A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Dr. Gyarmati Andrea

Gyarmati Andrea vagyok. Úszó voltam, orvos vagyok, meg anya, meg gyerek, meg nő. Szerettem, sírtam, váltam, harcoltam, utóbbit leginkább magammal. Eddig négy könyvet írtam, s ezeregy interjút adtam. Most átülök a mikron másik oldalára. Kihívás. De talán megúszom.

Amennyiben jogosítvány nélkül ülsz autóba és úgy vezetsz, megbüntetnek, de senkinek nincs jogosítványa gyereknevelésből. Nekem se. Ezért szeretném létrehozni a „Szülők Iskoláját”. Hiszem, hogy értelmes, és lényegre törő magyarázatokkal, és storykkal mindaz testközelbe hozható, ami a gyógyítás, gyermekellátás lényege. Ha tudod mi a betegség maga és mi várható el tőled, sokat segíthetsz azon, aki a legfontosabb számodra. Arról is szó esik majd, mikor lehet várni és mikor muszáj gyorsan orvost keríteni. Szeretnék ebben is segíteni. Megjelenésre váró könyvem címe: Gyere velem gyógyítani! A Rádió Bézsben azt mondom, rendelek, rendelj velem! Ha kérdésed van, bátran kérdezz, ígérem válaszolni, fogok vagy megkérdezek nálam jobban képzett szakembert is, ha szükséges. Remélem, sikerülni fog nekünk együtt, kinek-kinek feladata szerint egy egészségesebb, boldogabb generációt felnevelni.

Gyarmati Andrea vagyok. Nő vagyok. Könnyekkel, vágyakkal, belső renddel és rendetlenségekkel. Lehet, hogy erről is szó lesz? Rajtad múlik. Nyissuk ki a lelkünket is.

 

 

• Rendelek • 

2015-12-01 15 óra

2015-11-24 15 óra Immunológia
Ez a tudományág a kórokozókkal szembeni védettséggel foglakozik. Aktív és passzív formáját ismerjük,és azt kell tudni, az immunológia fejlődése az utóbbi évtizedekben hihetetlenül felgyorsult. Ma már sok olyan korábbi ismeretlen eredetűnek tartott betegségre, épp az immunológia fejlődése adja meg a magyarázatot.
Nem kell napi szinten tudnod mindent, de azt gondolom jó ha van erre is rálátásod.
Melyek az immunológiai alapfogalmak, mit is takarnak a kifejezések, és milyen betegségeket érdemes ismerni?
Az immunrendszer állandóan ellenőrzi a szervezetet, sejtjei őrjáratot tartanak, és ha idegen azaz nem saját antigénnel találkoznak, immunreakcióval válaszolnak.
Beszéljünk még néhány szót az autóimmunitásról, és persze a fokozott reakcióról: az allergiáról is.
Láthatod, megint nem fogunk unatkozni, hiszen ez a téma is kimeríthetetlen.

2015-11-17 15 óra Influenza
Úgy tűnik, megérkezik idén is. Igen az influenza. Amivel állandóan riogatnak, és amiről megy vita. Beszéljünk ma erről, mert bőven akad végiggondolni való.
Igen az influenza, ez a fertőző lázzal járó vírusos megbetegedés, amely cseppfertőzéssel terjed, például ha köhögünk, vagy tüsszentünk.
Az is köztudott járványokat okoz, és persze általában télen.
A fertőzés után 3- 7 nappal jelentkeznek a tünetek: magas láz, köhögés fej- és végtagfájdalom formájában, gyakran hasfájásról is panaszkodnak a betegek.
A láz nagyjából 3 nap alatt elmúlik, ha újabb lázas epizód észlelhető felmerül a bakteriális felülfertőződés lehetősége.
Mikor forduljatok orvoshoz, és miben hogyan tud az orvos segíteni, és mint mindig miképpen segíthetsz te a gyereknek. Szóval lesz mit megbeszélni. Még akár az oltásról is ejthetünk néhány szót. tehát ami belefér az adásidőbe: beszéljünk az influenzáról.

2015-11-10 15 óra A múlt heti adás ismétlése

2015-11-03 15 óra Mandulagyulladás- torokgyulladás, mandula műtétek és köre.
Az én szakmámban , és többek között ez is az egyik gyönyörűsége, sok a határterületi kérdés.
Fül. orr- gégészek, de infektológusok( fertőző betegséggel foglakoz szakemberek) is részt vesznek a mandulagyulladás , torokgyulladás,orrmandula gondok gyógyításban, kezelésben.
A mandulák(két oldalon a szájpadi mandulák, valamint az orrmandula a garat nyirokszövetből álló gyűrűjének részei. Ez a gyűrű mintegy körbefogja a torok szorost.
Az akut torokgyulladást általában vírusok okozzák, ám gyakran a baktériumok is megteszik a magukét és akkor bizony antibiotikum adására van szükség.
Megint egy olyan téma amiről sok mende -monda kering a köztudatban.
Beszélgessünk a mandulaműtétekről józanul. Vagyis mikor muszáj és mikor nem szükséges. Indikációk( javallatok ) és kontraindikációk( ellenjavallatok.
Nem félek megint lesz mit megbeszélnünk. Remélem velem tartasz, hiszen a mandulagyulladás az egyik leggyakoribb gyermekbetegség, tehát érdemes róla beszélni.

2015-10-27 15 óra Lisztérzékenység- Coeliakia- Gluténérzékenység
Mindezek a címek egy dolgot takarnak. A glutén, a kenyérgabona ragasztóanyaga megtalálható a búza árpa, zab rozslisztben, egy olyan fehérje aminek következtében a liszt jól süthető.
Vannak azonban olyan emberek, gyerekek, felnőttek egyaránt, akik nem bírják ezt a fehérjét. Számuk egyre gyarapszik, és az ezzel kapcsolatos kutatások és javaslatok is eléggé szerteágazóak.
A coeliakia a tankönyvi leírás szerint: a vékonybél nyálkahártyájának sorvadással( atróphai) járó, felszívódási zavarhoz vezető krónikus betegsége.
Hogy mit is jelent ez a mindennapokban, és mire kell figyelni. Hogy miképpen élhet teljes életet az ilyen gyerek, vagy felnőtt, és vajon csupán a kimutatott coeliákiások vannak – e veszélyben vagy talán ők csupán a jéghegy csúcsa Érdemes lenne a rejtett jelekről is beszélni, ez lenne a heti téma.
Étkezésünk, és a betegségek, lisztérzékenység, és köre.
Komolyan oda kell figyelni, hiszen Európában 1:200 a betegség gyakorisága és még a hivatalos álláspont is úgy szól: Nagyobb előfordulásra lehet számítani a coeliakia- szűrővizsgálatok elterjedésével, amelyek felderítik a tüneteket nem okozó vagy félreismert kórformákat is.
Szóval beszéljünk a lisztérzékenységről,mit kell tenni mikor kell orvoshoz fordulni, mit várhatsz az orvostól.?
Étrend, és betegségek, megoldások és egészség, lesz miről beszélnünk a héten is, talán személyes érintettségem okán , még inkább mint máskor..

2015-10-20 15 óra Rendelek, ebben nincs semmi különleges.

Teszem naponta a rendelőben és 8 hónapja a Rádióbézsben is hetente.
Rendelek, és közben persze van, akad más dolgom is. Miképpen mindenkinek.
És vannak történeteim, a rendelőből, és persze az életemből is. Azt gondoltam, amolyan jutalom- játék gyanánt,- és erre persze engedélyt kértem a Főnöktől is- ezen a héten történeteket mesélnék a rendelőből. Ne csak mindig a tudomány és a betegség legyen a téma, meg a gyógyulás. Mesélnék mindarról, amiért egészen különlegesnek érzem azt, amit csinálhatok. Legyen tehát, ezen a héten kicsit személyesebb hangvételű az adás mondjuk egy gyermekgyógyász kalandjai. Remélem, kedves hallgató velem tartasz.

2015-10-13 15 óra

2015-10-06 15 óra

2015-09-29 15 óra

2015-09-22 15 óra

2015-09-15 15 óra

2015-09-08 15 óra

2015-09-01 15 óra

2015-08-25 15 óra

2015-08-18 15 óra

2015-08-11 15 óra

2015-08-04 15 óra Beszéljünk az idegrendszeri görcsökről, az epilepsziákról ezen a héten. Mit is jelent ez a félelmetes betegség? Meghatározás szerint az agy és idegrendszer különböző bántalmak kapcsán létrejövő, különböző okok miatt bekövetkező rohamait. Nézzük az okokat, a tüneteket és a kezelést. Mit jelent a családi terheltség ebben az esetben. És mint mindig minden egyes adásban azt mesélném, el hogyan segíthetsz a gyereknek, ha beteg. Az idegrendszer görcsök állapotai az úgynevezett nagyrohamtól a migrénig nem ritkák gyermekkorban sem.

2015-07-21 15 óra Látod már megint egy olyan téma, amiről akár azt is mondhatnád, miért épp erről beszélünk ma. Hiszen ez a fül- orr- gégegyógyászatra tartozik. Igen ám, de- és ettől , ettől is fantasztikus az én szakmám, a beteg, és persze te mint szülő, hozzám fordultok először, ha baj van. Legyen az kiütés, fejfájás, hasmenés, vagy akár fülfájás. A szakorvos, maga a fül- orr- gégész a szakterületéhez tartozó felnőttkori megbetegedések mellett, gyerekbetegeket is kezel, annak ellenére, hogy a gyerekek a felnőttekétől eltérő kezelést igényelnek. Gyermekkorban sokszor a diagnosztika módja is eltér, nehezebb, mint felnőttkorban. Én azt mondom közös ügy mindez, amit a gyermekgyógyásznak, és a fül orr gégésznek együtt kell megoldania, és természetesen mint mindig a te közreműködéseddel. Tehát beszélünk a „füles ügyekről”. Fülfájásról, beszédhibákról, és arról a nagyon fontos dologról is hogy mit okozhat a hallászavar.

2015-07-14 15 óra A gyerekek könnyen szenvednek balesetet,mivel vállalkozó kedvűek, és kíváncsiak, a lehetséges veszélyeket  pedig még nem mérik fel helyesen. Nem is ez a dolguk. A balesetek szerencsére többnyire ártalmatlanok: felhorzsolt térd, és kék foltok a gyerekeknél egyszerűen a „világ meghódításához” tartoznak. Ártalmatlan karcolásoknál, elegendő a helyi kezelés jódmentes fertőtlenítő, és tapasz.

A vészhelyzeteket baleseteket legjobb lenne – természetesen- elkerülni, de mivel ez nem mindig lehetséges fontos hogy felkészülj rá. Ebben szeretnék segítséget nyújtani amelyek az elsősegélynyújtásban lehetnek hasznosak, de segítenek  adott esetben  megelőzni az otthoni és házon kívüli baleseteket.

2015-07-07 15 óra Már megint egy olyan téma ami, ha úgy tetszik nem egészen az „én asztalom” Pedig bizony az, mert minden ami a gyerekkel történik az a gyermekgyógyász ügye vagy az övé is. Tudom van a fogorvos, és a fogak eltérései betegségei rendellenességei leginkább  rá tatoznak, de  a problémával mégiscsak nálam a rendelőben jelentkezek először. Fogzási fájdalmak,  egyáltalán miből áll a fog , mitől lesz valakinek szuvas a foga. Tejfogak és maradandó fogak és fogszabályozás. Láthatod megint lesz miről beszélgetni. És ha valakinek nem jók a fogai, nem rág rendesen emésztési problémái lesznek, és az ugye már színtiszta belgyógyászat.

Néhány hete olvastam egy megdöbbentő statisztikai adatot, mely szerint hazánkban az évi egy főre jutó fogkrémek száma fél….. vagyis 1/ 2 TUBUS .  Ez azért több, mint elképesztő.

2015-06-30 15 óra Imádom a szakmámat, majdnem minden téma boldoggá tesz. Ez nem olyan, de muszáj róla beszélni. Vannak örökletes (vele nemzett) és vannak a terhesség során keletkezett( veleszületett) rendellenességek. Az örökletes hibák sorsa már a nemzés pillanatában sőt- tágabb értelemben- már azelőtt  megpecsételődött. A terhesség során, a méhen belüli életben keletkező hibákat azonban esetleg el lehet kerülni.

Genetika, nagy tudomány, de nézzük megint mint mindig hogyan állíthatjuk csatasorba gyerekein védelmében. Nem kell mindent tudnod- én sem tudok sok mindent, de hogy mikor, miért és kihez fordulj, mit csinálj nagyon fontos.

2015-06-23 15 óra Beszélgessünk az emésztésről. Kedves hallgató azt fogod mondani miket, nem találok ki. Hát, ez aztán hogyan is kerül terítékre. Volt a hét végén egy médiafőző verseny, és azt mi, a Rádió Bézs csapata nyertük meg a harcsapaprikásunkkal. Már megint valami, amin csak nevetni tudok. Szóval csapattagként nyertem egy olyan versenyt, ahol egy olyan étel készült, ami be sem teheti a lábát a szájamba.  Ugyanis nem eszem halat. Na, innen az ötlet, és persze egy fantasztikus könyvből, amit szeretnék a figyelmedbe ajánlani, hogy mi is történik az étellel, azzal, amit megeszünk. Hogy hol és hányféle módon lehet elszúrni, vagy segíteni azt, hogy egészségesek maradjunk. És persze - mivel gyermekorvos vagyok - leginkább hogyan is van ez gyerekkorban. Tehát, a harcsapaprikástól, az egészséges étkezésig.

2015-06-16 15 óra ...ez is milyen egy történet. Épp eldöntöttem hogy a fejfájásról szeretnék beszélni a héten, és ahhoz kezdtem anyagot gyűjteni, amikor is úgy döntött az Univerzum, hogy nesze neked itt egy fejfájás, úgyis olyan régen volt ilyen, mondd el amit akarsz róla. Tehát fejfájásról kívül-belül. És persze mivel mégiscsak gyermekgyógyász vagyok... Mit kell tudni a gyerekek fejfájásáról? Egyáltalán honnan lehet tudni hogy pont a feje fáj? Mit kell tenni?

2015-06-09 15 óra

2015-05-26 15 óra Beszélgessünk ezen a héten a cukorbetegségről. Diabetes mellitus az orvosi neve, és képzeld már az i. e 1500 ból származó egyiptomi papirusz tekercsben is esik szó róla, de  ismert volt az ősi kínai és indiai orvostudományban is.Maga az elnevezés : diabaineien görög szó egy ie. él görög orvosnak Demetriosznak tulajdonítható azt jelenti túláradó vizelet. Ebből is tudható ez az egyik vezető tünet.De persze ennél sokkal többet kell tudnunk róla. Mikor gondolj rá, mit kell tenni. Meg lehet – e gyógyulni, és ha nem hogyan van tovább, Mi az oka, el lehet- e kerülni, és még sok egyéb. Némi orvostörténeti érdekesség is. Milyen szövődményei vannak, és hogyan kerülhetjük el ezeket.

2015-05-19 15 óra A gyerekek könnyen szenvednek balesetet nincs ebben szerintem semmi meglepő. Mivel vállalkozó kedvűek, és kíváncsiak, a lehetséges veszélyeket pedig nem ismerik ,úgy szoktam fogalmazni a gyerek „veszélyes üzemmódban” él. Neked nekem nekünk kell megvédeni. A balesetek többnyire ártalmatlanok: felhorzsolt térd, kék foltok egyszerűen a „világ meghódításához” tartoznak. Fákat kell mászni, és meg kell tanulni kerékpározni is és annyi minden mást is. Előfordul  azonban hogy nagyobb lesz a baj. Mit kell ilyenkor tenni, mi a helyes hozzáállás , mikor kell rohanni, és  addig is mi a dolgod a dolgokhoz amíg az orvos meg nem érkezik , erről szól a műsor.

2015-05-12 15 óra Nem értünk a téma – bőrbajok- végére, tehát ezen a héten is bőrgyógyászati elváltozások gyermekgyógyász szemmel. És főleg ami sokkal lényegesebb szülői hozzátartozói szempontok. Mit mikor miért kell észrevenni. Mikor lehet várni és mikor kell okvetlenül orvoshoz fordulni. Miért nem jó a Te gyerekednek az, ami a szomszéd gyereket meggyógyította. Gyógyszerek, kenőcsök, kezelés bőrbetegségek esetén. Milyen bőrtünetek hívhatják fel a figyelmet belgyógyászati betegségekre, és még sok más egyéb is.

2015-05-05 15 óra Bőrbajok. Haladunk szépen sorban az ABC- nek megfelelően. Aztán ha a végére érünk, egyszer, majd akkor kitalálok valami más rendszert. Tehát B betűvel ezen a héten beszélgessünk a bőrbajokról. Vagy ha úgy jobban hangzik bőrgyógyászati betegségek a gyermekgyógyász szemével. A téma megint olyan nagy, lehet nem is végzünk vele egy adásban. A lakosság egyötöde gyermek, a gyermekorvosi rendelőben megjelenő betegek 30 %-ka bőrpanasszal érkezik. Ráadásul a statisztika szerint a felnőtt bőrrendelésen megjelenők 7-10%-a gyerek….. mindez nem kevés beteget jelent. Minden orvosnak- különösen a gyermekorvosnak, fontos azoknak a bőrtüneteknek az ismerete és értékelése, amelyek valamilyen belgyógyászati betegségre utalnak. Ezek felismerése megkíméli a beteget számos felesleges vizsgálattól, megkönnyíti a gyors diagnózist. Másrészről a bőrtünetek fertőző betegséget is jelenthetnek, valamint vannak a bőrbetegség jeleként megjelenő kiütések, elváltozások.

2015-04-28 15 óra  Anaemia vagyis vérszegénység. Az ereinkben keringő vérnek kb. a felét a folyékony plazma a másik felét a vér alakos elemei döntő többségükben a vörösvérsejtek teszik ki. Mindez nyilvánvaló, ha orvos vagy, de egyáltalán nem biztos, hogy közismert tény. Ebbe a rejtélyes világba szeretnélek egy kicsit elkalauzolni a következő adásban kedden a Rádióbézsben. Vérszegénység mondjuk ami a mindennapi nyelvhasználatban a vörösvérsejtek hiányát jelenti. Mikor, kiket érint ez a dolog. Miért fontos hogy rendben légy ebből a szempontból is amikor kisbabát vállalsz. Mi a vörösvérsejtek feladata, hol képződnek, meddig élnek? Melyek a vérszegénység fajtái, mik a tünetei. Mit kell Neked, mint szülőnek észrevenned, és mit kell tenned? Ez a mindig visszatérő kérdés szerintem. Vérszegénység esetén a különböző szervek oxigénhiányos állapota okoz tüneteket, mivel a vörösvérsejtek feladata a szervezet valamennyi szervének szövetének, sejtjének az anyagcseréhez nélkülözhetetlen oxigénnel való ellátása , illetve a keletkezett széndioxid tüdőbe történő visszaszállítása.Mit jelent a vashiány, miért baj ha valaki vashiányos vérszegénységben szenved? És még sok más egyéb is. Mindez reményeim szerint érthetően…..és hogy az a vád se érjen hogy mindig csak a száraz tudomány( ami szerintem éppen hogy nem száraz hanem varázslatos) ha velem tartasz elmondok néhány olyan receptet is ami segít a betegség leküzdésében,hiszen a vashiány a vérszegénység legfőbb oka megfelelő étrenddel megelőzhető és karbantartható.

2015-03-24 15 óra

______________________________________________________

Kovalik Márta díj

Kedves Barátaim!
 
Szeretnék megosztani Veletek két nagyon jó és szép hírt. 
 
Megünnepeltük a BÉZS Rádió működésének 5 éves évfordulóját. Ehhez itt is hadd gratuláljak Fodor Jánosnak, a Rádió lelkének és motorjának az egész kuratórium nevében! További sok évnyi sikeres működést kívánunk!
 
Az ünnepséget a Király u. 11. szám alatt található K11 Művészeti és Szabadidő Központban szervezte meg János, nagyon szépen és mívesen. Sajnos, akinek igazán ott kellett volna lennie, megbetegedett. Így Talyigás Kati nem volt személyesen jelen, hogy megtudja, hogy Ő kapta idén a Kovalik Mártáról elnevezett vándordíjat.  Fodor János nagyon szép szavakkal emlékezett meg a névadóról, s az első két díjazottról, Bojár Gáborról és Vekerdy Tamásról. Azt is elmondta, hogy egy névtelen adakozó lehetővé tette, hogy a vándordíj egy másolata ott maradhasson a díjazottnál is a következő 5 évben.  Majd felhívta a színpadra a díj alkotóit, Formanek Zuzsát és Bedécs Kristófot, kezükben a díjjal. Talyigás Katalin távollétében pedig engem ért az a megtiszteltetés, hogy átvehettem tőlük a nagyon szép üvegalkotást, ami talán a leszálló Nikére emlékeztet leginkább, de mindenképpen a szárnyalásról, a repülésről, az alkotásról szól - azon kívül, hogy nagyon szép, légies!  
 
Gratulálunk, Talyigás Katalin! 
 
Hegyesi Gábor
Szociális Innovációs Alapítvány 
a Kuratórium elnöke
 

 

 >>>

Hallgatónktól

Kedves Bézs, és Ti mind, akik Nekünk Bézseltek!

Messziről kezdem, de nem lesz hosszú! Szeretem a szép ruhákat, kiegészítőket, mindig is szerettem öltözni, de nem szeretem a harsány színeket! A visszafogott, finom, halvány, minőségi öltözködést kedvelem, és a bézs színeket. Ugye már itt is vagyunk!

Amikor megtudtam hat évvel ezelőtt, hogy a színem, a bézs már egy rádió neve is, azt gondoltam, ez valami reklámfogás csak. De aztán megnéztem, hogy milyen nevek, és műsorok fémjelzik a rádió működését. Hallottam, hogy Fodor János, a kezdeményező, hogy ott vannak mellette azok a nevek is, akikért érdemes „kinyitni” a rádiót, és tudtam, ez bizony jó lesz!

És igen, nagyon jó lett! Szeretem, hogy egyre szélesebb profillal megy, hogy a nagy nevek mellett, jöttek a fiatalok is, hogy frissült a tartalom, szinte egész nap itt szól mellettem a Bézs.

Elegem volt, és van már a máshol a mennyiségében is az egeket ostromló politikai műsorokból, az állandó ekézéstől, a vad hangulatú párbeszédekből, a folytonos „a valamire” való utalgatásokból, olyan rádióra vágytam, ahol, ahogyan az ars poetica-jában is ott van, minőségi, lágy hangok szerepelnek, ahol elfelejtem, hogy kint dühöng a vad világ, ahol nem kell gyomorgörccsel hallgatnom a műsorokat.

Ez a rádió pont ilyen, ezért szeretem. Már hat éve ennek, és kívánom, és remélem, hogy így is marad!

Nagyon sok örömteli, boldog születésnapot kívánok!

Egy hűséges hallgatójuk, Éva

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:

Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs

 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár öt esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Játék

Szenvedésekkel teli, regényes élet, világhír. Utánozhatatlan hang és örök dallamok. Játékunkban Edit Piafra emlékezünk és a helyes megfejtések beküldői között Michelle Marly: Edith Piaf és a szerelem dala c. könyvét sorsoljuk ki.

 >>>

az Autodoc Club weboldalán