A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Dr. Dávid Gyula

Műsorcím: Csak zene! - meg más

Dávid Gyula kéthetente jelentkező műsora az életéről szól. Az elmúlt hetven évéről, az egykori hazai és nemzetközi slágereiről, néha filmekről, színházi előadásokról, … és persze barátokról, szerelmekről, Budapestről.  Tehát sok mindenről, amiket fontosnak tartok a múltamból másokkal is megosztani, állandó meghívott vendégemmel, Kocsi Tibor sportújságíró barátommal, aki hiteles tanúja az életemnek. Tehát:  Csak zene, … meg más! Kéthetente szerda délben a Rádió Bézsen.

 Emlékszel…  

•  Csak zene.... és más dolgok - Dávid Gyulával • KétHetente Szerda 15:00-16:00 •

2021-01-20 15 óra Csak zene... meg más, - ez egy nagyon intím, de mégis szórakoztatónak szánt műsor, Dávid Gyula ügyvéd életét végigkísérő zenékről. Kocsi Tibor sportújságíró barátommal, vendégemmel múlattuk az időt, emlékezve életem zenéire! 

( A 2020.09.30-i adás ismétlése )

2021-01-06 15 óra A Csak zene... és más dolgok műsorban szerdán 15:00 órától ismét hallhatnak közös emlékeinkről Kocsi Tibor sportújságíró barátommal együtt, melyhez a emlékeinkhez illő könnyed zenéket mellékelünk. Bár emlékeink még vannak bőviben, műsorunk most ezt követően megpihen, és amig újra kezdjük, addig is hallgassák a Rádió Bézs jobbnál jobb műsorait!

Dávid Gyula és Kocsi Tibor, Csak zene, szerda 15:00! Köszönjük!

2020-12-23 15 óra December 23-án, szerdán 15:00 órakor ismét folytatódik a CSAK Zene és más dolgok című emlékezőműsor Dr. Dávid Gyulával és Kocsi Tiborral. Szó lesz a hatvanas-hetvenes évek emlékeiről, szokásairól, Karácsonyokról, sok mindenről! Várjuk Önöket szeretettel!

2020-12-09 15 óra Minden második szerdán délután – tehát most, december 9-én, 15:00 órakor - folytatjuk a Rádió Bézsen visszaemlékezésinket a 70-80-90- évekről a Csak zene … és más dolgok című műsorban. Szó lesz a magyar vízilabdasport felejthetetlen alakjairól, filmekről, emlékekről. Dávid Gyula jelentkezik Kocsi Tiborral közösen a Csak zene című programban! Kellemes délutánt kívánunk!

2020-11-25 15 óra Ma ismét Csak zene..és más dolgok 15:00 órától! Dávid Gyula és Kocsi Tibor emlékeznek életük egy-egy vidámabb vagy emlékezetesebb epizódjára, miközben az adott korszak slágereit idézik. Ezekre a dalokra táncoltunk akkor, amikor még volt hol. Semmi komoly, Csak zene! 15:00-kor a Rádió Bézsen!

2020-11-11 15 óra Ez az adás mérföldkő az életemben, mert a koronavírus miatt először fabrikáltam rádióműsort otthon, az íróasztalom, a számítógépem, mikrofon és egy pici keverőpult segítségével, remélem élvezhető minőségben. Most is, mint korábban, életem egy-egy érdekes, színes eseményét idézem fel, de a lényeg még is a zene, amely a korszak többnyire emblematikus dala volt. Most Kocsi Tibor barátom csak távolról inspirált, de ígérem, a következő, két hét múlva adásba kerülő műsorban már ő is jelen lesz. Legyen szép napja mindenkinek, mosolyogjon, mert a zene mosoly nélkül csak fél élvezet! Dávid Gyula műsora!

2020-10-28 15 óra Folytatjuk Kocsi Tibor barátommal életünk fontosabb vagy kevésbé fontos, de legalább vidám eseményeinek zenei felelevenítését "Csak zene..meg más dolgok" címmel a Rádió Bézs rádióban. Nem hiszem, hogy műsorunk megoldást kínálna a koronavírus problémájának megoldására, de akinek van egy órája hogy közösen felidézzük fiatalságunk nagy slágereit, és életünk boldogító történeteit, - azt szeretettel várjuk. Tudjátok, a Rádió Bézs internetes rádió, bárhol, bármikor hallgatható, csak internet, wifi szükséges. Telefonon, laptopon, pc-n hallgatható, minden érdeklődőt szerettel látunk az emlékezés asztalánál! Dávid Gyula és Kocsi Tibor, október 14. Szerda, 15:00 órakor.

2020-10-14 15 óra Folytatjuk Kocsi Tibor barátommal életünk fontosabb vagy kevésbé fontos, de legalább vidám eseményeinek zenei felelevenítését "Csak zene..meg más dolgok" címmel a Rádió Bézs rádióban. Nem hiszem, hogy műsorunk megoldást kínálna a koronavírus problémájának megoldására, de akinek van egy órája hogy közösen felidézzük fiatalságunk nagy slágereit, és életünk boldogító történeteit, - azt szeretettel várjuk. Tudjátok, a Rádió Bézs internetes rádió, bárhol, bármikor hallgatható, csak internet, wifi szükséges. Telefonon, laptopon, pc-n hallgatható, minden érdeklődőt szerettel látunk az emlékezés asztalánál! Dávid Gyula és Kocsi Tibor, október 14. Szerda, 15:00 órakor.

2020-09-30 15 óra Csak zene... meg más, - ez egy nagyon intím, de mégis szórakoztatónak szánt műsor, Dávid Gyula ügyvéd életét végigkísérő zenékről. Kocsi Tibor sportújságíró barátommal, vendégemmel múlatjuk az időt, emlékezve életem zenéire! Minden kéthétben, szerdán délután 15:00 órakor! Csak zene.. meg más!

 

• Az óceánok Forma1-je - Vendée Globe • 2020.11.16-tól Naponta 18:55 •

2020-12-28 18.55 óra Napi tudósítás a Földkerülő vitorlás versenyről 2020. december 28-tól - 2021. január 10-ig.

2020-12-14 18.55 óra Napi tudósítás a Földkerülő vitorlás versenyről 2020. december 14-től - 2020. december 27-ig.

2020-11-30 18.55 óra Napi tudósítás a Földkerülő vitorlás versenyről 2020. november 30-tól - 2020 december 13-ig.

2020-11-16 18.55 óra Napi tudósítás a Földkerülő vitorlás versenyről 2020. november 16-tól - 2020 november 29-ig

Kovalik Márta díj

Kedves Barátaim!
 
Szeretnék megosztani Veletek két nagyon jó és szép hírt. 
 
Megünnepeltük a BÉZS Rádió működésének 5 éves évfordulóját. Ehhez itt is hadd gratuláljak Fodor Jánosnak, a Rádió lelkének és motorjának az egész kuratórium nevében! További sok évnyi sikeres működést kívánunk!
 
Az ünnepséget a Király u. 11. szám alatt található K11 Művészeti és Szabadidő Központban szervezte meg János, nagyon szépen és mívesen. Sajnos, akinek igazán ott kellett volna lennie, megbetegedett. Így Talyigás Kati nem volt személyesen jelen, hogy megtudja, hogy Ő kapta idén a Kovalik Mártáról elnevezett vándordíjat.  Fodor János nagyon szép szavakkal emlékezett meg a névadóról, s az első két díjazottról, Bojár Gáborról és Vekerdy Tamásról. Azt is elmondta, hogy egy névtelen adakozó lehetővé tette, hogy a vándordíj egy másolata ott maradhasson a díjazottnál is a következő 5 évben.  Majd felhívta a színpadra a díj alkotóit, Formanek Zuzsát és Bedécs Kristófot, kezükben a díjjal. Talyigás Katalin távollétében pedig engem ért az a megtiszteltetés, hogy átvehettem tőlük a nagyon szép üvegalkotást, ami talán a leszálló Nikére emlékeztet leginkább, de mindenképpen a szárnyalásról, a repülésről, az alkotásról szól - azon kívül, hogy nagyon szép, légies!  
 
Gratulálunk, Talyigás Katalin! 
 
Hegyesi Gábor
Szociális Innovációs Alapítvány 
a Kuratórium elnöke
 

 

 >>>

Hallgatónktól

Kedves Bézs, és Ti mind, akik Nekünk Bézseltek!

Messziről kezdem, de nem lesz hosszú! Szeretem a szép ruhákat, kiegészítőket, mindig is szerettem öltözni, de nem szeretem a harsány színeket! A visszafogott, finom, halvány, minőségi öltözködést kedvelem, és a bézs színeket. Ugye már itt is vagyunk!

Amikor megtudtam hat évvel ezelőtt, hogy a színem, a bézs már egy rádió neve is, azt gondoltam, ez valami reklámfogás csak. De aztán megnéztem, hogy milyen nevek, és műsorok fémjelzik a rádió működését. Hallottam, hogy Fodor János, a kezdeményező, hogy ott vannak mellette azok a nevek is, akikért érdemes „kinyitni” a rádiót, és tudtam, ez bizony jó lesz!

És igen, nagyon jó lett! Szeretem, hogy egyre szélesebb profillal megy, hogy a nagy nevek mellett, jöttek a fiatalok is, hogy frissült a tartalom, szinte egész nap itt szól mellettem a Bézs.

Elegem volt, és van már a máshol a mennyiségében is az egeket ostromló politikai műsorokból, az állandó ekézéstől, a vad hangulatú párbeszédekből, a folytonos „a valamire” való utalgatásokból, olyan rádióra vágytam, ahol, ahogyan az ars poetica-jában is ott van, minőségi, lágy hangok szerepelnek, ahol elfelejtem, hogy kint dühöng a vad világ, ahol nem kell gyomorgörccsel hallgatnom a műsorokat.

Ez a rádió pont ilyen, ezért szeretem. Már hat éve ennek, és kívánom, és remélem, hogy így is marad!

Nagyon sok örömteli, boldog születésnapot kívánok!

Egy hűséges hallgatójuk, Éva

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:

Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs

 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár öt esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Játék

Szenvedésekkel teli, regényes élet, világhír. Utánozhatatlan hang és örök dallamok. Játékunkban Edit Piafra emlékezünk és a helyes megfejtések beküldői között Michelle Marly: Edith Piaf és a szerelem dala c. könyvét sorsoljuk ki.

 >>>

az Autodoc Club weboldalán