A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Dr. Gyarmati Andrea

Gyarmati Andrea vagyok. Úszó voltam, orvos vagyok, meg anya, meg gyerek, meg nő. Szerettem, sírtam, váltam, harcoltam, utóbbit leginkább magammal. Eddig négy könyvet írtam, s ezeregy interjút adtam. Most átülök a mikron másik oldalára. Kihívás. De talán megúszom.

Amennyiben jogosítvány nélkül ülsz autóba és úgy vezetsz, megbüntetnek, de senkinek nincs jogosítványa gyereknevelésből. Nekem se. Ezért szeretném létrehozni a „Szülők Iskoláját”. Hiszem, hogy értelmes, és lényegre törő magyarázatokkal, és storykkal mindaz testközelbe hozható, ami a gyógyítás, gyermekellátás lényege. Ha tudod mi a betegség maga és mi várható el tőled, sokat segíthetsz azon, aki a legfontosabb számodra. Arról is szó esik majd, mikor lehet várni és mikor muszáj gyorsan orvost keríteni. Szeretnék ebben is segíteni. Megjelenésre váró könyvem címe: Gyere velem gyógyítani! A Rádió Bézsben azt mondom, rendelek, rendelj velem! Ha kérdésed van, bátran kérdezz, ígérem válaszolni, fogok vagy megkérdezek nálam jobban képzett szakembert is, ha szükséges. Remélem, sikerülni fog nekünk együtt, kinek-kinek feladata szerint egy egészségesebb, boldogabb generációt felnevelni.

Gyarmati Andrea vagyok. Nő vagyok. Könnyekkel, vágyakkal, belső renddel és rendetlenségekkel. Lehet, hogy erről is szó lesz? Rajtad múlik. Nyissuk ki a lelkünket is.

 

 

• Rendelek • 

2015-12-01 15 óra

2015-11-24 15 óra Immunológia
Ez a tudományág a kórokozókkal szembeni védettséggel foglakozik. Aktív és passzív formáját ismerjük,és azt kell tudni, az immunológia fejlődése az utóbbi évtizedekben hihetetlenül felgyorsult. Ma már sok olyan korábbi ismeretlen eredetűnek tartott betegségre, épp az immunológia fejlődése adja meg a magyarázatot.
Nem kell napi szinten tudnod mindent, de azt gondolom jó ha van erre is rálátásod.
Melyek az immunológiai alapfogalmak, mit is takarnak a kifejezések, és milyen betegségeket érdemes ismerni?
Az immunrendszer állandóan ellenőrzi a szervezetet, sejtjei őrjáratot tartanak, és ha idegen azaz nem saját antigénnel találkoznak, immunreakcióval válaszolnak.
Beszéljünk még néhány szót az autóimmunitásról, és persze a fokozott reakcióról: az allergiáról is.
Láthatod, megint nem fogunk unatkozni, hiszen ez a téma is kimeríthetetlen.

2015-11-17 15 óra Influenza
Úgy tűnik, megérkezik idén is. Igen az influenza. Amivel állandóan riogatnak, és amiről megy vita. Beszéljünk ma erről, mert bőven akad végiggondolni való.
Igen az influenza, ez a fertőző lázzal járó vírusos megbetegedés, amely cseppfertőzéssel terjed, például ha köhögünk, vagy tüsszentünk.
Az is köztudott járványokat okoz, és persze általában télen.
A fertőzés után 3- 7 nappal jelentkeznek a tünetek: magas láz, köhögés fej- és végtagfájdalom formájában, gyakran hasfájásról is panaszkodnak a betegek.
A láz nagyjából 3 nap alatt elmúlik, ha újabb lázas epizód észlelhető felmerül a bakteriális felülfertőződés lehetősége.
Mikor forduljatok orvoshoz, és miben hogyan tud az orvos segíteni, és mint mindig miképpen segíthetsz te a gyereknek. Szóval lesz mit megbeszélni. Még akár az oltásról is ejthetünk néhány szót. tehát ami belefér az adásidőbe: beszéljünk az influenzáról.

2015-11-10 15 óra A múlt heti adás ismétlése

2015-11-03 15 óra Mandulagyulladás- torokgyulladás, mandula műtétek és köre.
Az én szakmámban , és többek között ez is az egyik gyönyörűsége, sok a határterületi kérdés.
Fül. orr- gégészek, de infektológusok( fertőző betegséggel foglakoz szakemberek) is részt vesznek a mandulagyulladás , torokgyulladás,orrmandula gondok gyógyításban, kezelésben.
A mandulák(két oldalon a szájpadi mandulák, valamint az orrmandula a garat nyirokszövetből álló gyűrűjének részei. Ez a gyűrű mintegy körbefogja a torok szorost.
Az akut torokgyulladást általában vírusok okozzák, ám gyakran a baktériumok is megteszik a magukét és akkor bizony antibiotikum adására van szükség.
Megint egy olyan téma amiről sok mende -monda kering a köztudatban.
Beszélgessünk a mandulaműtétekről józanul. Vagyis mikor muszáj és mikor nem szükséges. Indikációk( javallatok ) és kontraindikációk( ellenjavallatok.
Nem félek megint lesz mit megbeszélnünk. Remélem velem tartasz, hiszen a mandulagyulladás az egyik leggyakoribb gyermekbetegség, tehát érdemes róla beszélni.

2015-10-27 15 óra Lisztérzékenység- Coeliakia- Gluténérzékenység
Mindezek a címek egy dolgot takarnak. A glutén, a kenyérgabona ragasztóanyaga megtalálható a búza árpa, zab rozslisztben, egy olyan fehérje aminek következtében a liszt jól süthető.
Vannak azonban olyan emberek, gyerekek, felnőttek egyaránt, akik nem bírják ezt a fehérjét. Számuk egyre gyarapszik, és az ezzel kapcsolatos kutatások és javaslatok is eléggé szerteágazóak.
A coeliakia a tankönyvi leírás szerint: a vékonybél nyálkahártyájának sorvadással( atróphai) járó, felszívódási zavarhoz vezető krónikus betegsége.
Hogy mit is jelent ez a mindennapokban, és mire kell figyelni. Hogy miképpen élhet teljes életet az ilyen gyerek, vagy felnőtt, és vajon csupán a kimutatott coeliákiások vannak – e veszélyben vagy talán ők csupán a jéghegy csúcsa Érdemes lenne a rejtett jelekről is beszélni, ez lenne a heti téma.
Étkezésünk, és a betegségek, lisztérzékenység, és köre.
Komolyan oda kell figyelni, hiszen Európában 1:200 a betegség gyakorisága és még a hivatalos álláspont is úgy szól: Nagyobb előfordulásra lehet számítani a coeliakia- szűrővizsgálatok elterjedésével, amelyek felderítik a tüneteket nem okozó vagy félreismert kórformákat is.
Szóval beszéljünk a lisztérzékenységről,mit kell tenni mikor kell orvoshoz fordulni, mit várhatsz az orvostól.?
Étrend, és betegségek, megoldások és egészség, lesz miről beszélnünk a héten is, talán személyes érintettségem okán , még inkább mint máskor..

2015-10-20 15 óra Rendelek, ebben nincs semmi különleges.

Teszem naponta a rendelőben és 8 hónapja a Rádióbézsben is hetente.
Rendelek, és közben persze van, akad más dolgom is. Miképpen mindenkinek.
És vannak történeteim, a rendelőből, és persze az életemből is. Azt gondoltam, amolyan jutalom- játék gyanánt,- és erre persze engedélyt kértem a Főnöktől is- ezen a héten történeteket mesélnék a rendelőből. Ne csak mindig a tudomány és a betegség legyen a téma, meg a gyógyulás. Mesélnék mindarról, amiért egészen különlegesnek érzem azt, amit csinálhatok. Legyen tehát, ezen a héten kicsit személyesebb hangvételű az adás mondjuk egy gyermekgyógyász kalandjai. Remélem, kedves hallgató velem tartasz.

2015-10-13 15 óra

2015-10-06 15 óra

2015-09-29 15 óra

2015-09-22 15 óra

2015-09-15 15 óra

2015-09-08 15 óra

2015-09-01 15 óra

2015-08-25 15 óra

2015-08-18 15 óra

2015-08-11 15 óra

2015-08-04 15 óra Beszéljünk az idegrendszeri görcsökről, az epilepsziákról ezen a héten. Mit is jelent ez a félelmetes betegség? Meghatározás szerint az agy és idegrendszer különböző bántalmak kapcsán létrejövő, különböző okok miatt bekövetkező rohamait. Nézzük az okokat, a tüneteket és a kezelést. Mit jelent a családi terheltség ebben az esetben. És mint mindig minden egyes adásban azt mesélném, el hogyan segíthetsz a gyereknek, ha beteg. Az idegrendszer görcsök állapotai az úgynevezett nagyrohamtól a migrénig nem ritkák gyermekkorban sem.

2015-07-21 15 óra Látod már megint egy olyan téma, amiről akár azt is mondhatnád, miért épp erről beszélünk ma. Hiszen ez a fül- orr- gégegyógyászatra tartozik. Igen ám, de- és ettől , ettől is fantasztikus az én szakmám, a beteg, és persze te mint szülő, hozzám fordultok először, ha baj van. Legyen az kiütés, fejfájás, hasmenés, vagy akár fülfájás. A szakorvos, maga a fül- orr- gégész a szakterületéhez tartozó felnőttkori megbetegedések mellett, gyerekbetegeket is kezel, annak ellenére, hogy a gyerekek a felnőttekétől eltérő kezelést igényelnek. Gyermekkorban sokszor a diagnosztika módja is eltér, nehezebb, mint felnőttkorban. Én azt mondom közös ügy mindez, amit a gyermekgyógyásznak, és a fül orr gégésznek együtt kell megoldania, és természetesen mint mindig a te közreműködéseddel. Tehát beszélünk a „füles ügyekről”. Fülfájásról, beszédhibákról, és arról a nagyon fontos dologról is hogy mit okozhat a hallászavar.

2015-07-14 15 óra A gyerekek könnyen szenvednek balesetet,mivel vállalkozó kedvűek, és kíváncsiak, a lehetséges veszélyeket  pedig még nem mérik fel helyesen. Nem is ez a dolguk. A balesetek szerencsére többnyire ártalmatlanok: felhorzsolt térd, és kék foltok a gyerekeknél egyszerűen a „világ meghódításához” tartoznak. Ártalmatlan karcolásoknál, elegendő a helyi kezelés jódmentes fertőtlenítő, és tapasz.

A vészhelyzeteket baleseteket legjobb lenne – természetesen- elkerülni, de mivel ez nem mindig lehetséges fontos hogy felkészülj rá. Ebben szeretnék segítséget nyújtani amelyek az elsősegélynyújtásban lehetnek hasznosak, de segítenek  adott esetben  megelőzni az otthoni és házon kívüli baleseteket.

2015-07-07 15 óra Már megint egy olyan téma ami, ha úgy tetszik nem egészen az „én asztalom” Pedig bizony az, mert minden ami a gyerekkel történik az a gyermekgyógyász ügye vagy az övé is. Tudom van a fogorvos, és a fogak eltérései betegségei rendellenességei leginkább  rá tatoznak, de  a problémával mégiscsak nálam a rendelőben jelentkezek először. Fogzási fájdalmak,  egyáltalán miből áll a fog , mitől lesz valakinek szuvas a foga. Tejfogak és maradandó fogak és fogszabályozás. Láthatod megint lesz miről beszélgetni. És ha valakinek nem jók a fogai, nem rág rendesen emésztési problémái lesznek, és az ugye már színtiszta belgyógyászat.

Néhány hete olvastam egy megdöbbentő statisztikai adatot, mely szerint hazánkban az évi egy főre jutó fogkrémek száma fél….. vagyis 1/ 2 TUBUS .  Ez azért több, mint elképesztő.

2015-06-30 15 óra Imádom a szakmámat, majdnem minden téma boldoggá tesz. Ez nem olyan, de muszáj róla beszélni. Vannak örökletes (vele nemzett) és vannak a terhesség során keletkezett( veleszületett) rendellenességek. Az örökletes hibák sorsa már a nemzés pillanatában sőt- tágabb értelemben- már azelőtt  megpecsételődött. A terhesség során, a méhen belüli életben keletkező hibákat azonban esetleg el lehet kerülni.

Genetika, nagy tudomány, de nézzük megint mint mindig hogyan állíthatjuk csatasorba gyerekein védelmében. Nem kell mindent tudnod- én sem tudok sok mindent, de hogy mikor, miért és kihez fordulj, mit csinálj nagyon fontos.

2015-06-23 15 óra Beszélgessünk az emésztésről. Kedves hallgató azt fogod mondani miket, nem találok ki. Hát, ez aztán hogyan is kerül terítékre. Volt a hét végén egy médiafőző verseny, és azt mi, a Rádió Bézs csapata nyertük meg a harcsapaprikásunkkal. Már megint valami, amin csak nevetni tudok. Szóval csapattagként nyertem egy olyan versenyt, ahol egy olyan étel készült, ami be sem teheti a lábát a szájamba.  Ugyanis nem eszem halat. Na, innen az ötlet, és persze egy fantasztikus könyvből, amit szeretnék a figyelmedbe ajánlani, hogy mi is történik az étellel, azzal, amit megeszünk. Hogy hol és hányféle módon lehet elszúrni, vagy segíteni azt, hogy egészségesek maradjunk. És persze - mivel gyermekorvos vagyok - leginkább hogyan is van ez gyerekkorban. Tehát, a harcsapaprikástól, az egészséges étkezésig.

2015-06-16 15 óra ...ez is milyen egy történet. Épp eldöntöttem hogy a fejfájásról szeretnék beszélni a héten, és ahhoz kezdtem anyagot gyűjteni, amikor is úgy döntött az Univerzum, hogy nesze neked itt egy fejfájás, úgyis olyan régen volt ilyen, mondd el amit akarsz róla. Tehát fejfájásról kívül-belül. És persze mivel mégiscsak gyermekgyógyász vagyok... Mit kell tudni a gyerekek fejfájásáról? Egyáltalán honnan lehet tudni hogy pont a feje fáj? Mit kell tenni?

2015-06-09 15 óra

2015-05-26 15 óra Beszélgessünk ezen a héten a cukorbetegségről. Diabetes mellitus az orvosi neve, és képzeld már az i. e 1500 ból származó egyiptomi papirusz tekercsben is esik szó róla, de  ismert volt az ősi kínai és indiai orvostudományban is.Maga az elnevezés : diabaineien görög szó egy ie. él görög orvosnak Demetriosznak tulajdonítható azt jelenti túláradó vizelet. Ebből is tudható ez az egyik vezető tünet.De persze ennél sokkal többet kell tudnunk róla. Mikor gondolj rá, mit kell tenni. Meg lehet – e gyógyulni, és ha nem hogyan van tovább, Mi az oka, el lehet- e kerülni, és még sok egyéb. Némi orvostörténeti érdekesség is. Milyen szövődményei vannak, és hogyan kerülhetjük el ezeket.

2015-05-19 15 óra A gyerekek könnyen szenvednek balesetet nincs ebben szerintem semmi meglepő. Mivel vállalkozó kedvűek, és kíváncsiak, a lehetséges veszélyeket pedig nem ismerik ,úgy szoktam fogalmazni a gyerek „veszélyes üzemmódban” él. Neked nekem nekünk kell megvédeni. A balesetek többnyire ártalmatlanok: felhorzsolt térd, kék foltok egyszerűen a „világ meghódításához” tartoznak. Fákat kell mászni, és meg kell tanulni kerékpározni is és annyi minden mást is. Előfordul  azonban hogy nagyobb lesz a baj. Mit kell ilyenkor tenni, mi a helyes hozzáállás , mikor kell rohanni, és  addig is mi a dolgod a dolgokhoz amíg az orvos meg nem érkezik , erről szól a műsor.

2015-05-12 15 óra Nem értünk a téma – bőrbajok- végére, tehát ezen a héten is bőrgyógyászati elváltozások gyermekgyógyász szemmel. És főleg ami sokkal lényegesebb szülői hozzátartozói szempontok. Mit mikor miért kell észrevenni. Mikor lehet várni és mikor kell okvetlenül orvoshoz fordulni. Miért nem jó a Te gyerekednek az, ami a szomszéd gyereket meggyógyította. Gyógyszerek, kenőcsök, kezelés bőrbetegségek esetén. Milyen bőrtünetek hívhatják fel a figyelmet belgyógyászati betegségekre, és még sok más egyéb is.

2015-05-05 15 óra Bőrbajok. Haladunk szépen sorban az ABC- nek megfelelően. Aztán ha a végére érünk, egyszer, majd akkor kitalálok valami más rendszert. Tehát B betűvel ezen a héten beszélgessünk a bőrbajokról. Vagy ha úgy jobban hangzik bőrgyógyászati betegségek a gyermekgyógyász szemével. A téma megint olyan nagy, lehet nem is végzünk vele egy adásban. A lakosság egyötöde gyermek, a gyermekorvosi rendelőben megjelenő betegek 30 %-ka bőrpanasszal érkezik. Ráadásul a statisztika szerint a felnőtt bőrrendelésen megjelenők 7-10%-a gyerek….. mindez nem kevés beteget jelent. Minden orvosnak- különösen a gyermekorvosnak, fontos azoknak a bőrtüneteknek az ismerete és értékelése, amelyek valamilyen belgyógyászati betegségre utalnak. Ezek felismerése megkíméli a beteget számos felesleges vizsgálattól, megkönnyíti a gyors diagnózist. Másrészről a bőrtünetek fertőző betegséget is jelenthetnek, valamint vannak a bőrbetegség jeleként megjelenő kiütések, elváltozások.

2015-04-28 15 óra  Anaemia vagyis vérszegénység. Az ereinkben keringő vérnek kb. a felét a folyékony plazma a másik felét a vér alakos elemei döntő többségükben a vörösvérsejtek teszik ki. Mindez nyilvánvaló, ha orvos vagy, de egyáltalán nem biztos, hogy közismert tény. Ebbe a rejtélyes világba szeretnélek egy kicsit elkalauzolni a következő adásban kedden a Rádióbézsben. Vérszegénység mondjuk ami a mindennapi nyelvhasználatban a vörösvérsejtek hiányát jelenti. Mikor, kiket érint ez a dolog. Miért fontos hogy rendben légy ebből a szempontból is amikor kisbabát vállalsz. Mi a vörösvérsejtek feladata, hol képződnek, meddig élnek? Melyek a vérszegénység fajtái, mik a tünetei. Mit kell Neked, mint szülőnek észrevenned, és mit kell tenned? Ez a mindig visszatérő kérdés szerintem. Vérszegénység esetén a különböző szervek oxigénhiányos állapota okoz tüneteket, mivel a vörösvérsejtek feladata a szervezet valamennyi szervének szövetének, sejtjének az anyagcseréhez nélkülözhetetlen oxigénnel való ellátása , illetve a keletkezett széndioxid tüdőbe történő visszaszállítása.Mit jelent a vashiány, miért baj ha valaki vashiányos vérszegénységben szenved? És még sok más egyéb is. Mindez reményeim szerint érthetően…..és hogy az a vád se érjen hogy mindig csak a száraz tudomány( ami szerintem éppen hogy nem száraz hanem varázslatos) ha velem tartasz elmondok néhány olyan receptet is ami segít a betegség leküzdésében,hiszen a vashiány a vérszegénység legfőbb oka megfelelő étrenddel megelőzhető és karbantartható.

2015-03-24 15 óra

______________________________________________________

Kovalik Márta díj

A Rádió Bézs, annak főszerkesztője Fodor János, valamint a Szaday család vándordíjat hozott létre, azért, hogy Kovalik Márta, aranytollas Újságíró, az egykori Húszas stúdió szerkesztője, a Magyar Rádiózás meghatározó személyisége emlékét az utókor megőrizze.

Az emlékdíj nem szakmai díj.

Az kapja minden évben, aki szabad, független, tisztességes ember s tesz azért, hogy a következő generáció minél nagyobb tudással, minél szabadabban élhessen úgy, hogy a tényeket megismerhessék, és azokat tiszteletben tartsák.

Az első díjazott Bojár Gábor fizikus, vállalkozó, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója.

A díjat Formanek Zsuzsa üvegtervező iparművész és Bedécs Kristóf ötvösművész tervezte és alkotta.

A június 28-i díjátadón  Bornai Tibor, Gábriel, Pleszkán Écska és Ratkóczi Huba duo és Wessely Ernő lépett fel.

 >>>

Iván

Az utolsó időszakban, szinte minden nap, kéretlenül megjelent. Bejött a szobámba. Bekúszott a számítógépembe. Ott voltak a sorai az orrom előtti monitoromon. Betuszkolta magát és a gondolatait az agyamba.

2013. hatodik hó, huszonkettedike.

„Reggel

Csak azért írok most ide, mert figyelem az agydaganatomat. Hogy egyáltalán meddig vagyok képes gondolkodni. Leírni szavakat. Az egyik jel éppen az volt, hogy észrevettem: félreütök a gépen.
Egy hete jöttem be a kórházba. Előtte a Moszkva téren majdnem elütött a villamos. Talán jobban jártam volna. Nem vagyok gazdagabb attól, hogy hirtelen lett agy-, vese- és tüdődaganatom. Bár nem mondom, hogy érdektelen bátorságpróba innen fölállni. Ha csak két lépés erejéig is.
Az első: elbúcsúzik, a második: rendbe tenni, amit még lehet és érdemes.

Valamiért a szemétszállítók nem érzik át, hogy egy kórházban az emberek nem bánnák, ha egy rettenetesen meleg éjszaka után egy egészen picit aludhatnának. Hajnalban, mint rendesen, csörömpöltek, ordítoztak, hangosan tréfálkoztak.
Lementem a kertbe. Èppen jött két hullaszállító. Az egyik fölöttébb gyaloggaloppos volt. Jól becsúsztatták - helyesen: bebaszták - a koporsót a kocsiba, aztán az egyik ledobta a gumikesztyűjét a földre.
- Na, akkor a gyerekosztályra! - mondta a másiknak, aki sofőrként is szolgál.”

Aztán, felfoghatatlan szenvedések, s 2015. január 14-én meghal Andrassew Iván.

Négy éve már. 62 évet élt. Aki nem tudná, ő egy író, költő, újságíró, polgári aktivista volt. Persze leginkább azt kéne mondanom, hogy jó ember volt. Bátor ember volt, demokrata volt. És azt, hogy nagyon hiányzik.

Mert olyan ember volt, aki nem alkudott. Akinek minden írása, publicisztikája egy kiáltás volt. Nem tudott, és nem akart semmilyen mutyiban, semmilyen háttéralkuban részt venni. Írni akart és harcolni – egy tisztességesebb életért.

Pályának utolsó húsz éve kiemelkedő internetes aktivitása révén különösen jól dokumentált. 

Szeretném önt arra kérni, számítógépének billentyűzetén pötyögje be a nevét. Andrassew Iván. A mint András, N mint Nándor, D mint…..Keressen rá a világhálón! Olvassa el mit írt. A verseit, a könyveit, a cikkeit, a naplóját. Mindent! Nem azért, mert megérdemli, hanem azért, mert fontos dolgokról szólt. Rólunk.

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:
Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Három esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Hideg, hó - kell a meleg sapka, sál! Saját kezűleg az igazi, mi adjuk hozzá a fonalat.

Válaszoljon helyesen játékunk kérdéseire és 3 kisorsolt nyertesünknek egy-egy garnitúrára való fonalat küldünk.

 

 >>>