, és mi alapján döntjük el?
Érezze magát otthonosan velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2019-01-11 10 óra
2019-01-11 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Önnek vannak munkahelyi szokásai? És vannak emiatt konfliktusai? Az ebédidőben, az étkezőben egy megszokott rend uralkodik, vagy a neheztelés melegágya? Rendelkezik a recepttel, hogy hogyan lehet gyorsan és tökéletesen beilleszkedni egy munkahelyre? A főnökét már ismeri, mint a tenyerét, vagy megoldhatatlan rejtélynek érzi? Mi a fontos egyáltalán a második otthonunkban, és mik azok, amik teljesen lényegtelenek? 
Hallgasson minket! Jó szokás!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2019-01-04 10 óra
2019-01-04 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Van, hogy váratlan, és van, hogy már szükséges. De a szakítás sosem könnyű. Vagy Önnek igen? Hol az a pont, ahol már elkerülhetetlen? Van, amit megbántunk, elhamarkodtunk? Hogyan lehet a legkevesebb fájdalommal megúszni? Esetleg tényleg csak az segít, hogy hetekig a takaró alatt nyüszítve tömjük magunkba az édességet? Netán jobb a munkába, vagy bármibe menekülni? Lehet jól szakítani? Önnek mi esne jól, ha kenyér törésre kerül a sor?
Válasszon minket!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-12-28 10 óra
2018-12-28 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Kezdhetjük megszokni, milyen leírni 2019-et… De milyen volt 2018? Évértékelő, LáPirítós módra! Milyen leckék és tapasztalatok nehezítették mindennapjainkat? És milyen tudással gazdagodtunk, miben sikerült fejlődni? Mit viszünk tovább magunkkal belőle, és mit szeretnénk mielőbb a hátunk mögött hagyni? Milyen év volt ez? Vidám, nehéz, békés, viszontagságos, fárasztó…? És mit várunk a következőtől? 
Értékeljen velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-12-21 10 óra
2018-12-21 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

„Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz.” – mondta IV. Károly király. Önben hány ember lakozik? Netán Bábel tornyában érzi magát már a Deák téren is? Mi motiválhat minket a nyelvtanulásra? Hasznos az amit, és ahogyan a iskolában tanítanak? Vagy könyvből lehet igazán fejleszteni a nyelvi tudásunkat? Esetleg csak anyanyelvi környezetben? Akarunk egyáltalán szót érteni az idegenekkel? És ahhoz biztosan szükségünk van a szavakra?
Fejlődjön velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-12-14 10 óra
2018-12-14 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A világ legnagyobb problémája, női szemmel, hogy sosincs mit felvenni. Ismeri? Ha nem, akkor Ön bizonyára férfi. Tudja, hogy idén télen mi a divatos? Vastag pulóverek, nagy sálak, a szürke minden árnyalata, netán őrületes szín kavalkád? Találkozott már valóban beázásmentes lábbelivel vagy Hamupipőkeként várja, velünk együtt, az igazit? Rétegesen öltözik ilyenkor, vagy inkább csinosan? Na és miben érdemes feszíteni a céges karácsonyi partin, hogy se ne legyünk a vállalat apácája, se pedig a következő év cédája? A válaszokban egy profi is a segítségünkre lesz!
Öltözzön hozzánk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga
Vendég: Bagosi Márta, stylist

2018-12-07 10 óra
2018-12-07 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Az Ön élete irigylésre méltó? Vagy mások boldogsága után sóvárog? Netán a szomszéd, a kolléga, vagy egy rokon vagyona, párja, szépsége csábítja? Szokott irigykedni? Esetleg a legrondább emberi tulajdonságnak tartja? Hogyan reagál, ha mások vágyakoznak az után, ami az Öné? A többiek vagy a saját irigységünk a kiborítóbb? Van olyan, amitől minden körülmények között sárgulna
Ne irigyelje, hallgassa!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-11-30 10 óra
2018-11-30 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön emlékszik az első első randevújára? És a legutóbbira? Mit illik ilyenkor és mit nem? Tényleg bármi belefér már az első alkalomba? Szükségszerű bénázás, inspiráló feszültség vagy mindent elsöprő érzelmek? Mutassuk a legjobb arcunkat, vagy rögtön sokkoljunk a valósággal? Hogy búcsúzzunk el a találkozás végén? Van olyan, hogy ideális első randi? Vagy ez mindenkinek más? Mik a legkínosabb és legviccesebb élményeink a kezdeti próbálkozások terén? 
„Találkozzunk” ezen a héten is!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-11-23 10 óra
2018-11-23 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Az ígéret szép szó, Ön mindig betartja? Vagy van, hogy felelőtlen és elhamarkodott vállalásokkal igyekszik kimenekülni egy helyzetből? Csak szavak, amiket jó hallani, vagy az is fontos, hogy valósággá váljanak? Van olyan dolog, amire sosem tenne ígéretet? Volt már, hogy valakitől nagyon ki akart csikarni egyet? És hogyan reagál, ha a másik fél nem tartja az adott szavát?
Ígérje meg, velünk tart!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-11-16 10 óra
2018-11-16 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Véget ért az indián nyár, jön a rossz idő, a hideg, sötét napok. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Kimozduljunk egyáltalán a lakásból? Ha igen, hova? És mit vegyünk fel, ha már túl vagyunk a zokni-
szandál szezonon? Téli csizma pólóval vagy bikinivel? Ha nem merészkedünk a falakon kívülre, akkor
mit kezdjünk otthon magunkkal? Társasjáték, szekrénypakolás, maratoni főzések, összebújás vagy
nagytakarítás? Esetleg van jobb ötlete?
Kuckózzon be velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-11-09 10 óra
2018-11-09 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön mit fedezett fel legutóbb? Vagy mit szeretne legközelebb? Szívesen cserélt volna Kolombusszal és Magellánnal? Esetleg inkább feltalálna valamit? Vagy szívesebben vár más újító lelkületű kalandorokra? Önmaga felfedezéséhez már hozzáfogott? Netán azt várja, hogy valaki más lásson meg önben valamit? Vajon mik a legnagyobb vagy legégetőbb fehér foltok manapság az életünkben?
Kalandozzon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-10-26 10 óra
2018-10-26 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Sokan esküsznek az egykeségre, mások szerint, kell a testvér. Két gyerek nagyobb gond, mint egy? Vagy legalább eljátszanak egymással? Kis gyerek, kis gond, a nagy gyerek, nagy gond? Áldás a testvér? Vagy inkább átok, mikor 3 percenként vesznek össze? Lehet minden gyerekünket egyformán szeretni? Kényszerű osztozkodás, idegesítő kicsik és terrorista nagyok, vagy életre szóló barát, akivel mindig számíthatunk egymásra? Önök mire esküsznek? Testvérrel vagy testvér nélkül felnőni? 
Gondolkozzon velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-10-19 10 óra
2018-10-19 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön a nyugalom mintaképe vagy néha elönti a méreg? Milyen hétköznapi dolgok képesek felbosszantani? Gyakran előfordul, hogy kétségbeesve keresi a dolgait, miközben rohannia kéne? És van, hogy el is késik? Vagy éppen, hogy mindig pontos és mások élnek vissza a türelmével? Hogy viseli a sorban állást, várakozást? Meg tudja őrizni a nyugalmát akkor is, amikor a dugóban araszol vagy a tömött buszon utazik? Tulajdonképpen a legtöbb dolog kihozza a béketűréséből? És mi nyugtatja le? Vagy van egy bevált módszere, hogy semmi ne tudja kihozni a béketűréséből?
Bosszankodás helyett, hallgasson minket!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-10-12 10 óra
2018-10-12 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön kihez vagy mihez kötődik? Görcsösen ragaszkodik helyekhez, emberekhez, szokásokhoz, tárgyakhoz? Vagy irtózik bármiféle elköteleződéstől? Mitől függ, hogy melyik típusba tartozunk? Tudunk rajta változtatni valahogyan? Hogyan fejleszthetjük a kötődésünket? Vagy hogyan küzdhetjük le a függéseinket? Hol van ennek egyáltalán az optimuma? Van egy egyetemes arany középút? Netán egyénenként, sőt, talán kapcsolatonként más az ideális? 
Kötődjön hozzánk hosszú távon!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-10-05 10 óra
2018-10-05 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Örülne, ha nem kellene többet a házimunkával bajlódni? Sőt, munka helyett pihenéssel tölthetné az egész napot? És nem zavarná, hogy közben mindent robotok csinálnak? Mennyire vagyunk veszélyben a mesterséges intelligencia miatt? A robotok lehetnek a jövő rabszolgái? Vagy szívesen barátkozna gépekkel? Esetleg a párválasztásnál is előnyben részesítené a fémesen ragyogó tekintetet, ha cserébe katalógusból választhatja ki élete párjának tulajdonságait? 
Engedje szabadon fantáziáját velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-09-28 10 óra
2018-09-28 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Vajon hogyan férkőzhetünk Fortuna kegyeibe? Ön szerencsés típus? Esetleg már az óvodában is patkó vagy négylevelű lóhere volt a jele? Vagy csak a racionális dolgokban hisz és messziről kerüli a lottót, kaparós sorsjegyet, meg efféléket? És mit kezdene egy hatalmas nyereménnyel? Elárulná a környezetének és végre mindent megvenne, még azt is, amire sosem vágyott? Netán titokban vásárolna egy lakatlan szigetet és oda menekülne? Meg tudna birkózni a hirtelen jött vagyonnal?
Legyen szerencsénk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-09-21 10 óra
2018-09-21 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Itt a vége? Mármint a világnak… Ön hitt már valamelyik armageddon jóslatnak? Mit gondol, tényleg veszélyben vagyunk? Hova lehetne menekülni? Mennyivel előre szeretné tudni, ha közeleg a világégés? Egyáltalán, szeretné tudni? Vajon mi okozza majd a civilizációnk pusztulását? És vannak, akik talán már azt is tudják, mikor fog ez bekövetkezni? Vagy minden jóslat csak szélhámosság?
Élje túl velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-09-14 10 óra
2018-09-14 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön öngyógyító? Vagy betegség esetén lázasan rohan az orvoshoz? Úgy véli, a természetgyógyászat egy természetes gyógymód? Esetleg csak kuruzslás és szemfényvesztés? Köpölyözés, fülgyertya, gyógytea, kézrátétel, távgyógyítás... Hisz bennük, vagy egész a patikáig menekül előlük? Fűben-fában orvosság… vagy mégsem?
Őrizze meg egészségét velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-09-07 10 óra
2018-09-07 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön megtalálta már a megfelelő oldószert a feszültség ellen? Mi az, ami mindig kiborítja? Na és olyankor kire borítja? Mit tesz azért, hogy békés úton szabaduljon meg a stressztől és ne váljon közveszélyessé? Boxzsák, futás, természet, esetleg meditáció? Vagy elegendő, ha kibeszéli magából? Esetleg bebeszéli magának, hogy nincs is min feszülni? Volt már, hogy azt hitte, azonnal felrobban? És megtörtént?
Simítsa idegeit velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-08-31 10 óra
2018-08-31 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Mi az, ami állítólag a legtöbb szülőnek ünnep, a gyerekeknek viszont szenvedés? Bizony, az iskolakezdés! Pillanatokon belül becsöngetnek, nebulókkal telnek meg a padok. A szabadság vége vagy várva várt találkozás a barátokkal? Tanszervásárlási láz, tankönyv illat, órarend, napközi és korán kelés. Mitől fél, és minek örül egy elsős? Miből kell újat venni? Kövessük-e a divatot vagy törekedjünk a gazdaságosságra? Változik-e a tanévkezdési őrület az idők során?
Sorakozó! Le ne maradjon!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-08-24 10 óra
2018-08-24 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Pihenés, kikapcsolódás, nyaralás… Na, de hol, kivel és hogyan? Milyen extrém úti célok csábítják? Kipróbálna veszélyes programokat? Rendhagyó ételeket? Kivel nyaralna szívesen, ha bárkit választhatna? Vonzzák a katasztrófák? Utazna is értük? Inkább népszerű turista paradicsomok vagy elhagyatott, felfedezetlen területek? Szeret előre felkészülni, utána olvasni a célállomásnak vagy inkább a spontaneitásban hisz?
Kalandozzon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-08-17 10 óra
2018-08-17 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ezen a héten ismét újrakereteztük néhány mondanivalónkat, hiszen megint válogatás műsort hallhatnak. Olyan részletek hangzanak el, melyekben vallomást tettünk, valamit bevallottunk Önöknek, vagy beláttunk magunknak, esetleg egymásnak. Lesz szó szerelemről, humorról, dolgokról, amiket egyszerűen imádunk és még sok minden egyébről is, hiszen a témában nem ismerjük az egyenes utat. 
Válogassanak velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-08-10 10 óra
2018-08-10 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A családját nem, de a barátait megválogathatja az ember. Ön mennyire finnyásan válogat? Csak egy, de igaz barátja van? Esetleg tömegeket érez közel magához? Mi lehet a különbség az ismerős, haver, span és az igaz barát között? Előfordulhat, hogy a távolság szétszakít egy ilyen kapcsolatot? Mit tegyünk, ha a párunk nem kedveli a barátainkat? Vagy fordítva. Tulajdonképpen, mi is valójában a barátság és beleférnek-e extrák? Férfi és nő között létezhet egyáltalán?
Tartson velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-08-03 10 óra
2018-08-03 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Jajj, úgy élvezem én a strandot… vagy mégsem? Mi a jó az össznépi áztatásban? Vagy a meleg elől ez az egyetlen igazi menekülés? Épített vagy természetes víz? Bikini, tankini vagy úszódressz? Ön követi a fürdőruha divatot? Vagy mártózás közben lesi el a tudást másoktól? Esetleg a vízben hűsölve szörnyülködik, hogy ki milyen viseletben sütteti magát? És ha megéhezik, mit választ? Jó kis hazai fasírtos vagy rántott húsos szendvics? Vagy a klasszikus lángos a kihagyhatatlan?
Mártózzon velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-07-27 10 óra
2018-07-27 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Még mindig nem fogytunk ki a válogatásokból, hiszen bőven van miből szemezgetni. Ezen a héten olyan részleteket szedtünk csokorba, melyekben vendégekkel, beszélgetőtársakkal színesítettük a műsort. Így aztán igazi hang és téma kavalkádban lesz részük, ha velünk tartanak. Az újév irodalmi elemzése, páncélos lovagok, hűség és hűtlenség, gyerekszerelmek, borzalmas munkahelyek és nosztalgia is beleférhet egyetlen műsorba…
Hallgassák csak!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-07-20 10 óra
2018-07-20 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A tökéletesség nehéz teher, de mi ezt is szívesen vállaljuk magunkra. E heti válogatásunkban csupa olyan részletet hallhatnak, ahol lelkesen fényezzük egymást, mert ezt sem szégyelljük. Hihetetlen képességek, őszinte vallomások, bámulatos vélemények és tulajdonságok sem állnak távol tőlünk és mi ezeket is értékeljük egymásban. Kölcsönös audio lelki simogatás, két órában…
Nosztalgiázzon velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-07-13 10 óra
2018-07-13 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ezen a héten korábbi adásokból szemezgettünk. Minden műsorunk egy-egy témára épül, de bizony nagyon sokszor, nagyon elkanyarodunk a kijelölt ösvénytől és beszélünk sok minden másról. Ilyen részleteket válogattunk most össze. Így szó lesz az olimpiáról, a mellméretekről, beszélünk vizsgázási módszerekről, a takarításról és verbálisan üldözzük a telet…

Emlékezzen velünk!

Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-07-06 10 óra
2018-07-06 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A lehető legnagyobb bőrönd vagy egy kisebb kézitáska? Ön mibe csomagol, ha nyaralni indul? Viszi magával a komplett ruha- és gyógyszertárat? Vagy inkább a helyszínen vásárol? Járt már úgy, hogy hazafelé több csomaggal jött, mint odafelé? A kényelem a fontos? Esetleg a szokásokhoz ragaszkodunk? Egy pasinak tényleg elég 2-3 póló és 5 gatya egy egész nyaralásra? Napokkal korábban nekiáll a pakolásnak? Netán indulás előtt gyorsan bedobál minden szükségesnek tűnő darabot?
Kalandozzon velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-06-29 10 óra
2018-06-29 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Vajon milyen nagyok a NAGY szerelmek? Idővel összemennek vagy éppen, hogy megnőnek az emlékezetünkben? Mitől függ, hogy melyik szerelem lesz maradandó emlék és melyik vész a feledés homályába? Létezik, hogy az én nagy szerelmemnek csak egy felejthető kaland voltam? Egyáltalán egy életre, csak egy igazi szerelem jár, vagy lehet akár több is? Az érzelmek mélysége csökken az idővel? Mitől van a lila köd és mitől múlik el? 
Andalogjon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi


2018-06-22 10 óra
2018-06-22 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Nyáron sokszor, a nagy melegben, semmit sem esik jól viselni. De ha mégis öltözködésre szánjuk magunkat, vajon mit diktálnak az idei trendek? Egyáltalán, figyelembe vesszük-e őket? Szeretnénk-e követni, vagy inkább igyekszünk diktálni? Különben is, ki szabja meg, hogy mikor, mi a divat? Kit követnek a tervezők? Esetleg csak mennek a saját fejük után? Mi pedig osonunk szorosan a nyomukban? 
Legyen trendi, hallgasson minket!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga
Vendég: Bagosi Márta stylist

2018-06-15 10 óra
2018-06-15 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ottalvós vagy napközis? Tematikus, vagy inkább csak felvigyázós? Nyakunkon a szünidő, a táborok időszaka… Kínszenvedés a gyereknek, vagy remek lehetőség új barátokat gyűjteni? Az ismerős közeg, az iskolai a jobb választás, vagy nyitottságra nevel, ha kiszakadunk a megszokottból? Hogyan, mi alapján lehet jól választani az óriási kínálatból? Milyen veszélyei vannak? Kinek milyen való és milyen nem?

Táborozzon le nálunk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-06-08 10 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Sok könyve van otthon? És el is olvassa őket? Vagy inkább csak jól mutatnak a polcon? Mik voltak eddig a legmaradandóbb olvasási élményei? Frászt kapott a kötelezőktől vagy falta őket? Mikor és mi szerettette meg önnel az olvasást? Emlékszik? Csak papír alapon, nyomtatásban érdemes? Vagy a digitális is ugyanolyan jó? Bármilyen témájú könyvet szívesen vesz a kezébe? Mi a jó az olvasásban? Érdemes megfilmesíteni egy könyvet?
Olvasson a mondataink között!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga
Áramszünet miatt "csonka" lett az adás, ezért csak egy óra érhető el.


2018-06-01 10 óra
2018-06-01 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön emlékszik a múltra? Vagy inkább a jövő érdekli? Netán mindig csak az adott pillanattal foglalkozik? Mi az oka, hogy van, amire emlékszünk és van, amire nem? Vajon az emlékeink valósak, vagy néha csak a fantázia szüleményei? Ön szerint érdemes és lehet tanulni az elmúlt időkből? Érezte már azt, hogy mások emlékei után sóvárog? Van olyan, amit megváltoztatna a múltjában?

Emlékezzen velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-05-25 10 óra
2018-05-25 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Vajon a vegánság vagányság? Vagy inkább valami divat hiszti? Ön látja a rántott szeletben a szenvedést? Vagy igyekszik tudomást se venni róla? Netán épp a növények védelmében választja a húsfogyasztást? És azt tudja, mennyiféleképpen lehet vegetáriánus? Kibírná, hogy csak nyers ételeket egyen? Esetleg ahhoz a táborhoz tartozik, akik szerint nem étel az étel, ha nincs benne hús?
Fogyasszon minket!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-05-18 10 óra
2018-05-18 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Pontosan, mit is jelent a pontosság? A késés rossz szokás, tiszteletlenség vagy személyiségjegy? Vajon, aki időben pontos, az a feladatait is így látja el? Ön azon szerencsések közé tartozik, akik mindig, mindenhova idejében érkeznek? Netán még előbb is? Vagy ismeri azt az érzést, amikor akármilyen korán is indul el, tuti, hogy beleütközik egy armageddonba, kitörik a villamos kereke, vagy keresztezi az útját egy csigáknak rendezett futóverseny teljes mezőnye? 
Le ne késsen rólunk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-05-11 10 óra
2018-05-11 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A családtagjait senki sem válogathatja meg… Ön elégedett azzal, amit kapott? Hány generációig van tisztában a családfájával? Tartja egyáltalán a kapcsolatot a rokonsággal? Vagy csak sátoros ünnepeken gyűlnek össze? Esetleg még akkor sem? Tudja, mit köszönhet a szépszüleinek? Vagy, hogy ki az ángyom és a komaasszony? Ki számít egyenes ági leszármazottnak és mi az a műrokonság? Vajon mitől függ, hogy mennyire ápoljuk a kapcsolatot a hozzátartozóinkkal? És miért tudnak a családtagjaink néha az idegeinkre menni?
Tartson velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-05-04 10 óra
2018-05-04 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

MARATONI beszélgetések, vagy inkább futás? SÚLY problémák vagy inkább lökés? Kényelmes kanapé szörf, csak egy kis fitten tartás vagy megszállott hajsza? Esetleg laza aerobic a barátnőkkel, sok röhögéssel fűszerezve? Vagy mélyspirituális jóga csavarok? Ön mit sportol? És miért pont azt a mozgásformát választotta? A lazsálás is lehet egy forma! Ha mozog, fontos, hogy miben teszi? Kinyúlt játszósban, vagy a legtrendibb márkás cuccokban? Vajon a sok sport széppé tesz vagy megnyomorít?
Mozduljon velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-04-27 10 óra
2018-04-27 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Egymással viaskodó pormacskák, a fűtéstől megrészegült pókok szövevényes hálója és a spájz mélyén megbúvó, ismeretlen eredetű lim-lom kupac... Ha otthon is találkozik hasonló jelenségekkel, akkor talán, itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak! Ön is profi légtornászokat megszégyenítő akrobatikus képességekkel mossa az ablakot? Vagy inkább alpinistát kér fel a feladatra? Hisz benne, hogy minél több a tisztítószer, annál jobb? Netán a zöld megoldásokra esküszik? Társaságban, csendes magányban, esetleg koncert hangulatban szeret takarítani?
Tisztuljon velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-04-20 10 óra
2018-04-20 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Édes a bosszú, vagy hasznos a megbocsájtás? Egyáltalán, van lehetőségünk választani? Vagy belénk van kódolva a döntés? Lehet tanulni, hogy hogyan lépjünk túl a sérelmeken? Mivel olthatjuk hatékonyan a bosszúszomjat? Ön tud bocsánatot kérni, vagy inkább bízik a jó szerencsében? Esetleg abban hisz, hogy majd a karma mindent megold? Vannak bocsánatos bűnök és vannak, amik már túl vannak ezen a kategórián? 
Filozofáljon velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-04-13 10 óra
2018-04-13 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Fogyasztói társadalomban, vásárolni kötelező. Na de, nem mindegy, hogy mennyit és főleg, hogy mennyiért! Ön figyeli az akciókat? Használja a kuponokat? Vagy kidobja őket, mert úgyis csak szemét? Egyáltalán, találkozik velük? Netán csak álmodik róluk? Járt már úgy, hogy ingyen hozott el valamit a boltból a kuponoknak köszönhetően? Milyen jellegű kedvezmények villanyozzák fel? Van, hogy csak azért tölt le valamit, vagy vásárol meg egy magazint, mert vannak benne kuponok? Van olyan, hogy túlzott megszállottság, ebben a témában?
Tékozolja ránk az idejét!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-04-06 10 óra
2018-04-06 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Tisztában van vele, hogy Ön is árucikk? Megvannak már a jól bevált értékesítési módszerei? A munkaerőpiacon, a társkeresésben, az Instagramon, egy új társaságban, esetleg ha vállalkozó kedvű vállalkozók vagyunk… Hogyan adjuk el magunkat? Elég, ha önmagunk tudunk lenni vagy profi stratégiákat kell kidolgoznunk? Milyen gyakran készít piackutatást a vállalkozása számára, vagy konkurenciaelemzést a társkereső oldalakon, netán ismertség vizsgálatot a közösségi oldalakon?
Hallgassa meg ajánlatunkat!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi
Vendég: Bohnné Keleti Katalin

 

• Nőttön nő •

2018-03-23 10 óra
2018-03-23 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Nyakunkon a Húsvét, már úton van a Nyúl. Legalábbis ha át tudja verekedni magát a hóembereken és a Mikuláson. De tudjuk, valójában mit ünneplünk ilyenkor? Rengeteg sonka, tojás, sok-sok tormával, vagy inkább édes túró, esetleg semmi hagyományos? Van kedvenc locsolóverse? Kölni felhőben úszó sok locsoló, bezárkózós-lustálkodós napok vagy egy jó menekülős wellness hétvége? Ön hogyan várja a Nyulat? Várja egyáltalán????
Készülődjön velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-03-16 10 óra
2018-03-16 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A forradalmi hétvégére elhoztuk néhány forradalmi ötletünket, mert ezekben igazán bővelkedünk. Sárfolt művészet, téli bikini, nyári sálak, okker ország… A Nőttön Nőben sok, köztük több, akár Nobel-díjra érdemes, ideánk akadt már. Mi gyakran rájövünk valamire… már legalábbis szerintünk. Ön mit gondol? 
Válogatást hallhatnak eddigi műsorainkból. 
Ötleteljen velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-03-09 10 óra
2018-03-09 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Pompa, csillogás, siker… Idén is túl vagyunk az Oscar díjátadón, jöhetnek az újabb szuperprodukciók és bámulatos alakítások. Na meg, a csodás sminkek, bravúros világosítói megoldások, elképesztő vágások és effektek… és még ezernyi minden. Mert nem csak színészek és rendezők kapnak ám díjat ilyenkor! De milyen ruhában illik megjelenni egy ilyen eseményen? És tényleg olyan jó buli az Oscar Gála? Ön szívesen részt venne rajta? Esetleg szobrocskára is vágyik? Ha pedig megkapta, kinek köszönné meg és hogyan?

Csillogjon velünk!

Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-03-02 10 óra
2018-03-02 11 óra 
Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Önt elbűvölik a lóerők, hengerek és szelepek? Ha igen, akkor nyilván rajong az autókért... Vagy inkább csak a kényelem fontos részének tartja őket? Kizárólag a kecses vonalak és a szép szín fontos a jármű kiválasztásánál, esetleg a biztonság is lényeges szempont? Jobban szereti, ha a saját kezében tarthatja a kormányt, netán utasként élvezi igazán az autózást? Ön szeret az autóban aludni? Akkor is, ha vezet?
Hallgasson! Bár nincs ki a négy kerekünk…
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-02-23 10 óra
2018-02-23 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Enni szeretnek? Főzni is jól esik? Vagy kívánatosabb, ha egy profi készíti az ételt és valaki más tálalja fel? Bízik a híres séfekben? Ismeri egyáltalán őket? Büfé vagy étterem? Esetleg kifőzde? Gourmet fogások, netán inkább egy jó főzelék? Hallott már az étterem hétről? És a street food-ról? Tudja, hogy mit illik és mit nem, egy étteremben? 
Tartson velünk gondolatban egy délig tartó reggelire a Rádió Bézsben!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-02-16 10 óra
2018-02-16 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Vásárolni mindenki szokott, na de mindenki szeret-e? Vagy csak a nők imádnak élni ennek a szenvedélynek? Netán néhány férfi is rajong a shoppingolásért? Vannak, akik függők és vannak, akik fóbiások tőle… Van, aki takarékos és van, aki két kézzel szórja… De hol szeretünk vásárolni és miért pont ott? Az internetes böngészés vagy a kézzelfogható megtapasztalás a vonzóbb? Szeretjük ráérősen, vagy inkább gyorsan túl lennénk rajta? Na és, jobb egyedül vagy társasági eseményt érdemes keríteni a beszerző utak köré?
Megéri hallgatni!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-02-09 10 óra
2018-02-09 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Hivatalos ügyei mindenkinek vannak. Akár akarjuk, akár nem. Mi segíthet eligazodni a hivatali útvesztőkben? Hogyan lehet túlélni a bürokrácia erdejében? A várakozás szülhet tartós barátságokat? Vagy pszichiátriai eseteket? Ön tudja, hogy mikor jár le a személyi igazolványa? És idejében csináltat majd újat? Vagy megvárja, amíg figyelmeztetik? Tapasztalta már, hogy trükkösek az ügyfélfogadási idők? Na és persze az ügyintézők is! Mindig sikerül elsőre elintéznie ügyeit? Hogy csinálja???? 
Hallgasson minket a hivatalokban is!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-02-02 10 óra
2018-02-02 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ön hűséges típus? Na de, mihez is…? Kitart akkor is, ha jobb jön, vagy inkább enged a csábításnak? Bűn a hűtlenség? Vagy gyávaság? Esetleg bizonytalanság? Mit érez, aki hűtlen? És milyen megcsalva lenni? Hűséges az elveihez is? Ragaszkodik a megszokott márkákhoz? Vagy ahhoz is lusta, hogy körbenézzen a lehetőségek erdejében? A hűség csak kényelem, evolúciós vívmány, netán szocializációs kényszer?
Ön hűséges hallgatónk???
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Bugár Kitti

2018-01-26 10 óra
2018-01-26 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Szürkék vagy zöldek? Kicsik vagy hatalmasak? Ártalmatlanok vagy esetleg le akarnak minket igázni? Mit tudunk a földönkívüliekről? Léteznek egyáltalán? Miért ragaszkodunk annyira ahhoz, hogy nem vagyunk egyedül? Biztosan fejlettebbek nálunk? Vagy néhány egysejtű lehet csak rajtunk kívül az Univerzumban? Bár miért pont mi lennénk az egyedüli értelmes faj? És azt el tudja képzelni, hogy köztünk élnek?
Kalandozzon velünk az Univerzumban!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2018-01-19 10 óra
2018-01-19 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Tudja mi az ezüst-, arany- és gyémántlakodalom? Nem, nem az, ahol ezekben úszik a násznép… Létezik még hosszú házasság? Vagy már csak álmodhatunk róla? Mi kell az évtizedeken átívelő összetartáshoz? Szerelem, türelem, tolerancia, esetleg sok humor? Érdemes kitartani egymás mellett vagy jobb, ha gyorsan lecseréljük, ami nem tűnik működőnek? Tényleg szép dolog együtt megöregedni? Vagy csak romantikus leányálom?
Tartson ki mellettünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-01-12 10 óra
2018-01-12 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Akkor lennénk a leghitelesebbek, ha e heti témánkat, nem árulnánk el. De most nem állunk a következetesség ezen fokán… Tehát az adásban a TITOKról lesz szó. Arról, amiről nem szoktunk beszélni, éppen azért mert titok. És éppen ezért titok. Miért nehéz megtartani? És hogyan lehet mégis? Miért van rá egyáltalán szükségünk? Van jó és rossz titok? Mi késztet minket titkolózásra? Van olyan, aki előtt egyetlen titkunk sincs? Kell, hogy legyen? Önmagunk előtt vannak titkaink?
Titokban is hallgatható!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2018-01-05 10 óra
2018-01-05 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! De még mi mást? Magunknak boldogságot, vagyont, egészséget? És másoknak? Szokott kívánni a születésnapi gyertyák elfújásakor? Mindig ugyanazt kívánja? Vagy Ön is mindig lemarad a hullócsillag nyújtotta lehetőségről, mert kívánság helyett a jelenséget csodálja? Számít-e, hogy mit kívánunk? És kitől kérünk ilyenkor? Számon lehet kérni valakit a beteljesületlen vágyakért?
Mi azt kívánjuk, hogy hallgassa. Teljesül?
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2017-12-29 10 óra
2017-12-29 11 óra Mitől indul be az év? Szívesen folytatnánk a semmittevést vagy a munkába menekülünk a házimunka elől? Mivel találjuk szemben magunkat az első munkanapon? És mivel borzolják ismerőseink az idegeinket? Eljegyzés cunami? Szívből jövő jókívánságok? Vagy közhelyes versikék? Önt érte már kivételes szerencse azért, mert megosztott egy fotót, mely elképesztő gazdagságot ígért? Lehet, hogy az a legjobb, ha mielőbb visszatérünk a szürke hétköznapokhoz?
Velünk garantáltan szerencséje lesz… legalábbis hozzánk. 
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Szalga Bogi

( A 2017.01.06-i adás ismétlése )

2017-12-22 10 óra
2017-12-22 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Szép-e, ami giccses? Baj, ha tetszik? Túlzás vagy művészet? Mi az a pont, ahol a szépség túlcsordul? Valóban iszonyodunk a rózsaszín cukormáztól? Netán csak félünk másoknak bevallani, hogy a szívünket melengeti? Mitől giccses egy film? Hogyan képzeljük a legsziruposabb alkotásokat, élményeket, szavakat vagy tárgyakat?
Tartson velünk!
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-12-15 10 óra
2017-12-15 11 óra A saját készítésű ajándékban benne van minden szeretetünk. Néha más nincs is… Vagy legalábbis nem lehet felismerni. Örülünk a kézzel készített meglepetéseknek? Vagy előfordul, hogy annyira félresikerül, hogy nehéz hozzá jó képet vágni? Vajon kapni vagy adni jobb ilyen ajándékot? Ami olvasva egyszerűnek tűnik, miért válik megvalósíthatatlanná, amint neki kezdünk? A vásárlás vagy a készítéssel bíbelődni az idegörlőbb?
Lepje meg magát velünk!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2017-12-08 10 óra
2017-12-08 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
A Karácsony a szeretet ünnepe… és gyakran veszekedésbe vagy konfliktusokba torkollik. Miért vagyunk stresszek attól, hogy békében kellene lennünk? Tényleg fontos, hogy mikorra készül el a vacsora? Van ünnep 16 féle sütemény és 20 fogás nélkül? Kivel töltsük a 24-ét? Milyen a jó ajándék? És mit vegyünk annak, aki semminek sem örül? Na meg, hová tettük tavaly a tartalék izzókat a karácsonyfa égősorhoz???!?!?
Egy kis béke a fülnek…
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Kállai Csilla

2017-12-01 10 óra
2017-12-01 11 óra  Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Vannak jó és rossz szokásaink… Némelyik tudatosul, egyesek pedig már-már babonává érnek. De mi van, ha ezekkel már a saját életünket is megnehezítjük? Vagy ha az őrületbe kergetjük velük szeretteinket? Hogyan alakulnak ki? Miért érezzük fontosnak őket? Hogyan szabadulhatnánk meg tőlük? Mikortól számítanak kényszernek?
Szokásos hallgatnivaló.
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2017-11-24 10 óra
2017-11-24 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Fontos a megelőzés! Vitaminok, réteges öltözet, egészséges életmód… De mit tegyünk, ha már megvan a baj? Hogyan gyógyulunk? Pirulák marékszám? Netán, csak a természetes út? Vagy ideje sincs betegnek lenni? Miért szenvednek jobban a férfiak? Hogyhogy a vírusok a hideget szeretik? Sosem mennek nyaralni??? És ők miért nem félnek az orvosoktól?
Egészséges hallgatnivaló.
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-11-17 10 óra
2017-11-17 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
A mai lovagok… fehér lovon érkeznek vagy négy keréken? Esetleg gyalogszerrel és kerülő úton? Vagy már nem is léteznek, csak a fantáziánkban? Mit várunk tőlük? És ők mit várnának tőlünk? Divatos még az udvarlás vagy érdeklődés hiányában elsorvadt? Mik a modernkori lovagi tornák színhelyei? Tudnak még a férfiak küzdeni? Vagy már nincs is kiért?
Hallgatnivaló, nem lányregény…
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga
Beszélgetőtárs: Duba Gábor

2017-11-10 10 óra
2017-11-10 11 óra Önnek van hozzáfűzni valója? Vagy általában inkább hallgat? Esetleg szívesen olvassa mások véleményét, de a sajátját megtartja magának? Milyen gyakran kommentel? És hol? Kedveli a trollokat? Vagy azt sem tudja, hogy kik ők? Hogyan lesz valakiből a világháló boxzsákja? Kik, és milyen feszültséget vezetnek le rajtuk? Vagy ez csak a színtiszta véleményszabadság? Hallgassa, hogy legyen miről kommentelni!

Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-11-03 10 óra
2017-11-03 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Őszintén szólva, ezen a héten a hazugságokról lesz szó. Van kicsi, kegyes, végzetes, megbocsájthatatlan… De mi a rosszabb? Ha önmagunknak, vagy ha másoknak hazudunk? Mikor kell és mikor tilos hazudni? Mi számít hazugságnak, hol húzódik a határa? A relatív igazság is igazság? A valótlanságok mögött általában tudatlanság vagy rosszindulat rejtőzik? Miért fáj annyira, ha becsapnak? Magunkban vagy a másikban csalódunk ilyenkor igazán?
Igazi hallgatnivaló!
Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga

2017-10-27 10 óra
2017-10-27 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…
Ha szereti a tömeget és a kalandot, akkor Ön nyilván rajongója a tömegközlekedésnek is! Miért lehet szeretni és miért nem? Lehet-e jól csinálni egyáltalán? Milyen típusú utasok vannak és mi magunk, melyik csoportba tartozunk? Szagok és egyéb furcsaságok… A közös utazás a kukkolás és hallgatózás melegágya? A sofőr legyen észrevétlen vagy inkább született humorista? A föld felett, esetleg alatta jobb-e közlekedni?
Tartson velünk! Nem lesz rázós…
Műsorvezető: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-10-20 10 óra
2017-10-20 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Mi számít tabunak? Ki dönti el, hogy mi számít annak? Más-más körökben, kultúrákban más számít tabunak? Vagy ezek általános tiltások? Esetleg csak a saját fejünkben és értékrendünkben léteznek? Honnan tanuljuk őket? Vagy velünk születnek? Mi történik, ha mégis beszélünk róluk? Vajon más számít kerülendő témának a férfiak és más a nők számára? Mihez kötődik a legtöbb tabu? Kiderítjük!
Nem csak hallgatni, beszélni róla is érdemes!
Ezen a héten hallható lesz: Szalga Bogi és Papp Helga

2017-10-13 10 óra
2017-10-13 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

2 év, 100 adás. A Nőttön Nőnek lassan történelme van, amit most jól meg is ünneplünk. Felidézzük a legszebb, legemlékezetesebb vagy épp a legkínosabb pillanatokat. Elárulunk kulisszatitkokat és jól kibeszéljük az eddigi kibeszéléseinket. Ráadásul mindezt, péntek 13.-án. Persze, semmi boszorkányság! Csak amennyi a megszokott…
Hallotta mind a 99-et? Akkor a 100.-ról se maradjon le!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga, Pleszkán Écska és Szalga Bogi

2017-10-06 10 óra
2017-10-06 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Hogy élhetünk túl egy helyzetet, ami végzetesnek tűnik? Van-e ellenszer az összeomlás ellen? Mihez érdemes nyúlni, hova érdemes menekülni, ha már látszólag semmi sem segít? És hogyan éljük túl a vadont, ha oda keverednénk…? Önnek vannak túlélési stratégiái? Tudja, mi segít, ha baj van? Egyáltalán, tudja, hogy mikor van baj? És magában tartja vagy mindenkivel megosztja? Adni vagy fogadni érdemes a tanácsokat?
Tartson velünk! Segítünk a túlélésben.
Ezen a héten hallható lesz: Szalga Bogi és Papp Helga

2017-09-29 10 óra
2017-09-29 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Már 63 éve ejt minket ámulatba, varázsol el, tapaszt a fotelba, s okoz olykor függőséget a villogó, beszélő doboz, azaz a televízió. A XX. század második felének „családi tűzhelye”. Önt kikapcsolja, ha bekapcsolja? Valóban a néző határozza meg a kínálatot vagy a kínálat határozza meg a nézőt? Vetélkedők, éneklő gyerekek, hírességek és reménybeli celebek messzi tájakon vagy luxus villába zárva, filmek, ismeretterjesztők, hírek, mesék… Vannak kedvenc műsorai? 
Nézze csak! Érdemes hallgatni.
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-09-22 10 óra
2017-09-22 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A szerencse forgandó…, főleg, ha a rulett keréktől várjuk! Vajon a szerencsejátékok és Fortuna egyidős az emberiséggel? Vagy az ősember még csak a vadász szerencsét ismerte? Ön játszik? És többet veszít vagy jól megél belőle? Vannak-e biztos trükkök, fortélyok, algoritmusok? Totó, lovi, lottó vagy kaparós? Netán televíziós vetélkedők? Ön nyert már valaha? Vagy az az igazi nyeremény, ha kimaradunk a szerencse bizniszből? És mikortól szenvedély a játék?
Legyen szerencsénk!
Ezen a héten hallható lesz: Szalga Bogi és Papp Helga

2017-09-15 10 óra
2017-09-15 11 óra Változnak… bizony, megint változnak, az ÉVSZAKOK. De miért van belőle négy? És meddig lesz még ennyi? Mi lenne, ha csak egy maradna nekünk? Ön melyiket választaná? Hogyan öltözzünk az évszaknak megfelelően? És mi van, ha az időjós félre jósol? Minden évszakban van mit szeretni? Hova vezetne egy időjárási anarchia? Lehet, hogy már tudjuk is befolyásolni, hogy épp süssön-e vagy essen? Az előrejelzés szerint, jó műsor várható. Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-09-08 10 óra
2017-09-08 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ön mit reggelizett? És lefotózta? Megéljük a pillanatot, vagy inkább megörökítsük? A szelfivel akarjuk meghatározni magunkat, vagy csak bizonyítékot szeretnénk, hogy valóban élünk? A fotózás még művészet vagy már csak napi rutin? Őriz még papír képeket? Szeret régi fotókat nézegetni? Egyáltalán, visszanézzük még a képeinket, vagy már csak gyártjuk őket?
Ne szalassza el a pillanatot!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-09-01 10 óra
2017-09-01 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Minden jel arra mutat, hogy ezen a héten is lesz Nőttön Nő. De mi másra utalhatnak még a jelek? A jövőnkre, a hiteinkre, a hovatartozásunkra, a menekülő útvonalra? Ön olvas belőlük vagy elmegy mellettük? Magán hordja őket vagy rejtegeti? Tisztában van az emotikonok jelentésével? Vagy csak használja őket? És a közlekedési táblákkal mi a helyzet? A tetoválás jelzés vagy művészet? A jelnek van köze a jelenhez? 
A jelek szerint most is érdemes lesz velünk tartani!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-08-25 10 óra
2017-08-25 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Az alvás állítólag megszépít, úgyhogy valószínű, hogy a Földön valaha élt leggyönyörűbb nő Csipkerózsika lehetett… volna… Ön jól alszik? Vagy mindig az óracsörgés előtt lenne csak igazán édes az álma? Milyen az ideális ágy? Inkább egyedül szereti álomra hajtani a fejét, vagy kifejezetten igényli, hogy valaki Ön mellett szuszogjon? Na és, milyen hangosan szuszog az a valaki? Netán már horkol? Hogyan csendesítsük akkor el? Jó, ha emlékszünk a álmainkra? És tényleg van jelentésük?
Ne aludja át!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-08-18 10 óra
2017-08-18 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Szerelem… gyerek… gyerekszerelem. Az érzelmeknek van korhatára? Azonos típushoz vonzódunk felnőttként, mint gyerekként? Levelezés óra alatt, közvetítő barátok, viharos szakítások, beteljesületlen románcok. kellemes emlékek… Érdemes komolyan venni az óvodai és iskolai szerelmeket? Milyen az első szakítás? A zöld szemű szörny vajon gyerekekre is veszélyes?
Tartson velünk egy időutazásra!
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Győri Betti

2017-08-11 10 óra
2017-08-11 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Itt a jó idő és vele együtt az esküvő szezon. Hétvégente a belváros lány- és legénybúcsúktól hangos. Szinte lehetetlen este a forgalmas pontokon megúszni egy petrezselyemvásárlást, szerenádot vagy fotózkodást. Igazi a lánybúcsú vetkőzős fiú nélkül is? Mik a legnépszerűbb helyszínek, játékok és programok egy lánybúcsún? Egyáltalán, miért van szükség a búcsúra? Mitől válunk meg ilyenkor? Kikkel ünnepeljünk? Miért kell, hogy az egész város a tanúja legyen annak, hogy bekötik a fejünket? 
Kezdje velünk a hétvégét!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

( A 2017.06.02-i adás ismétlése )

2017-08-04 10 óra
2017-08-04 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

„Apa! Kezdődik!” Persze, hiszen ezen a héten is csacsogunk, mégpedig a reklámokról. Szeretjük őket vagy az őrületbe kergetnek? Tényleg hasznosak nekünk, vagy csak a cégek erőltetik ránk? Mitől kedvelhetünk egy reklámot? Sok humor, jó zene, meztelen nők…? Önnek vannak kedvencei? Emlékszik még a régi klasszikusokra? Egy biztos. Reklám volt, van és lesz is… „De miért?!?!?!”
Most is, ajánljuk magunkat!
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Nagy Daniella

2017-07-28 10 óra
2017-07-28 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Színpad és valóság… Van-e különbség? Kell-e, hogy legyen? A színpadi vagy a valós érzelmek a mélyebbek, igazabbak? Hol a helye a játéknak? Van-e helye bármelyiknél a játszmáknak? Melyik hat erősebben, melyikre? 
Ha személyesen is tapasztalatot gyűjtene, mindenképp tartson velünk! Az adásban kisorsolunk 2 db belépőt a Csillebérci Szabadtéri Színház július 28-i Csongor és Tünde előadására.
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Libor Laura

2017-07-21 10 óra
2017-07-21 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Batman, meg Superman vagy Petőfi és Esterházy Péter, netán a szocmunkás és a pedagógus? Kik az igazi szuperhősök? Milyen képességeik vannak a filmekben? És milyennek örülnénk az életben? Ön hozzá menne feleségül valamelyikhez? Vagy inkább az esküvőjén öltené magára a jelmezüket? Netán minden nap? Akkor biztosan Ön is egy pesti Pókember! Tudta, hogy nincs egyedül?!? De egyáltalán a ruha teszi, a képességek vagy a cselekedetek a szuperhőst?
Lógjon velünk! Velünk kellemesen repül az idő… ha már mi nem tudunk.
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

( A 2017.03.17-i adás ismétlése )

2017-07-14 10 óra
2017-07-14 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Biztosan ígérhetjük, hogy állati adásunk lesz. Már csak azért is, mert ezen a héten a házi kedvenceinkről beszélgetünk. Körbevesznek minket, a mindennapjaink fontos részévé válnak, sőt van, akinek egyenesen élete értelmévé. De vajon mivel édesgetnek magukhoz? Lehet-e krokodilt tartani a panelben? Mit tegyünk, ha kedvenc kígyónk a fülünkbe szorult? Hogyan neveljük a kutyánkat, hogy ne ő neveljen minket? Miben más az élet, ha nem csak emberek tagjai a családnak? Tényleg hasonlítunk a házi kedvenceinkre? Vagy direkt úgy választunk, hogy ők hasonlítsanak ránk?
Hallgasson minket kedvencével!
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Szalga Bogi

( A 2017.02.10-i adás ismétlése )

2017-07-07 10 óra
2017-07-07 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral… Jó minőség, szabadság, határtalan költekezés… Önnek mi a luxus? Hova utazna szívesen, ha nem számítana a pénz? Mi számít hétköznapi luxusnak? Biztos, hogy pénzfüggő, hogy mennyire élvezi az életet? Pénzkidobás vagy igényesség? Miért vágyunk mindig egyre többre? Tudja, kik azok, akik bár megengedhetnék maguknak, mégsem ragaszkodnak a luxushoz? 

Kényeztesse magát a Nőttön Nővel!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-06-30 10 óra
2017-06-30 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A hírek csak úgy száguldanak az információs sztrádán, de azt, hogy melyik igaz valójában, már nem tudhatjuk biztosan. A rák ellenszere, fizetős Facebook, varázslatos gyógyulások és sorsok, extrém teljesítmények… álhírek. Ön tudja, hogy mi igaz és mi az átverés? Mindig hisz a szemének? Hogyan tesz különbséget? Ellenőrzi a híreket valahogyan? Mire jó az álhír? Ki terjeszti? Hogyan hálózzák be a hamis információk a világot? Tesztelje velünk, mennyire hiszékeny!
Nőttön Nő. Nem álhír!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-06-23 10 óra
2017-06-23 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A színek… végtelen paletta a nőknek, jelentéktelen apróság a legtöbb férfinek. Vajon mi a jelentésük a falon, a mosásnál, csokorban? Milyen személyiséget tulajdonítana a színeknek? Tudja, hogy néz ki a berzsenyszín, a krapp vagy a palomino? Mitől függ, hogy melyiket szeretjük és melyiket kerüljük? Na és melyik illik hozzánk? Önnek milyen a színvilága?
Színesítse velünk a napját!
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Bikás Zsófia

2017-06-16 10 óra
2017-06-16 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Nem is hinné, mennyi mindenben hiszünk! Istenben, a végzetben, sorban vagy a jó szerencsében. Esetleg babonákban, szellemekben, angyalokban, manókban. Szerencsés esetben pedig önmagunkban is. Vajon létezik olyan, aki semmiben sem hisz? Aki pedig igen, annak mitől függ a hite? Előző életében Ön hitt a lélekvándorlásban? És most? 
Higgye el, érdemes hallgatni!
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Pleszkán Écska

2017-06-09 10 óra
2017-06-09 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Jövő héten vége az iskolának, kezdődik a szünidő, a diákok pihenő ideje. Én Ön szokott pihenni? És ha igen, hogyan? Átalussza az egész napot? Elutazik valami távoli helyre? Meditál néhány percet és már fel is töltődik? Esetleg lekaszabol néhány birodalmat az interneten? Netán zenét hallgat? Vagy a Rádió Bézst? Honnan tudja, hogy mikor van itt az ideje a pihenésnek? Azok közé tartozik, akik gyűlölik a hétfőket és messiásként várják a péntek délutánt? Mi utal arra, hogy elég volt? Volt már kiégve? 
Pihentesse rajtunk füleit!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-06-02 10 óra
2017-06-02 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Itt a jó idő és vele együtt az esküvő szezon. Hétvégente a belváros lány- és legénybúcsúktól hangos. Szinte lehetetlen este a forgalmas pontokon megúszni egy petrezselyemvásárlást, szerenádot vagy fotózkodást. Igazi a lánybúcsú vetkőzős fiú nélkül is? Mik a legnépszerűbb helyszínek, játékok és programok egy lánybúcsún? Egyáltalán, miért van szükség a búcsúra? Mitől válunk meg ilyenkor? Kikkel ünnepeljünk? Miért kell, hogy az egész város a tanúja legyen annak, hogy bekötik a fejünket? 
Kezdje velünk a hétvégét!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-05-26 10 óra
2017-05-26 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Hétvégén Gyermeknap, úgyhogy az apró emberekről szól e heti adásunk. Vajon nekünk kell őket tanítani, vagy nekünk volna tőlük mit tanulni? Miért nevetünk, ha egy gyerek mondja a szemünkbe az igazságot és miért sértődünk meg, ha ugyanezt egy felnőtt teszi? Ön szerint jól bánunk a gyerekekkel? Hogyan látjuk mi a kicsiket és hogyan látnak ők minket? Ciki, ha egy felnőtt gyerekes? Vagy Ön is szeretne lélekben örökké fiatal lenni? Akkor mégis miért negatív jelző a „gyerekes”? Vagy nem is az?
Merjen velünk újra gyerek lenni!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-05-19 10 óra
2017-05-19 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Az álláskeresés az a kihívás, amelyben legalább egyszer a legtöbbünknek része volt, vagy része lesz. A felnőtté válás egyik fontos lépcsője, amikor az első állásinterjúnkra elmegyünk… Majd a következőre… A következőre… Míg aztán elhelyezkedünk, majd hamarosan kezdődik, az egész előröl. Vagy nem. Vannak az állandó keresők, a gyorsan elhelyezkedők. Egy idő után az ember azt érzi, hogy már saját magát képes lenne interjúztatni, majd e-mail-ben megküldeni, hogy Ön remek ember, de sajnos nem Önt választottuk  De persze olyan is van, mikor álmaink munkáját kapjuk meg! Önéletrajz és interjúpraktikák, mit viseljünk, hogy mi legyünk a legmegnyerőbbek, hogyan adjuk el magunkat 3 másodperc alatt, és hogyan merjük mi azt mondani, hogy köszönöm még sem ez az én állásom.
Van tapasztalata munkakeresésből? Ossza meg velünk!
Ezen a héten hallható lesz: Szalga Bogi
Beszélgetőtárs: Bikás Zsófia

2017-05-12 10 óra
2017-05-12 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Érettségi-, állam-, kresz-, életmentő- és még mennyi, mennyi féle vizsga várhat ránk... A nyári pihenés előtt még sokakra vár valamilyen kihívás, ahol számot kell adni a megszerzett tudásról. Ön fél a vizsgáktól? Vagy kifejezetten élvezi, hogy számot adhat tudásáról? Netán az esélytelenek nyugalmával viselte a próbatételeket? Csak a vizsgázó vizsgázik? Hogyan lehet jól kezelni a bukást? És van olyan módszer, amivel biztosan el lehet kerülni? Babonák, bomba biztos puskák vagy csak a tanulás biztosítja a sikert?
Vizsgázzon ötösre hallgatásból!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Bikás Zsófia

2017-05-05 10 óra
2017-05-05 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Ejtőernyős ugrás vagy felhívni az ELMÜ-t? Kutyát simogatni vagy szöcskét kóstolni? Tükörbe nézni vagy menekülni? Önnek hol vannak a határai? És szereti őket feszegetni? Vagy inkább másokra hagyja ezt a hálátlan feladatot? És mi van azon a bizonyos határon túl? Orkok laknak arra? Netán az örök boldogság? Tudta, hogy a zónapörkölt komfort zónából a legfinomabb? Fogyassza bátran és rendszeresen! Mert állítólag, az igazság odaát van!
Ugorjon fejest a Rádió Bézsbe velünk!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-04-28 10 óra
2017-04-28 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Van, aki csinálja, és bizony van, aki nem. Van, aki mással csináltatja, míg mások túlzásba is viszik. Ön milyen gyakran takarít? És használ vegyszereket? Járt már olyan helyen, ahol félt, hogy hozzá ragad a bútorokhoz? Esetleg jött már ki háttal valakitől? Honnan tanuljuk, hogy hogyan kell? A férfiak vagy a nők érzékenyebbek-e a tisztaságra? Ha egy lakásban kutyák vagy más állatok vannak, ott biztosan büdös van és kosz? Egyáltalán, a tisztaságnak tényleg van szaga?
Hallgassa, tiszta jó lesz!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-04-21 10 óra
2017-04-21 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Divatba jön a Plus Size. Hogy kire is használjuk ezt a kifejezést? Mondhatnánk, hogy Plus Size az a nő, aki kövér, de szép az arca. Vagy inkább csak bizonyosságot nyer végre, hogy a nőknél sem a méret a lényeg és a szépség valóban belülről fakad? De valós a probléma? Tényleg nehéz a 42-es méret feletti nők élete a divat világában? Vagy csak újabb hóbortról van szó? Esetleg felesleges hiszti az egész? Netán remek üzlet? Igazán ki van éhezve a világ a telt nők fehérneműs fotóira vagy csak egészségtelen életmódunkat kívánjuk ilyen módon legalizálni? Lerántjuk a leplet!
Hallgassa műsorunkat, hiszen biztosan az Ön mérete!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-04-07 10 óra
2017-04-07 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Vajon ki az abszolút bunkó? Akivel mamutot lehetne ölni? Vagy aki sosem köszön? Esetleg aki indokolatlanul elfoglalja a mozgássérült parkolót, nem indexel, kihúzza a másik alól a széket, amikor az leülne? Persze van, akinek ezek beleférnek. Talán mert bunkó?!?! A bunkó csak bunkókkal barátkozik? Lehet, hogy ők az emberiség egyik alfaja? Mitől halna ki a bunkóság? Miért vonzódnak a nők az ilyen pasikhoz? Lehetséges, hogy a bunkóság csak védekezés, a bunkó pedig csak fél?
Ne féljen meghallgatni! 
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-03-31 10 óra
2017-03-31 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

Régen a királyok ellen szőtték az összeesküvéseket, ma már sok divatos elmélet szerint a hétköznapi kisember ellen. Tudja, hogy mi az a chemtrail és miért veszélyes? Hallotta, hogy lehet, hogy nem is Shakespeare írta azt a sok remekművet? Vagy, hogy van, aki szerint 40 földönkívüli irányítja az egész bolygónkat? Vajon tényleg baleset volt Diana halála? És Kennedy-t miért lőtték le valójában? Ön tagja az Illuminátusoknak? Ha nem, akkor szeretne? Biztos, hogy járt ember a Holdon? Talán néha attól fél, hogy összeesküdött Ön ellen az egész Világ? Még az is lehet…
Esküszünk, hogy kibeszéljük! Meghallgatja?
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-03-24 10 óra
2017-03-24 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral…

A pletyka olyan, mint a korrupció. Hiszen arról már Hofi Géza is megmondta, hogy „a korrupció az, amiből mi kimaradunk”. Hát, a rólunk szóló pletykákból is. De mi a helyzet a többiekről keringő hírekkel? Ön követi őket? Esetleg tovább is adja? Netán megőrül a mendemondáktól? Ne tegye! A pszichológus szerint haszna is van az ilyesfajta szóbeszédnek. Na és vajon mik a legfrissebb pletykák? És mit gondol, a férfiak vagy a nők hódolnak szívesebben ennek a szenvedélynek?
Átbeszéljük a kibeszélést. Hallgassa meg! És nyugodtan adja tovább!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-03-17 10 óra
2017-03-17 11 óra Batman, meg Superman vagy Petőfi és Esterházy Péter, netán a szocmunkás és a pedagógus? Kik az igazi szuperhősök? Milyen képességeik vannak a filmekben? És milyennek örülnénk az életben? Ön hozzá menne feleségül valamelyikhez? Vagy inkább az esküvőjén öltené magára a jelmezüket? Netán minden nap? Akkor biztosan Ön is egy pesti Pókember! Tudta, hogy nincs egyedül?!? De egyáltalán a ruha teszi, a képességek vagy a cselekedetek a szuperhőst? Lógjon velünk! Velünk kellemesen repül az idő… ha már mi nem tudunk. Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi.

2017-03-10 10 óra
2017-03-10 11 óra A Nőnappal hivatalosan is elindult a tavasz. Langyos szellő, ébredező természet, madárdal és szerelem a levegőben. Na meg tavaszi fáradtság, ruhatár pánik, testsúly pánik, szingli pánik… tavaszi pánik. Nagytakarítás és párválasztás. Kiskabát és zokni-szandál. Mini szoknya és újjászületés. Na meg sütkérezés a nőiességben… Önöknek csicsergünk! Éledezzenek velünk! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-03-03 10 óra
2017-03-03 11 óra XS vagy Plus Size? Ki mire vágyik… És aki a kisebbre, az mit egyen vagy mit ne egyen? Talán a sok mozgás, a koplalás, netán csodaszerek vagy lelki egyensúly? Mi a titok? Hogyan fogyjunk, ha túl sok van belőlünk? Mit, mennyit, hányszor? Számoljuk a kalóriákat vagy evés helyett is inkább igyunk? Egyáltalán miért fogyókúrázunk? Ki találta ki, hogy vékonyabbnak kell lennünk? Még mindig nem vagyunk elég szegények ahhoz, hogy a kilók legyenek újra a gazdagság szimbólumai? Rubens ízlése mára tényleg kiment a divatból?
Tízórai a fülnek. Garantáltan nem hízlal!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-02-24 10 óra
2017-02-24 11 óra Itt a farsang, áll a bál… Persze, hiszen a gyerek mindenáron a legújabb rajzfilmhős szeretne lenni, anyukának sem ideje, sem kézügyessége napokig jelmezt varrni, a kölcsönzők pedig kiürültek, a kínálatuk pedig amúgy is elavult. Valóban ünnep, kötelező rossz, a kreativitás burjánzása vagy felesleges feszültség? Mit ünnepelünk ilyenkor? Melyek a legegyszerűbb ám legnagyszerűbb ötletek? Milyen, ha egy ötlet félresikerül? És mi kerül ilyenkor az asztalra? 
Rántsuk le együtt az álarcot a farsangról!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Szalga Bogi

2017-02-17 10 óra
2017-02-17 11 óra A csók egészséges és remek múzsa. Megihletett már festőket, szobrászokat és a filmművészet nagyjait. Ön szeret csókolózni? Melyik híres színész szájára nem mondana nemet? Tudja, hogy mitől jó egy csók és milyen fajtákból lehet válogatni? Híres csókok és híres emberek csókjai… Óriási átverések és hatalmas csalódások. 
Ha minket hallgat, lehet, hogy tátva marad a szája!
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Szalga Bogi

2017-02-10 10 óra
2017-02-10 11 óra Biztosan ígérhetjük, hogy állati adásunk lesz. Már csak azért is, mert ezen a héten a házi kedvenceinkről beszélgetünk. Körbevesznek minket, a mindennapjaink fontos részévé válnak, sőt van, akinek egyenesen élete értelmévé. De vajon mivel édesgetnek magukhoz? Lehet-e krokodilt tartani a panelben? Mit tegyünk, ha kedvenc kígyónk a fülünkbe szorult? Hogyan neveljük a kutyánkat, hogy ne ő neveljen minket? Miben más az élet, ha nem csak emberek tagjai a családnak? Tényleg hasonlítunk a házi kedvenceinkre? Vagy direkt úgy választunk, hogy ők hasonlítsanak ránk? Hallgasson minket kedvencével! Műsorvezető: Papp Helga Beszélgetőtárs: Szalga Bogi

2017-02-03 10 óra
2017-02-03 11 óra Egyre jobban a feje tetejére áll a Világ. De mielőtt nagyon belemerülnénk a panaszkodásba, nézzünk csak körbe! Ön tudta, hogy van olyan bolygó a Naprendszerben, amelyik tényleg fejjel lefelé van? És hogy van, ahol egy év rövidebb egy napnál? Ott aztán tényleg nehéz lehet az optimális időbeosztás. Ráadásul az égitestek még az életünkre is hatással vannak… Most kezdődött a Kakas éve, nyakig benne vagyunk a Vízöntő havában. Hogy ez mit jelent? Eláruljuk. Mint ahogyan azt is, hogy nem csak a szerelmi életünkről és egészségünkről tájékozódhatunk a különleges horoszkópokban, hanem ma már találunk bűnügyi, karma, jegygyűrű és villanykörte horoszkópot is. Tartson velünk a csillagok közé! Műsorvezető: Papp Helga Beszélgetőtárs: Szalga Bogi

2017-01-27 10 óra
2017-01-27 11 óra Állítólag az a legjobb, ha az ember egyenesen szembenéz a félelmeivel. Úgyhogy ezen a héten két órára összezárom magamat egy bohóccal a stúdióba. Aztán meglátjuk, mi sül ki belőle… Talán megfejtjük, hogy honnan fakad a rettegésünk. Netán gyerekkorunkból vagy még mélyebbről hozzuk őket? Mik a legfurcsább fóbiák? És van olyan, amitől egy bohóc is fél? Ne féljen hallgatni! Műsorvezető: Papp Helga. Beszélgetőtárs: Galagonya Bohóc

2017-01-20 10 óra
2017-01-20 11 óra A nők és a technika… sokak szerint két összeférhetetlen fogalom. De vajon tényleg zsigerileg alkalmatlanok vagyunk a kütyük kezelésére? Vagy vannak azért, akik férfiakat meghazudtoló szakértelemmel kezelik a technika vívmányait? Egyáltalán gondolnak ránk a fejlesztők az újításoknál? Nézzük meg, mi áll jobban egy nőnek, a masni vagy a masinák! Műsorvezető: Papp Helga. Beszélgetőtárs: Kaszás Renáta.

2017-01-13 10 óra
2017-01-13 11 óra Vajon hány éves korától nő a nő? Lehet ezt tanulni valahol? Fel kell nőni a feladathoz? Vagy elég csupán születni rá? Esetleg az anyává válás jelenti az igazi határt? És akkor a gyermektelenek örökké kislányok maradnak? Netán ezen a téren is a húsz éveseké a világ? Vagy tényleg olyan a nő, mint a jó bor? 35 évesen már nő lehetek, vagy még nő lehetek?
Számoljanak ma is velünk!
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Horváth Klári

2017-01-06 10 óra
2017-01-06 11 óra Mitől indul be az év? Szívesen folytatnánk a semmittevést vagy a munkába menekülünk a házimunka elől? Mivel találjuk szemben magunkat az első munkanapon? És mivel borzolják ismerőseink az idegeinket? Eljegyzés cunami? Szívből jövő jókívánságok? Vagy közhelyes versikék? Önt érte már kivételes szerencse azért, mert megosztott egy fotót, mely elképesztő gazdagságot ígért? Lehet, hogy az a legjobb, ha mielőbb visszatérünk a szürke hétköznapokhoz?
Velünk garantáltan szerencséje lesz… legalábbis hozzánk. 
Műsorvezető: Papp Helga
Beszélgetőtárs: Szalga Bogi

2016-12-30 10 óra
2016-12-30 11 óra Kaptunk idén hideget, meleget és nem csak az időjárás terén. Gyorsan elröppent ez az 52 hét, bár többen, így a vége felé, már ennél is jobban siettették volna. De soha többé nem lesz már 2016! Jön viszont az újév! Mi pedig számot vetünk, lezárunk, kibeszélünk, átrágunk még néhány morzsát az óévből, és rákészülünk a következőre. A NŐStények évértékelője a Rádió Bézs hullámain.
Évzáró adás. Megjelenés nem csak ünneplőben!
Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga

2016-12-23 10 óra
2016-12-23 11 óra December 23-a… azaz december 24-e előtt pontosan egy nappal. Amikor a fáradt és meghitt elcsendesedés és szeretetteljes együttlétek előtti utolsó és végső megőrülés a tetőfokára hág világszerte. Az e heti Nőttön Nőben körképet adunk a NŐStények háza tájáról, hogy ki hogy áll a készülődéssel az végső órákban és ki mely fokára jutott el az elmebajnak. Écska és Anna beszámol arról, hogy nyakig ülnek-e már a halászlében vagy még csak káposztát válogatnak a piacon. Vikitől és Szandrától bejgli illatú karácsonyi történeteket hallhatunk bevásárlási betétekkel. Megkérdezek egy férfit, hogy vajon a pasiknál a karácsony képes-e a pánikkeltésre vagy ezt az ünnepet is halvérű nyugalommal és gyakorlatiassággal közelítik meg. Aztán bemutatjuk az ünnepet egy karácsonyfa árus szemszögéből és megtudhatjuk azt is, hogy van, akinél napokkal ezelőtt járt már a Jézuska. Mindeközben majd igyekszem megtudni beszélgető társaimtól, mi lehet a nyugodt készülődés titka… már, ha létezik olyan egyáltalán.
Kapkodás helyett, készülődjenek velünk!
Műsorvezető: Papp Helga

2016-12-16 10 óra
2016-12-16 11 óra Folytatjuk kalandozásunkat a Távol-Keleten, ahol az őrültségek, a túlzások és a furcsaságok nagy mesterei. Szó lesz a technikai vívmányokról, amik a tömegközlekedéstől egészen a mellékhelyiségig meghatározóak és néha még saját alkotóikat is megtréfálják. A sebeink helyett pedig most egymás szemgolyóját nyalogatjuk, na persze csak képletesen… és átvesszük, hogy mely kézjelek hozhatnak kínos helyzetbe, ha úgy használjuk őket, ahogy itthon megszoktuk. 
Vigyázat! Le ne maradjon!!!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Imre Andrea.

2016-12-09 10 óra
2016-12-09 11 óra Ismét felvesszük a képzeletbeli túrabakancsot és útra kelünk… Ázsia egyszerre idegen, vonzó, egzotikus, spirituális és talán leginkább színes, az európai szem számára. Egy kontinens, ahol egyes országokban a technológiai fejlődés már a mellékhelyiségben is hódít, ahol jobb, ha május 16-án nem bújunk ágyba senkivel és ahol a borravaló igazi sértés. De ez még mind semmi! Tudta, hogy a japánok az extrém televíziós vetélkedők mesterei, vagy, hogy miért jó más szemgolyóját nyalogatni? 
Ha esetleg nem, akkor itt a lehetőség! Ne hallgassa ferde szemmel!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-12-02 10 óra
2016-12-02 11 óra Az ismerkedés feneketlen tengerén indultunk útnak a múlt héten, de a kikötő végéig is alig jutottunk. Így most ezen a héten tovább evezünk. Tudjuk már, hogy miket kell tisztáznunk az ismerkedés pillanatáig. Na de most nézzük meg azt is, hogy mikor, hol, hogyan… és persze mit mondjunk! Tényleg, mit mondjunk?!??! Elmondjuk. Hallgassa csak!!!
Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-11-25 10 óra
2016-11-25 11 óra Ezen a héten az ismerkedéssel ismerkedünk, mert bizony érdemes. Gondolhatnánk, nincs is ennél egyszerűbb, pedig… Hol érdemes ismerkedni, ha önbizalom hiányosok vagy lómániásak vagyunk? Milyen nemű az, akivel épp randit beszélünk meg? Férfi vagy nő vagy…? Vajon létezik szerelem első látásra? És első sikolyra? Kalandra fel! 
Szeretettel invitálunk mindenkit bélyegnézegetés helyett rádióhallgatásra!
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-11-18 10 óra
2016-11-18 11 óra A humorról pedig mi más is juthatna eszünkbe mint a kedves csetlő-botló bohócok, akik bármelyik gyerkőc arcára képesek mosolyt csalni. Vagy azért nem mindegyikére? Esetleg ön is azok közé tartozik akik egyenesen rettegnek tőlük? Egyáltalán mióta léteznek és hogyan lesz valakiből hivatásos? Milyen követelményeknek kell,hogy megfeleljen az ember a bohóciskolában? Miből áll a bohócdoktorok munkája? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ a Nőttön NŐ! e-heti adásában. Tartsanak velünk! 
Szerkesztő-műsorvezető:Pleszkán Écska

2016-11-11 10 óra
2016-11-11 11 óra Itt van az ősz, vitathatatlanul itt van, sőt már hóval fenyegetve tör előre a tél, jeges fuvallatával. De vajon miért fázunk és mit tehetünk annak érdekében, hogy az időjárás ellenére se fagyjon az arcunkra a mosoly? Márton napján a buta helyett az ízletes libákról és a házimunkától távol tartó hagyományokról is szót ejtünk. Beletúrunk az idei őszi-téli divat ruhatárába és megnézzük, lesz-e végre egy rendes göncünk, amit felvehetnénk. A férfiak hozzánk való jóságát pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a technikai fejlődés sodrában, sosem feledkeznek meg rólunk, így már okos tükörnek is örülhetünk hamarosan. Hófehérke mostohája milyen boldog lett volna…
Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Balogh Anna.

2016-11-04 10 óra
2016-11-04 11 óra 2016-ban is az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral… A magzatok szórakoztatására és fejlesztésére alkalmas belső hangszóró hasznosságát vizsgáljuk, és ha már a felesleges dolgok előkerülnek, akkor számba vesszük az Ignobel-díjas találmányokat. Így szemtanúi lehetünk a nagyra becsült tudományos élet felesleges mellékvágányainak, az értelmetlen felfedezések hosszú sorának. Végül pedig arra vonatkozóan is ellátjuk hallgatóinkat jó tanácsokkal, mit kell tenni azért, hogy maguk is megmaradjanak az átlagos életnél és véletlenül se érjenek el semmi kiemelkedőt egész életükben. Ezen a héten hallható lesz :Pleszkán Écska és Papp Helga.

( A 2016.01.08-i adás ismétlése )

2016-10-28 10 óra
2016-10-28 11 óra Coco Chanel a modern divat… a nő… a legenda. Kis fekete ruha, mesés gyöngysorok, a tweed kosztümök, a rövid szoknyák és a bézs színű, fekete orrú lábbelik teremtője. Milyen úton jutott el a kis Gabrielle az árvaházból a divat világába és hogyan hódította azt meg? Hogyan hatott stílusára a zárdában töltött idő? Mit keresett a varrónő a színpadon? Hogyan lett Gabrielle-ből Coco? Egyáltalán hogyan került Chanel Párizsba? És hogyan kezdődött kapcsolata a kalapokkal? Ez mind kiderül e heti adásunkból… és még sok minden más is! Kapcsoljon ránk! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-10-21 10 óra
2016-10-21 11 óra Ezen a héten híres nők, híres tárgyait kutatjuk. Megnéztük, hogy mennyi hollywood-i sztáresküvőn fogy el 19 millió dollár csak jegygyűrűre, honnan származik az egyik legnépszerűbb pizza elnevezése, illetve, hogy melyik az a frizura, ami évezredek óta nem megy ki a divatból. Tudja, hogy mivel csapkodta az asztalt a tárgyalások közben Margaret Thacher és hogy melyik édességet köszönhetjük többek között neki? Vagy hogyha épp a világ legnagyobb gyémántjai közül készül vásárolni, miért ne a Hope gyémántot válassza? Tartson velünk, mi kitárgyaljuk! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Balogh Anna.

2016-10-14 10 óra
2016-10-14 11 óra  Párizs… szerelem, divat, luxus… A párizsi lány egy igazi nő. Bohém, titokzatos és csábító. Egyszerűen elegáns, irigylésre méltóan időtálló, visszafogott, de stílusos. Biztosan nem lehet nem felismerni és nem lehet, nem irigyelni. Kellékei között mindig ott van a vörös rúzs, az egyszerű fekete ruha és a svájci sapka, ami sokkal inkább lehetne párizsi sapka. De hogyan csinálják, kitől tanulták? Mit érdemes ellesni tőlük? A divat vajon a vérükben van, vagy az anyatejjel szívják magukba? Egy biztos…, a párizsi nő örök. C’est la vie! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-10-07 10 óra
2016-10-07 11 óra E heti témánk a női táska, ami általában még a nők számára is rejtély, hát még a férfiaknak. Soha nem lehet elég nagy, de akármekkora is, állandóan csurig tele van. Mindig pont azt nem találjuk benne, amire épp szükségünk lenne, és sokszor a külleme sokkal fontosabb, mint a belső tartalma. A feneketlen, magukat gusztálló, mindent elnyelő szörnyetegek témájában beszélgető partnereim lesznek a NŐStények új vendégfellépői, Makra Viktória színész-bábszínész és Szántó Szandra színésznő. Nézzünk együtt a dolog mélyére! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és vendégei.

2016-09-30 10 óra
2016-09-30 11 óra A nő olykor bűnre csábít és van, hogy maga is bűnbe esik. Régóta így van ez… De miféle furfangra és kegyetlenségre képesek a nők? Szükségből vagy kedvtelésből követték el tetteiket? Ezek a hölgyek vajon áldozatok vagy véreskezű haramiák? Esetleg elég egy rosszul megválasztott szerelem, hogy az ártatlan nőből bűnöző váljék? És elég pusztán kedvesnek és csinosnak lenni, hogy valakiből sikeres drogcsempész legyen? A híres női bűnözők történeteiből minden kiderül… Nem bűn hallgatni! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-09-23 10 óra
2016-09-23 11 óra Ön is gyakran rosszkedvű mostanában? Talán vannak evési és alvászavarai is? Csak nem depressziós? Vagy egyszerűen csak nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretné? Hol van a választóvonal? Mikor kell orvoshoz fordulni? Mi a depresszió egyáltalán? Mitől nőtt meg drasztikusan a mentális betegségek aránya a XXI. századra? Egyáltalán, ki mondja meg, hogy mi számít mentális betegségnek? Vagy mi a normális? Ha sokat gondolok az egerekre és a chips-re, az már baj? Netán egyszerűen csak eltérek az átlagtól? És mit tehetünk, hogy úgy érezzük, jól vagyunk a bőrünkben? Akár gyógyszerek nélkül is… Dobódjon fel velünk! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-09-16 10 óra
2016-09-16 11 óra Mit gondol, hol ma a legjobb nőnek lenni? A mesés nyugati világban, ahol (szinte) már teljesen egyenjogúak vagyunk? Vagy kényelmesebb, ha megmaradunk a tűzhely mellett és a férfi tart el minket és ő hozza meg a döntéseket? Esetleg egy eldugott szigeten, ahol még mindig nőuralom van? Egyáltalán, mitől jó valahol nőnek lenni? Szeret autót vezetni? Ha igen, akkor még jó, hogy nem Szaúd-Arábiába született… Jemenben pedig jobb, ha megkérdezi a férjét, hogy milyen szakmát választhat, mert különben komoly bajok lehetnek… Szereti Ön a steaket vagy a hamburgert? És azt tudja, hogy a matriarchátust áldoztuk fel értük? A nők helyzete a világban… utazzunk gondolatban együtt! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga

2016-09-09 10 óra
2016-09-09 11 óra Lyukas a zsebünk, túlzóak az igényeink, netán gazemberek csapolják a bankkártyánkat? Vagy mi más oka lehet, ha nem jövünk ki a fizetésünkből? Van, aki arra sem költ, amire megtehetné, van, aki arra is szívesen szórja, ami igazából elérhetetlen vagy felesleges számára. Mitől függ, hogy hogyan bánunk a pénzzel? Mi a takarékosság legjobb módja? Tanulható a kuporgatás vagy felesleges? Min a legkönnyebb spórolni? Egyáltalán mire érdemes féltre tenni és mire nem? E heti műsorunkból mindez kiderül! Ne sajnálja rá az időt! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-09-02 10 óra
2016-09-02 11 óra  Tudta, hogy a sovinizmus és a hímsovinizmus nem ugyanaz? Vajon kiknek köszönhetjük, hogy nő létünkre szavazhatunk, nadrágot hordhatunk vagy dolgozhatunk? A feministák tényleg mind férfigyűlölő némberek? Ki számít ma egyáltalán feministának? A hímsoviniszták biztosan mind férfiak? A nőnek a konyhában a helye vagy a barikádokon? Az egyenlőség szükségszerűen uniformizál? Milyen nőt érdemes és milyet nem, elvenni feleségül? Ezen a héten a ringben: sovinizmus vs. feminizmus. Hallgassa csak…! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-08-26 10 óra
2016-08-26 11 óra Rohan az idő… mi pedig elmúlunk az órákkal együtt. De nem mindegy, hogyan tesszük mindezt! Vajon a testünk vagy a lelkünk öregszik gyorsabban? Hogyan fogadjuk el, ha már nem vagyunk huszonévesek? És mit gondolunk huszonévesen, milyen lesz az időskor? Egyáltalán mikor ment ki a divatból megöregedni? Ami elmúlt soha nem jön vissza már… de jön helyette más? Az a más jobb vagy egyértelműen rosszabb? Ha lehetséges volna, szeretne örökké élni? Keressük meg együtt a múlandóságunk jó oldalait! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Balogh Anna.

2016-08-19 10 óra
2016-08-19 11 óra Ön elégedett a testével? Vagy csak a pénz tartja vissza attól, hogy átszabassa idomait? Megéri-e a sok fájdalom, a műtéti kockázat és akár a sok pénz, hogy úgy nézzünk ki, ahogyan megálmodtuk, vagy amit a magazinok sugallnak? Csak egy kis botox… némi hialuron… vagy teljes átszabás… esetleg megrögzött természetesség. Kinek-kinek ízlése szerint. De hol ér véget a jó ízlés és hol kezdődik a függőség? Vajon mióta gyógyír a szike az önmagunkkal való elégedetlenségünkre? És mik a legextrémebb átalakulások? Nem szépítjük, de átbeszéljük! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska.

2016-08-05 10 óra
2016-08-05 11 óra  Csak pozitívan! De vajon tényleg elég elhinni, hogy minden jó lesz és a bajok elkerülnek? Vagy ennél azért többről van szó? Önnek mi az álma? Van egyáltalán? Vagy már mindet megvalósította? Esetleg nem hiszi, hogy képes lenne rá? Pedig talán mégis…! Vajon miért van az, hogy valaki akár ezer kudarc után is képes lábra állni és tovább hinni, míg mások elindulni is félnek egy életen át? Van, aki sikerre született és van, aki kudarcra? Isteni adomány, kiolvasható a horoszkópból, benne van a génjeinkben vagy egy látót kell felkeresni, hogy kiderüljön, tartogat-e jót az élet számunkra, lehetünk-e sikeresek? Az optimizmus gyermeki balgaság vagy tudatos boldogság? Merjünk nagyot álmodni! Hogy hogyan? Hallgassa csak…! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-07-29 10 óra
2016-07-29 11 óra Sok beszédnek sok az alja… De mi most mégis 2 órát szánunk ennek a témának, hiszen talán sokszor észre sem vesszük, hogy milyen fontos képesség is ez. Persze lényeges, hogy hogyan csináljuk, mennyit csináljuk és kivel csináljuk… na meg hogy miért. Ostoba fecsegés, fontos érvelés, szerelmes verselés, provokatív kérdés, érzéki suttogás vagy indulatos veszekedés. Nem mindegy. Műsorunkból az is kiderül, hogyan mondjuk ki azt, amit valójában szeretnénk, és hogyan segíthet ebben a csikung vagy a meditáció. Mert ha mondandónk van, bizony nem csak a szánk fontos! Mi beszélünk, Ön hallgatja?Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga 

Vendégeink: Csányi Zita (tajcsi, csikung oktató, buddhista tanító) és Illés Györgyi (színművész, egyetemi oktató, a Magyar Beszéd Alapítvány művészeti vezetője)

2016-07-27 10 óra
2016-07-27 11 óra Nőttön nő EXTRA, kivételesen szerdán: 

Egyedül nem megy… Ebben a rendhagyó adásban számomra fontos, szívemnek kedves közösségeket szeretnék bemutatni. Olyan ügyeket és embereket, akik törődnek másokkal, ahol fontos a másik. A saját gyerekünk nyilván mindennél előrébb való, de vajon tudunk-e bármit a gyerekek jogairól? Rettegünk, hogy elfogyunk, s már a legfelsőbb szintekről zeng a buzdítás a gyermekvállalásra, de van-e hely, ami szívesen lát anyaként is, vagy mennyire élhető a város a családok számára? És azt tudták, hogy a humanizmus nem halt ki a középkor végével? Még nem. De kihalóban van… Beszélgető partnereim: Gyurkó Szilvia (gyermekjogi szakértő), Lipták Orsi (HellóAnyu) és Németh Katalin (Humanista Mozgalom)

Műsorvezető: Papp Helga

2016-07-15 10 óra
2016-07-15 11 óra E heti témánk az egészség. Kérdés, hogy ennek elérése érdekében mit együnk, hogyan együnk, mikor együnk, mivel együk, mennyit együnk… együnk egyáltalán?!?!? Vajon kit etet a dietetikus? Lehet, hogy minden étkezési trend kacsa? Annak érdekében pedig, hogy ne csak belülről kényeztessük testünket, megismerjük az ajurvédikus masszázst is. Mitől más ez, mint a többi? Hogyan segít, hogy megőrizzük vagy visszakapjuk egészségünket? Miért szánjunk időt testünk kényeztetésére egyáltalán? Vendégek: Tihanyi Andrea dietetikus és Varga Anita gyógymasszőr Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska.

2016-07-08 10 óra
2016-07-08 11 óra Erre a hétre egy igazi különlegességet tartogatunk. A zene életünk elengedhetetlen része, legalábbis a mi életünknek biztosan. Most pedig mélyre ereszkedünk ebben a csodálatos kútban és igazi bonbonokat, unikumokat mutatunk be egy speciális adásban. A női csacsogás helyett teret engedünk Aretha Franklin, B. B. King és társaik zsenialitásának. Mesélünk apró titkokat, mutatunk gyöngyszemeket, elmerülünk a soul és a blues mámorító tengerében. Merüljünk együtt! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Ratkóczi Huba.

2016-06-24 10 óra
2016-06-24 11 óra A NŐStények legjava… 33 adás, 66 óra női csacsogás eddig a mérlegünk. Persze nem csak oktalan locsogással töltöttük ki ezt az időt, hanem szó esett fontos témákról is. Boncoltuk már magunkat, a férfiakat, a külföldieket, a konyhánkat és még a gyerekeket is. Szánkra vettünk érdekes találmányokat, elképesztő csodabogarakat, a történelmet, híres embereket. Körbejártuk a női lét számos aspektusát, de korántsem fogytunk még ki a témákból. Ma viszont az eddigi adásokból mutatunk egy kis múlt idéző egyveleget, amelyen a ventillátor előtt kacaghatjuk végig a péntek délelőttöt. A felvételeken: Balogh Anna, Burszán Vera (Süti), Csányi Erika, Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-06-17 10 óra
2016-06-17 11 óra A munka állítólag nemesít… De vajon akkor is, ha nőként valamilyen férfias szakmát űzünk? Vagy akkor inkább pasissá tesz, lerombolja nőiességünket és elvesz minden lehetőséget, hogy valaha, valaki, valahol nőként tekintsen ránk? Netán egyszerűen ne akarjunk a munkahelyünkön ismerkedni, azon kívül pedig titkoljuk el, hogy pilóták, villanyszerelők, felsővezetők, kőművesek vagyunk? Na és mi vesz rá egy nőt, hogy beüljön a Parlamentbe? És mi veszi rá a bent ülő férfiakat, hogy ne engedjenek be több nőt? Sőt… valaha gondolkodtak már azon, hogy a nőgyógyászok 95%-a miért férfi?? Talán még a vizsgálat közben is rivalizálunk???? Járjunk utána együtt! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-06-10 10 óra
2016-06-10 11 óra A mai műsorunkban saját magunkat boncolgatjuk. Állítólag a testünk egy templom… de nem mindegy, hogy imádjuk, vagy buzgón imádkozunk, hogy legyen már végre másmilyen. Mennyire ismerjük a testünket? A testalkatunk meghatározásához a zöldségestől, a biológiából vagy inkább a pesti argóból vesszük a megfelelő kifejezést. Beszélünk róla egyáltalán? Vagy csak rettegünk, hogy mások észre se vegyék? Mi kell ahhoz, hogy a tükör a barátunk és ne a legnagyobb ellenségünk legyen? Diéta, szerencsés genetika, önmagunk elfogadása, igénytelenség vagy mérhetetlen mennyiségű bók??? Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-06-03 10 óra
2016-06-03 11 óra Dolgozunk, mint a szorgos hangyák… és közben fogunkat összeszorítva várjuk az estét, a hétvégét, a szabadságot. Minden kis időt, amit kikapcsolódással, szórakozással tölthetünk. Pedig nem olyan egyszerű ez. Hiszen már folyamatosan a zsebünkben zümmög a legújabb teendő, érkezik még egy kérés, ránk találnak a további feladatok, hiába vannak már készen az előzőek. Mi kapcsol ki? Mi szórakoztat? Együtt vagy egymással szórakozunk? Ön tudja, hogy mi tölti fel? Kinek fáj kikapcsolni… kikapcsolni mindent, ami brummog, csipog, munkára csábít, agyalásra késztet. Szórakozzon velünk ma is! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-05-27 10 óra
2016-05-27 11 óra Állítólag mindenütt jó, de a legjobb otthon… de hol vagyunk otthon? Az alatt a tető alatt, ahol az összes keletkezett rezsi számlát mi fizetjük? Vagy bárhol, ahol a szeretteinkkel lehetünk? Esetleg ahol ruha nélkül sem feszengünk mosogatás közben? A férfi felépíti, a nő széppé varázsolja… bár ma már inkább a férfi megveszi, a nő kiválasztja, berendezi, tisztán tartja, büszkélkedik vele. Azt mondják, a nőben dúló fészekrakó ösztön normális, persze ettől még a megnyilvánulási formái lehetnek egészen őrültek is. És érdemes óvatosnak lenni a legújabb divathóbortokkal is, mert bizony van, amikor az otthonunk ölni képes… már nem értünk, hanem minket magunkat. Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Balogh Anna.

2016-05-20 10 óra
2016-05-20 11 óra Ezen a héten a Nőttön Nő műsor ELMARAD! Ha ettől a mondattól pánikba esett, akkor erős a gyanú, hogy Ön már függő. Nyugodjon meg, természetesen nincs péntek NŐStények és Rádió Bézs nélkül… de van-e élet függőségek nélkül? Ezen a héten megvizsgáljuk, hogy meddig normális a ragaszkodás és a megszokás? Honnantól válunk szenvedélybeteggé? Mások persze függők…, de én csak szeretem tudni, hogy mi zajlik a világban, így minden nap megnézem a Híradót, néha feszült vagyok és iszom egy pohárkával, utálok várni így mindig rágyújtok a buszmegállóban, ha levert vagyok, jól esik egy tábla csoki és mivel fontosak a barátaim, így nem telhet el nap közösségi oldalak nélkül… Szegény mások… még jó, hogy én bármikor lemondok ezekről… nem most, de bármikor. RádióBézs-függőség… mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-05-13 10 óra
2016-05-13 11 óra Beszéltünk már korábban az esküvő hivatalos oldaláról, de most szánkra vesszük a házasságot, mint intézményt, mint szentséget, mint válságban lévő létformát. Miért kötünk házasságot? Család-e ha nem kötünk? Kinek fontosabb a két nem közül? Vajon a férfiak visznek minket oltár elé, vagy mi nők cibáljuk oda őket? S ha már ott vagyunk, hogyan csináljuk? Néphagyományosan, fényűzően, gyerekkori be nem teljesedett hercegnősen, szűk körű megúszósan, kis létszámú közös evős takarékosan, kettesben tengerparti homokban topogósan? Esküszünk, hogy érdemes lesz hallgatni…Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-05-06 10 óra
2016-05-06 11 óra Vajon miért van szükségünk a művészetekre? Mi hasznunk a festményekből, miben segít a tánc, mivel több a zene a zajnál? Ön csak műkedvelő vagy kedves művész? Egyáltalán művész-e aki ecsetet mer a kezébe venni? Ja, hogy nem mindegy, hogy milyen ecset… Biztos ez? A művészet állítólag egyidős az emberrel, de egyidős-e az ember a művészettel? Hiszen a természetnél nagyobb alkotót biztosan nehéz találni. Sőt, tökéletesebbet is. Alkossunk együtt! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-04-29 10 óra
2016-04-29 11 óra A NŐStények hatalomra törnek! Hiszen a tanulás tudás, a tudás pedig hatalom… Mi pedig mindig szívesen tanulunk magunkról, a világról, a szakmáról, vagy akár az atomfizikáról… De miért és mióta ülünk az iskola padban? És vajon hol máshol tanulhatunk még? Éva egyáltalán jól tette, hogy ránk szabadította a tudás terhét vagy tényleg boldogságot okozhat a tudatlanság? Esetleg hiába tanulunk, mégsem tudjuk kiszámolni még a borravalót sem… mert rövid az eszünk, rossz volt a tanárunk vagy csak… Tudjunk meg többet a tudásról együtt! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-04-22 10 óra
2016-04-22 11 óra Vajon a szépség egy egyetemes mérőszám tudományosan meghatározható paraméterekkel? Biztosan tetszik, ami szép és taszító ami nem az? Kit tartunk szépnek és kiből lesz sztár? Összefügg-e a kettő vagy tényleg van, hogy a karakter megszépít? Esetleg csak piacképessé tesz és azzal is megelégszünk... Hogy lehet szép a csúnya? Ha különleges… ha bátor… ha magabiztos… ha átszabják? Méricskéljünk együtt! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska, Papp Helga és Csányi Erika.

2016-04-15 10 óra
2016-04-15 11 óra Minden sikeres férfi mögött áll egy nő… és vigyáz rá, gondoskodik róla, mossa a zokniját vagy maga mozgat igazából minden szálat. Vajon sikeres a nő, ha egy sikeres férfi áll előtte és viselhető-e az, ha egy egész életen át takarásban kell élnünk? Esetleg csak a magamutogató énünk ellenkezik? Kitől várhatunk elismerést a háttérmunkáért? És ma már létezik olyan, hogy a sikeres nő mögött áll egy férfi? Tegyünk rendet együtt a férfi és a nő, az elöl és a hátul között! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-04-08 10 óra
2016-04-08 11 óra Itt a péntek, így a többség hamarosan fellélegezhet a munkás hétköznapok után… már amíg van mit. Vagy csak egy XXI. századi divathóbort lenne az öko-, bio- vagy a környezettudatosság? Az egészséges életmód vajon a gazdag emberek szórakozása vagy a túlélésünk záloga? Gondolhatjuk, hogy mi ehhez túl elfoglaltak, alulfizetettek, aprók és jelentéktelenek vagyunk. De valóban? Vagy 7 milliárd apró porszem kitesz egy egész bolygót? Szóval végiggondoljuk, hogy az ecetet vagy a kőolajat érdemesebb az ételünkbe, a testünkre, a fürdőkádba és a gyerekre önteni... Gondolkodjunk együtt! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-04-01 10 óra
2016-04-01 11 óra A húsvéti sonkát emésztve azon elmélkedünk ezen a héten, hogy milyen előnyei és árnyoldalai vannak a hedonizmusnak. Ráadásul egy tisztességes hedonista nem csak halmozza az élvezeteket a vakvilágba, hanem tisztában van annak filozófiai hátterével, ismeri a cyber-hedonizmust, tudja mi a hedonizmus tetőfoka… Igyekszünk felnőni a feladathoz. Persze nehéz nem túltolni, hiszen ha az élvezet mindennapivá válik, akkor is élvezet marad? Egyáltalán, ki találta fel a hedonizmust és miért? Vagy az élvhajhászás az emberi természet eredendő velejárója…???? Halmozzuk együtt az élvezeteket ma is a Rádió Bézsben! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-03-25 10 óra
2016-03-25 11 óra Ma egy igazán női témáról beszélgetünk, mégpedig a divatról. Mit vegyünk fel???? Örök női probléma. Öltözködésünkkel mit akarunk kifejezni, kire akarunk hasonlítani, meddig megyünk el a divat kedvéért? Kitekintünk korábbi és mai őrületekre és veszélyekre, hiszen nőnek lenni és a divatot követni sosem volt könnyű. De mi a valódi motivációnk? Talán a többi nő, a férfiak vagy mi magunk…Még az is lehet, hogy kiderül, hogy mi sosem leszünk elégedettek magunkkal, és hogy a csodált  modellek élete sem csak játék és mese… és nem Hókuszpók miatt! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-03-18 10 óra
2016-03-18 11 óra Mivel a múlt héten a nők voltak a téma, így az egyenjogúság nevében ezen a héten, a férfiakon a sor. Szóba kerül majd, hogy mitől férfi a férfi, ki nekünk a FÉRFI az életünkben, és hogy van-e még egyáltalán helye és szerepe a világban vagy már mindent elragadtunk tőlük… Azt is sorra vesszük, mi mindennel gazdagodott az emberiség a férfi viselkedés és gondolkodás hatására. Na meg persze téma lesz, hogy férfi-e a himnős és hogy érdemes-e kiolvasztani a lefagyasztott királyfikat. Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga, Pleszkán Écska és Burszán Vera.

2016-03-11 10 óra
2016-03-11 11 óra A Nőnap hetében a számunkra fontos nőket fogjuk kibeszélni. Akik hatottak ránk valahogyan, valamiért, akikre felnézünk, akiket irigyelünk, akik támogatnak minket, vagy akiket mi támogatunk. Olyan nőkről lesz szó, akik a saját családjukban, közvetlen környezetükben, lakóhelyükön, közösségükben vagy akár az egész világra hatottak… és ránk is. Képes-e erre mindegyikünk, vagy vannak kivételes tehetségek, személyiségek? Elegendő nőnek születni ahhoz, hogy nyomot hagyjunk magunk után… vagy elegendő ehhez egyszerűen embernek születni? Keressük együtt a válaszokat! Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-03-04 10 óra
2016-03-04 11 óra Ezekben a borús, esős napokban sajnos lehetetlen fénnyel táplálkozni, így a héten sorra vesszük mit együnk, miért együnk, hogyan együnk, kivel együnk, hol együnk, mivel együnk… Képzeletbeli ebédlő asztalunkra tesszük a legfinomabb, legegészségesebb és a legundorítóbb ételeket is. Azt is persze végiggondoljuk, hogy milyen a magyar konyha és mik azok a számunkra természetes, hagyományos ételek, amivel bármely más ország lakóinak bélbolyhait ki tudjuk borítani. És mivel ez egy női műsor, nem hagyhatjuk ki az őrültebbnél őrültebb fogyókúrákat sem, hiszen az önsanyargatásnak is megvannak a maga szépségei. Jó étvágyat kívánunk! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-02-26 10 óra
2016-02-26 11 óra Ezen a héten utazunk, igaz csak képzeletben és az emlékeinkben. Átvesszük, hogy mitől még furábbak a külföldi mások, mint a magyar mások. Vakmerően szembenézünk azzal, hogy hogyan látnak minket az idelátogató turisták és milyenek vagyunk mi, amikor utazunk. Ki hogyan és mikor csomagol, hova és hogyan utazik és egyáltalán miért nem maradunk inkább otthon… miért van az emberben a hajthatatlan vágy, hogy utazzon… már ha van… Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-02-19 10 óra
2016-02-19 11 óra E heti témánk a jövőre koncentrál a jelenben, hiszen a gyerekekről fogunk csacsogni. Kibeszéljük, hogy mit kell megtanítanunk nekik és mi mit tanulhatunk tőlük, hogy hogyan látjuk őket és hogy ők hogyan látnak minket és a Világot. Kutatjuk, hogy mivel tudnak mosolyt csalni az arcunkra és miért van az, hogy van, akinek lefagy az arcáról a mosoly tőlük. Szóval átrágjuk, hogy milyenek ezek a mai fiatalok, bezzeg a mi időnkben…Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska, Papp Helga és Balogh Anna.

2016-02-12 10 óra
2016-02-12 11 óra Ezen a héten megosztunk mindent, amit a megosztásokról meg lehet osztani. Te tudatod a világgal, hogy épp hogy vagy, hol vagy, mit eszel, kivel és mit csinálsz? Vagy pont kiborít, ha mások csinálják ezt? Kutatjuk, hogy vajon jó-e, hogy ennyi mindent tudunk egymásról, vagy inkább káros, hogy már csak ennyit tudunk a másikról. A közösségi oldalak közösségépítő és közösségromboló hatásait vizsgálgatjuk, keressük, hogy hogyan lehet jól használni ezeket, már ha lehet egyáltalán…Gondolkodjatok velünk! Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-02-05 10 óra
2016-02-05 11 óra E heti témánk az édes együttélés, mely aztán néha keserűvé is válhat, ha nem vigyázunk. Hogy ne így legyen, beszélünk egy furcsa horkolás gátló találmányról, saját tapasztalatainkról, a koszos zokni – WC ülőke – fogkrémes tubus titokzatos Bermuda háromszögéről, mely képes a leglángolóbb szerelmet is nyom nélkül eltüntetni. Horváth Ágnes alvástrénert megkérdezzük, miért alszanak jobban a férfiak, mint a nők… mert azért ez így valljuk be, hogy igazságtalan! Bár lehet, hogy ez csak azért van, mert mindig az alszik el előbb, aki horkol…???? Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Csányi Erika.

2016-01-29 10 óra
2016-01-29 11 óra Ezen a héten kihasználjuk, hogy Burszán Vera „Süti” is velünk tart, aki civilben nemzeti színű szalagos néni, aki csak szombaton dolgozik… vagy nem. Az ő segítségével most bepillantunk az anyakönyvezés rejtelmeibe. Kiderül, hogy hogyan kerül a homok az esküvőre, ha nem csak a cipőnkben van, hogy hogyan változunk át mi nők a nagy napra és előtte, kik azok a menyasszörnyek és hogy bírják mindezt a vőlegények, mik a tipikus esküvői bakik… na és persze, hogy mi minden tartozik még egy anyakönyvvezető mindennapjaihoz. Mondjatok igent a mai adásra ti is! A műsor ideje alatt közszolgálati jelleggel az online feltett anyakönyvezéssel kapcsolatos kérdésekre is szívesen válaszolunk az adásban… már főleg Süti…Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska, Papp Helga és Burszán Vera.

2016-01-22 10 óra
2016-01-22 11 óra Ezen a héten is megleltük a legújabb őrült találmányokat, trendeket és ha már ilyen zimankó van, akkor felül fagyunk, alul gőzölünk… Magunk után pedig a gyermekek felé fordulunk, ugyanis újabb nevekkel bővült a lista, melyről kiválaszthatjuk születendő utódaink utónevét… vagyis az utódnevét. Ha pedig a kicsiknél járunk, átbeszéljük, hogy miben jobbak ők, mit tanulhatunk tőlük, miközben mi tanítjuk nekik az életet vagy mit is. Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska.

2016-01-15 10 óra
2016-01-15 11 óra Ezen a héten felderítjük, mi mindenben lehetnek segítségünkre a különböző alkalmazások akár a legváratlanabb életterületeken is. És ha már kiszámíthatatlanság, akkor megnézzük, hogyan tud egy átlagos élethelyzet végzetesen félresiklani, amiért kárpótlásul már csak egy posztomusz Darwin-díjra számíthatunk. Persze olyan is van, amikor megússzuk a csöppet sem átlagos helyzeteket… csak valami egészen oda nem illőt találunk a testünkben… Szóval az élet tele van meglepetésekkel. Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2016-01-08 10 óra
2016-01-08 11 óra 2016-ban is az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral… A magzatok szórakoztatására és fejlesztésére alkalmas belső hangszóró hasznosságát vizsgáljuk, és ha már a felesleges dolgok előkerülnek, akkor számba vesszük az Ignobel-díjas találmányokat. Így szemtanúi lehetünk a nagyra becsült tudományos élet felesleges mellékvágányainak, az értelmetlen felfedezések hosszú sorának. Végül pedig arra vonatkozóan is ellátjuk hallgatóinkat jó tanácsokkal, mit kell tenni azért, hogy maguk is megmaradjanak az átlagos életnél és véletlenül se érjenek el semmi kiemelkedőt egész életükben. Ezen a héten hallható lesz :Pleszkán Écska és Papp Helga 

2015-12-18 10 óra
2015-12-18 11 óra Az esztelen pénzköltés, féktelen evés és persze a szeretet ünnepére készülve belehúzunk a karácsonyi ámokfutásba. Szót ejtünk a szájpumpáról, ami olyan ajándék lehet, amivel könnyedén okozhatunk kínos perceket a fa alatt… is. Szemezgetünk vállalhatatlan társkereső próbálkozásokból, hiszen fontos, hogy kivel töltjük az ünnepet. Szóba kerül minden, ami miatt szeretjük a karácsonyt, és ami miatt örülünk, ha végre vége.
Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska, Papp Helga és Csányi Erika.

2015-12-11 10 óra
2015-12-11 11 óra Ezen a héten laboratóriummá változtatjuk a stúdiót és sajátos mikroszkópunk alá helyezzük a női és a férfi agyat és ezen keresztül a két nemet. A laikusok tudományos igényességével kutatjuk az eltérő területeken tapasztalható különböző reakciókat, működési elveket, feltárunk régóta magyarázatra váró rejtélyeket. Az elméleti boncasztalra helyezzük természetesen saját magunkat és az erősebbik nem képviselői közül is feláldozunk egy példányt kutatásunk oltárán. Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Pleszkán Écska valamint a műsor vendége: Ratkóczi Huba.

2015-12-04 10 óra
2015-12-04 11 óra Ezen a héten terítékre kerül a Karácsony, azaz az ajándékvásárlási őrület népünnepe, amikor a nyugalom és szeretet nevében heteket idegeskedünk, rohanunk és kiborulunk. Aztán kutatjuk a magyarázatot, hogy miért vannak olyan teendők, amiket halogatunk és csak önmagunkon végrehajtott erőszak árán tudunk elvégezni. És keressük a motivációt… már, ha azt egyáltalán keresni kell… Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga és Balogh Anna.

2015-11-27 10 óra
2015-11-27 11 óra  E heti boszorkánykonyhánkban eláruljuk, hogy mivel és hogyan tudjuk olcsón és egészségesen ápolni testünket és lakásunkat, de kitárgyaljuk azt is, ennek ellenpólusaként, hogy milyen titkokat rejt a molekuláris gasztronómia, ami már inkább kémia és nem főzőtudomány és talán inkább egy laborban zajlik nem pedig a konyhában. Elmondjuk azt is, hogy mit gondolunk a férfiak körében hódító legújabb szakáll divatról. Vajon ki vágyik arra, hogy ne csak az ünnepi fények, de párja arcszőrzete is szórja a szikrákat??? Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2015-11-20 10 óra
2015-11-20 11 óra Műsorunkban górcső alá vesszük azokat a híreket, találmányokat, olvasnivalókat és témákat, amik szerintünk említésre méltóak. Ezen a héten megtudjuk, hogy hogyan hordhatjuk az eszünket az ujjunkon hogy tényleg soha ne maradjunk le semmiről, összegyűjtjük a „szuperwoman” hozzávalóit és eláruljuk, hogy hogyan készül… valamint kibeszéljük, hogy gyógyít-e a csendes egyedüllét vagy inkább az őrületbe kerget. Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2015-11-13 10 óra
2015-11-13 11 óra Műsorunkban górcső alá vesszük azokat a híreket, találmányokat, olvasnivalókat és témákat, amik szerintünk említésre méltóak. Ezen a héten kibeszéljük, hogy vannak-e előnyei annak, hogy a mellékhelyiséget most már mi nők is használhatjuk állva, hogy szeretnénk-e élni a többférjűség lehetőségével és ha igen, miért lenne ez jó nekünk… valamint szemezgetünk a női olvasnivalókból, érdekességekből. Ezen a héten hallható lesz: Pleszkán Écska és Papp Helga.

2015-10-30 10 óra
2015-10-30 11 óra Az élet nagy dolgairól női szemmel, könnyedén, sok humorral… Műsorunkban górcső alá vesszük azokat a híreket, találmányokat, olvasnivalókat és témákat, amik szerintünk említésre méltóak. A mostani adásban kibeszéljük az intim tölcsért, amivel kapcsolatban személyes tapasztalatokról is beszámolunk. Szó lesz a működőképes és a béna csajozós dumákról a „Hogyan csípjünk fel csajokat” című könyv kapcsán és szemezgetünk a heti női aktualitásokból. Ezen a héten hallható lesz: Papp Helga, Pleszkán Écska és Balogh Anna

2015-10-16 10 óra
2015-10-16 11 óra A NŐStények premierje: Balogh Anna, Papp Helga és Pleszkán Écska (igazoltan távol: Csányi Erika, Burszán Vera)

 

 

Kovalik Márta díj

Kedves Barátaim!
 
Szeretnék megosztani Veletek két nagyon jó és szép hírt. 
 
Megünnepeltük a BÉZS Rádió működésének 5 éves évfordulóját. Ehhez itt is hadd gratuláljak Fodor Jánosnak, a Rádió lelkének és motorjának az egész kuratórium nevében! További sok évnyi sikeres működést kívánunk!
 
Az ünnepséget a Király u. 11. szám alatt található K11 Művészeti és Szabadidő Központban szervezte meg János, nagyon szépen és mívesen. Sajnos, akinek igazán ott kellett volna lennie, megbetegedett. Így Talyigás Kati nem volt személyesen jelen, hogy megtudja, hogy Ő kapta idén a Kovalik Mártáról elnevezett vándordíjat.  Fodor János nagyon szép szavakkal emlékezett meg a névadóról, s az első két díjazottról, Bojár Gáborról és Vekerdy Tamásról. Azt is elmondta, hogy egy névtelen adakozó lehetővé tette, hogy a vándordíj egy másolata ott maradhasson a díjazottnál is a következő 5 évben.  Majd felhívta a színpadra a díj alkotóit, Formanek Zuzsát és Bedécs Kristófot, kezükben a díjjal. Talyigás Katalin távollétében pedig engem ért az a megtiszteltetés, hogy átvehettem tőlük a nagyon szép üvegalkotást, ami talán a leszálló Nikére emlékeztet leginkább, de mindenképpen a szárnyalásról, a repülésről, az alkotásról szól - azon kívül, hogy nagyon szép, légies!  
 
Gratulálunk, Talyigás Katalin! 
 
Hegyesi Gábor
Szociális Innovációs Alapítvány 
a Kuratórium elnöke
 

 

 >>>

Jelölés Gábor Dénes Díjra

A Gábor Dénes Díj a civil szféra legnevesebb műszaki alkotói elismerése ma Magyarországon, amelyet  a NOVOFER Alapítvány felhívására a hazai és határon túli magyar nemzetiségű  kutató-fejlesztő szakemberek  nyerhetnek el.

A felterjesztések leadási határideje: 2020. október 10.

Gábor Dénes-díjat 2020 decemberében ünnepélyes keretek között, több kategóriában a Parlamentben adják át meghívott állami vezetők közreműködésével. A részletes felhívás és a jelentkezéshez szükséges adatlapok, a http://www.gabordenes.hu/palyazati-felhivasok/ internetes címen érhető el letölthető formátumban.

Felhívás a kattintás után.

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:

Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs

 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár öt esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Játék

Irodalmi játékra hívjuk hallgatóinkat. Légrádi Gergely új regénye megmutatja: ha a múlton töprengünk vagy a jövőtől rettegünk, elveszítjük a jelen pillanatait. – Az életet kezdők és újrakezdők regénye a Jaffa kiadónál jelent meg.

A helyes válast beküldők között a szerő  Nélkülem-Nélküled című új regényét sorsoljuk ki.

 >>>

az Autodoc Club weboldalán