A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

műsorelőzetes

 

Köszönet!

Nem csak azoknak, akik hallgatják a Bézst! Azoknak is akik  támogatják! 

Kérem, támogassa a Rádió Bézs működését!

Adója 1 %-val támogathat minket. 
S ami önnek 1%, az nekünk sok. 

Az adószámunk: 18157327-2-41,
a nevünk: Szociális Innováció Alapítvány a Kelet-európai Térség Fejlesztéséért.

Köszönjük.


Bankszámlaszám: 11742001-20057073

Töltse le IOs és Android alkalmazásainkat a telefonjára és hallgassa adásunkat bárhol, bármikor!

2021-ben ismét sok új műsor indul és sok régi-új műsorvezető ül a Bézs mikrofonjai mögé.

Már január 1-én indul az első új műsor, a címe: MERENGŐ.
Mit jelent a zene neked és nekem, mi az, ami felpörget benne és képes megváltoztatni az életünket? Nem tudom pontosan, de néha érdemes hátra dőlni és eltöprengeni ezen- elmélkedik a műsor készítője, aki a legtehetségesebb zenészek közé tartozik: Hrutka Róbert. 
Merengő minden pénteken 19 órától, ismétlés vasárnap reggel 9 órától.

TEHETSÉGEK címmel új műsorral készül Grosschmid Péter, aki ezúttal fiatal tehetségek után kutat majd, hogy bemutathassa ötleteiket, küzdelmeiket és persze sikereiket is. Január közepétől találkozhatunk velük péntekenként 17 órától, és majd az ismétlésekben is.

HELLO LONDON! Ismét a Bézsben Szegvári Katalin, aki interjúalanyait ezúttal Londonban hívja fel telefonon, hogy megtudja milyen az élet a Brexit után. 
Szerdán 13 órától, ismétlés szombaton 15 és 16 óra között.

Számíthatunk majd Beregi Péter jókedvű történeteire, anekdotáira, elvégre műsorának címe is: ÁT(ADOMA).
Csütörtök 17 órától, ismétlés péntek 8-tól.

Februártól Rangos Katalin válogatott interjúiba is belehallgathatnak és persze sok más újdonságra is számítsanak még.

Hallgassanak minket online, a honlapunkra kattintva vagy akár útközben, telefonos applikációinkon keresztül. Az archívunkban pedig utólag is bármelyik műsorunk elérhető. 

Részletes műsorajánló a kattintás után:

2021. április 19 - 25

Zsebrádió -  Bányai Zsolt, Erdélyi Zsolt, Galambos Péter
Hétfő 08.00-09.00

A ZsebRádió mai adásából kiderül, mi lesz, ha vámpírt hívunk vendégségbe, milyen Rezső bácsi magyar nyelve és a Földet is számokra bontjuk. Ma van a fokhagyma világnapja, az Okostelefon pedig elmagyaráz mindent is.

Kiss Katallin: Mit főzzek?
Hétfőn 12.00-13.00, ismétlés szerda 02.00-03.00

Mit ünneplünk április 19-én 1848-ban, 1849-ben, 1971-ben, 1979-ben és 2021-ben? Április 19-én van Garfield névnapja. A Fokhagyma világnapját Magyarországon Bács-Kiskun megyében Bátya nevű községben fesztiválozzák, ebben a járványos időben az interneten. Amerikában (Californiában) egy Gilroy nevű városban tartanak fokhagyma fesztivált. Termeszthetünk az erkélyen fokhagymát? A legfokhagymásabb konyha a világon a francia. Miközben francia recepteket ismehetünk meg, aközben francia sanzonokat hallgathatunk. Az aioli szósz ünnepi és hétköznapi elkészítési módját is megtanulhatjuk, és választ kaphatunk arra a kérdésre is, hogy majonézzel vagy anélkül?

Retro: Fodor János, Rékai GÁbor, Varjú Tamás
Hétfőn 13.00-15.00, ismétlés kedd 02.00-04.00,  és vasárnap 13.00-15.00

Újra élőben a „New Retro” hármasa!

Amikor felszólított újfent a Főszerkesztő, hogy ugyan írjak már egy előzetest , az jutott eszembe, kinek van erre mindig szabadideje? Meg hát az idő az, amivel a Retró műsor soha nem foglalkozik, meg persze a Rádió Bézs sem a szabadsággal… Mert hát a 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás időszakában még nemigen volt regeneráció, meg rekreáció, meg mentális feltöltődés, meg énidő, meg befelé tekintés, meg kifelé mozdulás, csak a szabadidő hasznos eltöltése címmel nógattak bennünket.

Mert a munka végét jelző csengő, riasztó, duda stb. előtt már háromnegyed órával ( szabad szombaton másféllel) minden össze volt már pakolva, össze volt rendezve, le volt beszélve, már csak az utolsó sminket kellett megigazítani, még egy szimplát lekortyintani,az utolsó száraz pogit bekapni, cekkert bekészíteni, a harisnyák már eladva - megvéve, a kóstolók kicserélve, a kézimunkák befejezve,a totó feladva, a népgazdaság fejlődve  és aztán usgyi, szabadidő! Persze már akinek, mert sokaknak akkor jött a fusi, a túlóra, a másodállás, a gmk, a maszekolás, a társadalmi munka, a kommunista szombat, a brigád felajánlás, a foximaxi, az esti iskola.                                                                                                                                                                                                                                                                      De azért aktívak is voltunk, mert mentünk edzésre, házibuliba, túrára ( kocsmatúrára is legtöbben ), szakkörre, korrepetálásra, kóruspróbára, szemináriumra, hittanra( nem népszerűsítve ), cseréltük a bélyeget, snúroztunk, bandáztunk, randevúztunk, csókot loptunk, házibuliztunk, rúgtuk a bőrt, pecáztunk, sakkoztunk a parkban,  köpködtük a szotyit a meccsen, ittuk a kisüstit a belső zsebből a moziban, meglestük, kiloptuk, visszacsempésztük, és volt hosszan elnyúló értekezletekkel elfedett pásztoróra is. És volt hobbikert, műhely, garázs, és soha nem volt még meg a kilométerünk, mert menni kellett, mert tenni kellett, mert enni kellett, mert szabad volt az idő, elvtársak !

És de jó volt az a kis passzív szabadidő is, a vasárnap reggeli konyak, a forró kádba merülés, a meccs a tévében és majdnem minden ráért, meglesz az a jövő héten is még, ne kapkodjunk, miért is idegeskednénk, most úgysem történik semmi, a rendszer alapjai stabilak, mi pedig szerény, de a végletekig kihasznált lehetőségeink közt miért ne punnyadnánk egy kicsit, az asszony úgyis elmosogat,az ebéd közös tevékenység volt, a krumplit majdnem mi vettük és egyébként is söpörje el a havat, aki leszórta. Ja és hozz még egy sört !

      És ha lesz rá egy kis ándungunk, ki fog derülni, még mit is csinált Janika , Gabika és Tomika, talán olyan finomságokat is bevallanak, amik pár évtizedig rejtve maradtak magányos vagy éppen társas lazulásaikból.  Ha lesz két óra szabadidejük, mindenképpen hallgassák meg a műsort!

Marton Éva: Fekete –Fehér
Hétfőn 16.00-17.00, ismétlés kedd 04.00-05.00 és kedd 07.00-08.00

„Az én történetemből hiányoznak a férfiak” – ez a nyitómondata első regényének.
Hogyan folyik össze, kereszteződik generációk sorsa a történetmesélő Annán keresztül?
Ha az apró mozaikokból összeáll a kép, megnyugvás?
Elhallgatott vagy inkább ki nem mondott történetek a holokauszttal, az apák hiányával vagy éppen a férfiakkal való harcokkal.
És hogy a Szív utca valóban csak egy földrajzi hely vagy….

Gurubi Ágnes újságíró, szerkesztő első regénye kapcsán beszélgetünk

Kerényi Péter: Szabad egy fordulóra?
Hétfőn 17.00-19.00, ismétlés szombat 00.00-02.00

Érdekes, és emlékezetes évfordulók, szívesen hallott régi hangok olykor személyes élményekkel és örömmel felidézett zenék az előttünk álló hét egykori eseményeinek jegyében...
Műsorunkban lesz szó ünnepelt koronás főről és lemondott elnökről, megkérdőjelezett író fejedelemről, születésnapról és újjászületésnapról: Fény derül arra is, hogy miért került a figyelem középpontjába már hatesztendős korában az Egyesült Államok későbbi prágai nagykövete.
Muzsikáink között akad majd zöld fű, fehér galamb, elszálló kismadár, s ebben nincs semmi meglepő, hiszen a héten ünnepeljük a Föld Napját.

Szabad egy fordulóra? - Kerényi Péterrel. Tartsanak velem! Hétfő délután öttől hétig  a Rádió Bézs alkalmazásain, akár telefonjukon menet közben, vagy bármikor, amikor idejük engedi egy klikkel az archívumból online.

Hullan Zsuzsa: Anyám lánya-lányom anyja
Hétfőn 19.00-20.00, ismétlés kedd 06.00-07.00 és szombat 17.00-18.00

Volt, amikor a világ két végén voltak. Nem csak földrajzilag. Most együtt dolgoznak, színházat csinálnak, ráadásul úgy, hogy a saját életükből is merítenek.
Mi más lenne a címe, mit az, hogy: Anyám az őrületbe kerget.
Tallós Ritával már beszélgettem úgy két éve, nagy élvezet volt újra vendégül látni, most már a lányával, Barbinek Paulával együtt.

Zsebrádió- Bányai Zsolt, Erdélyi Zsolt, Galambos Péter
Kedd 08.00-09.00

A ZsebRádióból végre megtudjuk, Usain Bolt miért nem körözhet le egy gepárdot.

De az egyik legfontosabb, hogy ma alkották meg azt a dolgot, ami nélkül a palacsinta szinte már elképzelhetetlen.

Rékai Gábor: Mozaik
Kedden 10.00-12.00, ismétlés szerda 0.00-02.00 és vasárnap 05.00-07.00

A rémségek kicsiny bolygója avagy a Föld jövője.:Dőlnek a melegrekordok, olvad a sarki jég, jön a mélyből a metán,,az olvadástól csökken a nagy vizek sótartalma ezért megszűnnek tengeri áramlatok....és ez csak a "bemelegítés" (Németh Ákos éghajlatkutató)

mai otthon elődei (Bill Bryson)
Ma is tanultam valamit: nem volt "első éjszaka" törvény sehol.
Beköpjem-e kollégámat, hogy elöbbre jussak a hivatali ranglétrán (Mit tanácsolna Nietsche)

( A 2020.08.18-i adás ismétlése)

Zoltán Tamás Velünk voltak, velünk maradtak
Kedden  12.00-13.00, ismétlés kedd 23.00-24.00, szerda 03.00-04.00

Natalie Cole {1950-2015) hatszoros Grammy-díjas énekesnő lesz a mai adás főszereplője. A csodálatos hangú díva egyaránt otthonosan mozgott a jazz, a swing, vagy a disco műfajban, de sanzonokat is fantasztikusan énekelt... 

Serényi Péter: Petárda!
Kedden 13.00-14
.00, ismétlés szerda 04.00-05.00 és szombat 07.00-08.00

Gulyás Michelle!

Őszintén és meggyőződéssel ajánlom mindenkinek, aki még nem ismerte: jegyezze meg ezt a nevet!

Két okom is van erre: 1. kevés az olyan ígéretes tehetségű 20 éves élsportolónk, mint ő, 2. öttusázó, s - nem kell külön hangsúlyozni - ez a sportág felettébb közel áll a szívünkhöz!

Az ifjú hölgy már korábban is büszkélkedhetett egy-egy vb-arannyal és ifjúsági olimpiai bronzzal, idén aztán... Igencsak beindult: bő másfél hónap alatt két nagy nemzetközi versenyen bizonyult legyőzhetetlennek.

A kettő közül a frissebb siker, az elmúlt hét végén aratott győzelme a szófiai Világkupán szolgált apropóul: a Rádió Bézs kedd déli (1-től 2-ig) Petárdájában azt a beszélgetést ismételjük meg, amelyre éppen két és fél esztendeje került sor.

Akkor még természetesen csak távoli célként fogalmazódhatott meg az, ami, remélem nem kiabálom el, most szerencsére érintésnyi közelségbe került: az olimpiai részvétel!

(a 2018.11.13-iki és a 2019.04.30-iki adás ismétlése)

Bácskai Juli:  Madame Récamier
Szerdán: 14.00-15.00, ismétlés csütörtök 05.00-06.00 és vasárnap 17.00-18.00

Lengyel Anna volt a példa minden rákos beteg előtt a színházi szakmában. Évekig ő volt a példa, hogy átmeneti állapotnak lehet tekinteni azt a valamit, ami a testében nem kívánt jelenség, Ő volt a szó kimondója, ő volt, aki leborotválta a fejét, mielőtt a kemoterápia tenné vele, ő minden kezelés után újraéledt, szóba állt a saját halálával, nem sütötte le a szemét. Most végleg lehúnyta. A közös műsorunkkal tisztelgek előtte 04.21-én szerdán, a szokott időben.

Gerő Péter: Szia Tanár úr!
Szerdán 15.00- 16.00, ismétlés csütörtök  02.00-03.00 és vasárnap  20.00-21.00

Kisgyermekes anyukák, figyelem: nincs több kifogás!
Mennyi ideje van egy kisgyermekes anyukának önmagára? Mi az az „én-idő”, a „minőségi idő”, és miért jár jól az egész család, ha az anyukának jut belőle? Hogyan telik ebből az időből villám-, mini- és maxi-kurzusokra? „Minden olyan témában, amire vágytál” – mondja a PowerMomClub Egyesült honlapja: mi ez a „minden” és mit találhatnak a klubban, akik odalátogatnak? Manikűrtől és relaxációtól fotózásig és a munkába visszavezető workshopig (és persze gerinctorna és agytorna): az ára elég alacsony-e ahhoz, hogy megfizethető legyen és elég magas-e ahhoz, hogy az egyesület megéljen belőle? Mi a „Hagyd Anyát kávézni!” gyerekprogram-csomag?

Április 21-én, szerdán 15 órától a műsor vendégei: Nébald Alexandra mozgásterapeuta és Hirsch Zsanett jógaoktató, a PowerMomClub Egyesület (https://powermomclub.hu/) alapítói és vezetői.

A műsorvezető Dr. Gerő Péter gero.peter@litlearning.org

Zoltán Tamás: Karma Kamra
Szerdán 20.00-22.00, ismétlés vasárnap 02.00-04.00

Mester Tamás évek óta nem hallatott magáról. Visszavonultan, otthonában alkotott, és közben kifejlesztett egy új meditációs kurzust is. Lesz miről beszélgetnünk, és természetesen belehallgatunk az új dalokba is... 

Zsebrádió: Bányai Zsolt, Erdélyi Zsolt, Galambos Péter
Csütörtök 08.00-09.00

 

„Karmátokra vigyázzatok, mert a karmabumeráng nagyot tüd ütni, ha visszatér”
Ma van a Föld napja, bepótolhatjuk a környezet megóvását. És ma van Leonidász névnapja, meg persze Jack Nicholson születésnapja is.
Ami még fontos, a mai naptól már csak egy hétig lehet táviratot küldeni.

Faragó Judit: Kalap
Csütörtök 10.00-12.00, ismétlés  péntek 00.00-02.00

A műsor  a megszokott üzemmódban jelentkezik: a rovatok állandóak, a tartalom azonban folyton friss és ropogós.Fenenagy jókedvet most sem ígérek, de azért lehet röhögni az én hülyeségeimen. Jegyzetek, kulturális tudósítások, csippentett hírek, praktikus tanácsok, pikírt megjegyzések várják a hallgatókat. Meg a szerkesztő, Faragó Judit.

Vályi Gábor: Hali’hó Budapest
Csütörtök 12.00-14.00, ismétlés pénteken  02.00-04.00 és  vasárnap 17.00-19.00

Szükség-állapot - WC körút Budapesten
Beszélgetőtárs: Grosschmid Péter, s a hallgató

“A pénznek nincsen szaga” – mondta állítólag Vespasianus császár, amikor számon kérték rajta a római nyilvános vizeldék megadóztatását.
Párizsban ötezer lakosra jut egy közvécé, Budapesten ez a szám 20–25 ezerre tehető.
Van mobil WC, az aluljárókban is lehet WC-t találni, meg a piacokon is ; a bevásárlóközpontok WC-i igen népszerűek, többen a benzinkutak mosdóit használják, van már utcabútor jellegű köztéri WC, s van, aki vendéglátó helyre megy be, ha dolga van.
Szükség dolga!

Lehetősége van a hallgatónak a műsorba kapcsolódni. Írjon a Rádió Bézs facebook oldalára kommentet, vagy írjon Messenger üzenetet a szerkesztőnek! Vályi Gábor vagyok.
Halihó, Budapest!

Vlasics Sarolta: Lábjegyzet
Csütörtökön  16.00-17.00, ismétlés pénteken  07.00-08.00 és szombaton 10.00-11.00

A nemrég 1600. születésnapját betöltő Velencéről íródott könyv -   Minden más városnál városabb - 100 bejegyzés Velencéhez - sajátos szemszögből közelít a kultikus helyhez.. Boros Géza művészettörténész arra is kíváncsi, hogy mitől annyira tökéletes a Szent Márk tér építészeti szempontból, de legalább annyira fontos részei a kötetnek azok a látszólag kevésbé fontos velencei tárgyak, épületek, jelzések, amelyek hozzátartoznak ahhoz a szubjektív utazáshoz, amire invitál a szerző.

Az Uránia Nemzeti Filmszínház 2021-ben több évfordulót is ünnepel. 125 éves a Rimanóczy-ház, ami az intézet otthona, és itt forgatták az első, már játékfilmes elemeket is tartalmazó magyar filet, A tánczot, aminek 1901-es bemutatója a magyar filmtörténet kezdete. A filmszínház és az épület történetét tekinti át a  napokban megjelent kötet Az ismeretlen Uránia., amit a szerkesztő Buglya Zsófia mutat be. A mikrofonnál Vlasics Sarolta.

Csányi Zita és Katona László: Füles fotel
Csütörtökön 17.00-18.00, ismétlés  péntek 09.00 – 10.00 vasárnap 03.00-04.00

Család, iskola és mesék – mesék könyvből, tévéből, moziból, netről. Mit néz, mit nézzen a gyerek? Hogy nevel a rajzfilm?  Temérdek kérdés merül fel, ha azt kezdjük vizsgálni, milyen hatással vannak a rajzfilmek a gyerekekre. Ezekről a kérdésekről beszélgetünk 17 órától. Várjuk önöket a füles foteleinkben.   Gondolkodjanak velünk!

Benda László és Lengyel MIklós: Amazóna
Csütörtökön 18.00-19.00, ismétlés hétfő 07.00-08.00 és szombat 12.00-13.00

Emberi történetek a világ „egzotikus“ tájairól a külpolitikai újságírók és utazók szemével.

Van klímaegyezmény - kiki bele nem egyezett még. Van a szavaknak tengere és óceánja, miközben a tengerek, óceánok segítségre szorulnak. A mikroműanyag már mindenhol és mindenben, mindenkiben ott van.
A politikusok ígérnek, majd cselekszenek; e kettő összhangja nem ígéretes.
A környezetvédelmi szervezetek, az állami szervezetek, a nemzetközi összefogások vektorai inkább széttartóak, mint egy irányba mutatnak.
E műsorban veszünk nagy levegőt, s arra keressük a választ: Hogy van az, amit Mindenki tud, azt alig teszi Valaki?
Szép új világ. Másik világ van? Másvilág integet!
Benda László és Lengyel Miklós külpolitikai újságírónak minderről ez jut eszébe....

Hallgatja Vályi Gábor és a hallgatók.

Kovalik Márta díj

Kedves Barátaim!
 
Szeretnék megosztani Veletek két nagyon jó és szép hírt. 
 
Megünnepeltük a BÉZS Rádió működésének 5 éves évfordulóját. Ehhez itt is hadd gratuláljak Fodor Jánosnak, a Rádió lelkének és motorjának az egész kuratórium nevében! További sok évnyi sikeres működést kívánunk!
 
Az ünnepséget a Király u. 11. szám alatt található K11 Művészeti és Szabadidő Központban szervezte meg János, nagyon szépen és mívesen. Sajnos, akinek igazán ott kellett volna lennie, megbetegedett. Így Talyigás Kati nem volt személyesen jelen, hogy megtudja, hogy Ő kapta idén a Kovalik Mártáról elnevezett vándordíjat.  Fodor János nagyon szép szavakkal emlékezett meg a névadóról, s az első két díjazottról, Bojár Gáborról és Vekerdy Tamásról. Azt is elmondta, hogy egy névtelen adakozó lehetővé tette, hogy a vándordíj egy másolata ott maradhasson a díjazottnál is a következő 5 évben.  Majd felhívta a színpadra a díj alkotóit, Formanek Zuzsát és Bedécs Kristófot, kezükben a díjjal. Talyigás Katalin távollétében pedig engem ért az a megtiszteltetés, hogy átvehettem tőlük a nagyon szép üvegalkotást, ami talán a leszálló Nikére emlékeztet leginkább, de mindenképpen a szárnyalásról, a repülésről, az alkotásról szól - azon kívül, hogy nagyon szép, légies!  
 
Gratulálunk, Talyigás Katalin! 
 
Hegyesi Gábor
Szociális Innovációs Alapítvány 
a Kuratórium elnöke
 

 

 >>>

Hallgatónktól

Kedves Bézs, és Ti mind, akik Nekünk Bézseltek!

Messziről kezdem, de nem lesz hosszú! Szeretem a szép ruhákat, kiegészítőket, mindig is szerettem öltözni, de nem szeretem a harsány színeket! A visszafogott, finom, halvány, minőségi öltözködést kedvelem, és a bézs színeket. Ugye már itt is vagyunk!

Amikor megtudtam hat évvel ezelőtt, hogy a színem, a bézs már egy rádió neve is, azt gondoltam, ez valami reklámfogás csak. De aztán megnéztem, hogy milyen nevek, és műsorok fémjelzik a rádió működését. Hallottam, hogy Fodor János, a kezdeményező, hogy ott vannak mellette azok a nevek is, akikért érdemes „kinyitni” a rádiót, és tudtam, ez bizony jó lesz!

És igen, nagyon jó lett! Szeretem, hogy egyre szélesebb profillal megy, hogy a nagy nevek mellett, jöttek a fiatalok is, hogy frissült a tartalom, szinte egész nap itt szól mellettem a Bézs.

Elegem volt, és van már a máshol a mennyiségében is az egeket ostromló politikai műsorokból, az állandó ekézéstől, a vad hangulatú párbeszédekből, a folytonos „a valamire” való utalgatásokból, olyan rádióra vágytam, ahol, ahogyan az ars poetica-jában is ott van, minőségi, lágy hangok szerepelnek, ahol elfelejtem, hogy kint dühöng a vad világ, ahol nem kell gyomorgörccsel hallgatnom a műsorokat.

Ez a rádió pont ilyen, ezért szeretem. Már hat éve ennek, és kívánom, és remélem, hogy így is marad!

Nagyon sok örömteli, boldog születésnapot kívánok!

Egy hűséges hallgatójuk, Éva

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:

Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs

 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár öt esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Játék

Szenvedésekkel teli, regényes élet, világhír. Utánozhatatlan hang és örök dallamok. Játékunkban Edit Piafra emlékezünk és a helyes megfejtések beküldői között Michelle Marly: Edith Piaf és a szerelem dala c. könyvét sorsoljuk ki.

 >>>

az Autodoc Club weboldalán