Rádió Bézs

2015 február. Megszólal a Rádió Bézs. Még idegen a fülnek, még senki nem tudja, mi is ez, de a csapat erős, a hallgatók kíváncsiak. És „szól a Rádió.” Ahol nem celebek, hanem hús-vér emberek beszélnek. Önhöz is. Hibákkal néha, de szívből, ésszel, nem pénzért. Önkéntes mindenki. 

 >>>
Rádióbézs

Borsi László

Köztünk csak egy mikrofon…

 

Hát persze! Egymás szemébe nézünk és beszélgetünk. Köztünk csak egy mikrofon.

 Az a mikrofon, amire gyerekkorom óta vágytam. Sportriporternek készültem. Újdondászként, annak idején, egy megnyert pályázatot követően a Magyar Rádióba irányítottak, de szinte még be se léptem, amikor a személyzetis eltanácsolt.

Lettem, hát hírlapíró, sajtófőnök a Békesi-féle igen erős és legendás Pénzügyminisztériumban, magánvállalkozóként lap- és könyvkiadó, televíziós műsorvezető-szerkesztő több csatornán (jelenleg a Hatoscsatornán), ingatlanpiaci szakember, majd a lakás- és építésügyet felügyelő államtitkár, tanácsadó, ingatlangazdaság oktató.

Csináltam színházat (Király-Szín néven), jelenleg a gyönyörűen felújított szentesi teátrumban beszélgetek sportcsillagokkal. Na és persze a foci, az örök szerelem (mint a zene és a színház): az újságíró futball válogatottat irányítom, a pályán is.

S, ha már Foci: együtt végeztünk az újságíró iskolán. És most – néhány évtized után - újra egy helyen vagyunk. Köszi Foci, azaz Fodor Jancsi, hogy hívtál, hogy mégiscsak rádiózhatok! Régi vágyam teljesül.

Remélem, kedves olvasó hogy ön sem bánja. Jöjjön velem az én világomba!

2022. január 3-tól minden második hétfőn, 16 és 17 óra között, vagy éppen az ismétlésekkor, köztünk csak egy mikrofon!

(Ígérem: ha kíváncsiak, az ingatlanpiacról is szívesen beszélek. Ahogy azt több, mint három évtizede teszem...)

• Köztünk csak egy mikrofon - Borsi László • KétHetente Hétfő 16:00-17:00 •

2022-05-23 16 óra MIKLÓS TIBIRE emlékezünk.

Az egykori Rock Színház egyik alapítója, műfordító, dalszövegíró, rendező, író és színházvezető a közeli napokban lenne 75 éves...

A Generál együttes szövegírójaként tűnt fel, Várkonyi Mátyás és mások mellett nevéhez fűződik a hazai rock-opera megteremtése és csaknem valamennyi jelentős alkotásának szövegkönyve.

Szerzőként Várkonyi Mátyással jegyzik a Sztárcsinálók című első, 1981-ben bemutatott magyar rockoperát.

Hiánypótló könyvet írt a musical, valamint a Rock és Musical Színház történetéről.

Korszakos slágerei közül emlékeztetőül: Különös szilveszter; Boldogság gyere haza; Zenegép; Álmodj királylány; Egy elfelejtett dal; Mit tegyek, hogy érezd...

Felejthetetlen és ma is sikerrel játszott musicalei közül néhány (műfordítóként, szövegíróként, rendezőként):

A krónikás, Légy jó mindhalálig, Anna Karenina, A vörös malom,
Utazás, Egy bohém rapszódiája, Evita, West Side Story, Kapj el...a mi dalunk szól, Hair, Jézus Krisztus Szupersztár, A nyomorultak, Miss Saigon, Fame/Hírnév, Van, aki forrón szereti, Vámpírok bálja, Menyasszonytánc, Abigél...

Miklós Tibire, a meghatározó jelentőségű, fényesen tehetséges színházi emberre és kitűnő barátra emlékezünk egy igazi nagy csapattal, a Rock Színház alapítóival, VÁRKONYI MÁTYÁSSAL, SIMON EDITTEL, valamint a magyar musical játszás két további legendájával, KOCSÁK TIBORRAL és SASVÁRI SÁNDORRAL.

No és persze sok zenével...

Tartsatok velünk, emlékezzünk együtt!

Szerkesztő-műsorvezető: BORSI LÁSZLÓ.

2022-05-09 16 óra Vendégem élő adásban:

SZABÓ ILLÉS, író és lánya, ALMÁSI (SZABÓ) RÉKA, filmrendező.

SZABÓ ILLÉS eddig is meglehetősen kalandos életében volt piaci rakodómunkás, kérdezőbiztos, ejtőernyős kommandós, majd elvégezve a Testnevelési Egyetemet, volt labdarúgó edző a Vasas ifjúsági csapatainál, majd az MLSZ utánpótlás bizottságának titkára és a Vidék ifjúsági válogatottjának edzője is.

Testnevelő tanárként jelentek meg első novellái az Élet és Irodalomban, valamint az Új Tükörben. Dolgozott a Népsport munkatársaként a labdarúgó rovatban, majd főmunkatárs lett a Képes 7-nél, később a Mai Napnál.

Szardíniáról, Mauritiusról, Vietnamról, Thaiföldről, Dél-Afrikáról, Algériáról, Kubáról, Mexikóról, Vlagyivosztokról írt riportokat, amikor még zárt város volt, Albániáról, amikor még zárt ország volt.

Tudósított az öbölháborúról, a délszláv és a román forradalomról. Munkásságát több kitüntetéssel ismerték el. 1993-ban abbahagyta az újságírást. A mai napig tévésorozatokat (például Kisváros), regényeket, játékfilmeket és színdarabokat ír. Rendezett színházi előadást és nagyjátékfilmet is.

ALMÁSI (SZABÓ) RÉKA 2005-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem filmrendező szakán. Vizsgafilmje (Tangó) és diplomafilmje (Más világ) több nemzetközi fesztiválon szerepelt.

Rendezői munkái: Team Building, forgatókönyvíró is (magyar-német nagyjátékfilm, 2010) és Tranzitidő (magyar játékfilm, 2015).

Jelenleg színházakban rendez és készül új nagyjátékfilm kihívásokra.

A Tranzitidő című filmjükről mondják az alkotók (író: Szabó Illés, rendező: Almási Réka):

“Képesek vagyunk-e szembenézni a múltunkkal, merjük-e felismerni, hogy hibáztunk, talán bűnöket is elkövettünk? Ha igen, tudunk-e tanulni ezekből, képesek vagyunk-e kijavítani a hibáinkat, vagy legalább csak megbánni azokat? Ha igen, vajon hogyan reagál megváltozott viselkedésünkre a külvilág? Segít, pártfogol, vagy csak megrántja a vállát?”

Sok minden más mellett (művészet, film, foci, zsuga) ezekről a kérdésekről is szó lesz majd a várhatóan kellemes, közvetlen, élő adásban zajló beszélgetésben, amelyet izgalmas zenei kínálat tesz még színesebbé.

Szerkesztő-műsorvezető: BORSI LÁSZLÓ.

2022-04-25 16 óra Vendégem élő adásban: SEREGI ZOLTÁN!

A legendás TUTAJOS a Tüskevárból nagy utat járt be. Bölcsész, majd rendezői diplomát szerzett. Előbbit Debrecenben, utóbbit Budapesten. Szeged és a Thália után végigjárta a határon túli magyar színházakat, Nagyváradtól Szabadkán át egészen Komáromig.

A Jászai Mari-díjas rendező másfél évtizede tagja a Békéscsabai Jókai Színháznak, amelynek immár 7 éve igazgatója és a teátrum Színitanházának szakmai vezetője. Tavaly nyár óta pedig ő irányítja a gyönyörűen felújított Szentesi Tóth József Színházat is. Hosszú évek óta művészeti vezetője az egyedülálló Szarvasi Vízi Színháznak.

Ha valaki, akkor ő igazán ismeri a vidéki színházi életet is, miközben pesti aszfaltbetyárnak tartja magát.

Színész azért nem lett, mert nem egy színésztípus, nem képes egy színpadon hosszú ideig szerepeket játszani. A kreativitást, az állandó megújulást és megújítást kedveli. Valamint a jó hangulatot a környezetében. (És persze a focit: oszlopos tagja a Színészválogatottnak.)

Készül, többek között, a Téli berek megrendezésére, amelyben Matula bácsit egy zseniális színész fogja játszani. A választás telitalálat!

Hogy ki ő?

Sok minden más mellett ez is kiderül majd a várhatóan kellemes, közvetlen, jókedvű élő beszélgetésből.

2022-04-11 16 óra LIPPAI LÁSZLÓRA emlékezünk.

Lipi, Te jókedvű, mindig mókára kész, játékos, pajkos, szeretnivaló, mély érzésű szomorú bohóc! Te örök haver!

Te zseniális színész (Cabaret, Chicago, Fantom, Producerek, no és Son Goku magyar hangja a Dragon Ballból) tehetséges futballista, jószívű barát!

Mennyit fociztunk, dumáltunk, hülyéskedtünk, röhögtünk jókedvűen...mindig volt egy poénod, egy adomád, egy bemondásod!

Veled vidám volt a világ!

Most már csak emlékezhetünk - emlékeznünk kell - Rád, BARABÁS KISS ZOLTÁNNAL ÉS LAKLÓTH ALADÁRRAL, a két, talán legjobb barátoddal, a színpadon, a futballpályán és a magánéletben...Nem szomorkodva, hanem úgy Lipisen, sztorizva...

Így, a költészet napján pedig egy csodálatos verssel is gondolunk Rád, amit VIDÁKOVICS SZLÁVEN, a Pécsi Nemzeti Színház művészeti vezetője mond el, szívhez szólóan.

Aki szerette Lippai Lacit, kérem, tartson velünk erre az egy órára is!

Emlékezzünk együtt!

2022-03-28 16 óra Vendégem: MAKRAI PÁL

Atlasz, Apostol, Korál, Kormorán, Színészzenekar, Old Sámson és a Favágók. 1981-től a Rock Színház tagja volt annak 1995-ös megszűnéséig. Zenész, énekes, színész.

Sztorizva, zenélve beszélgetünk sikerekről, pályatársakról, színházról, a nemrég megjelent életrajzi könyvéről, a rock és a musical hazai őskoráról és persze a mai viszonyokról, továbbá arról, hogy miért és hogyan lett rockerből musical énekes.

Szó lesz a fociról is (tagja volt a Színészválogatottnak) és arról, hogy, miért a zöld a kedvenc színe...

2022-03-14 16 óra ESTI A HÍRLAP...ESTI A HÍRLAP...- kürtölték világgá a rikkancsok jónéhány évtizede Budapesten 12 óra után az egyetlen "szocialsta bulvár újság" friss számait egy-egy szaftos címmel kiemelve!

Most két egykori estis kolléga adomázik a 70-es, 80-as évekről, az akkori intelligens bulvárról, a szabadság fokáról, jeles zsurnalisztákról és felejthetetlen csepűrágókról, a pesti flaszteren termő humorról, és jellegzetes figurákról, a kiskocsmákról, a Fészekről, a Moulin-ről, a Piafról, a Loviról...

SZŰCS GÁBORRAL, az Esti Hírlap akkori meghatározó újságírójával, a Kurír későbbi, ma már Aranytollas főszerkesztőjével nosztalgiázunk. De szóba kerül a mai újságírás is...

Mindketten pályánk egyik legszebb és legmaradandóbb időszakának tartjuk az Estis időket.

A 80-as évek csapatából nagyon sokan jelentős karriert futottunk be a későbbi piaci viszonyok között is: Horváth László (sajnos már nincs köztünk), Horváth István, Horváth Gábor, Pallagi Ferenc, Riskó Géza, Korányi G. Tamás, Molnár Gabriella...

Kalandozzunk együtt - egykori slágerek kíséretében!

Műsorvezető, társalgó partner: BORSI LÁSZLÓ .

Kedvcsinálónak egy dal: Hé,'67 - Zoránnal és Kern Andrissal...

https://youtu.be/BGuZP9C-Ys0

2022-02-28 16 óra Vendégem élő adásban: SASVÁRI SÁNDOR színművész, énekes, zenész, lovas, aktív díjugrató.

A SASI!

A Mester utcától a színészmesterségig!

Számtalan musical sztárja itthon és külföldön: Sztárcsinálók, Jézus Krisztus Szupersztár, Dorian Gray, Nyomorultak - két évadon át 1997-98-ban heti 6-szor Duisburgban játszotta Jean Valjeant, összesen 300-szor), Operaház fantomja, Anna Karenina (Kocsák Tibor és Miklós Tibor rá írta Vronszkij szerepét), Mamma Mia, Zrínyi 1566, A Fejedelem...

Tagja volt a legendás Színész Zenekarnak és a Színész Öttusa Válogatottnak. Színház alapító és több, mint 30 éve aktív díjugrató.

Szeretet, becsület, tisztesség nélkül nem lehet élni - vallja.

2022-02-14 16 óra KOCSÁK TIBOR Erkel-díjas zongoraművész, zeneszerző, karmester, a Madách Színház zenei vezetője, számtalan sikeres musical szerzője, a "magyar Webber" volt a vendégem február 7-én este a KÖZTÜNK CSAK EGY MIKROFON című műsorom kellemes hangulatú nyilvános felvételén a VII. kerület Király utcai K11 Kulturális Központban.

Az egy órás zenés beszélgetés - ami közben vendégem időnként átült a zongorához is...

(Óriási megtiszteltetésben volt részem: Tibi még egy négykezesre is rá tudott venni...és a billentyűk is a helyükön maradtak...)

Beszélgetőtárs: BORSI LÁSZLÓ.

2022-01-31 16 óra Vendégem élő adásban: LEBLANC GYŐZŐ, operaénekes, színész, rendező.

1975-től az Operaház magánénekese. Tenoristaként számos főszerepet tudhat maga mögött. Erkel Ferenc: Bánk bán - Bánk, Verdi: Traviata - Alfréd, Puccini: Bohémélet - Rodolfo, Bizet: Carmen - Don José, Gounod: Faust - Faust, Lehár: A mosoly országa - Szu-Csong herceg, Kálmán Imre: Marica grófnő - Tasziló.

Tizenhárom évig rendszeresen fellépett az Egyesült Államokban.

"Ott jöttem rá, hogy a magyar operettirodalom gyöngyszemei megállják a helyüket, ha olyan egyéniségekkel, művészekkel adják elő, akik egytől egyik profi énekesek. Az Operaház és az Operettszínház jeles művészeit vittem ki magammal az USA-ba. Az ottani tapasztalatok arra inspiráltak, hogy Magyarországon létrehozzak egy operett-társulatot."

Az izgalmas és változatos életű vendégemmel az opera és az operett világában kalandozunk egy órán át - sok zenével és személyes történettel.

2022-01-17 16 óra KASSAI VIKTOR, az utóbbi évtizedek nemzetközileg is legmagasabban kvalifikált, legelismertebb és kellemesen társalgó magyar futball játékvezetője lesz a vendég JANUÁR 17-én, hétfőn a KÖZTÜNK CSAK EGY MIKROFON című élőben sugárzott műsoromban a RÁDIÓ BÉZSEN.

A két éve visszavonult, 2011-ben a világ legjobbjának választott futballbíró vezetett Bajnokok Ligája döntőt a Wembleyben (Barcelona- Manchester United 3:1) és olimpiai döntőt (Argentína-Nigéria 1:0), valamint számtalan Európa és világbajnoki találkozót, BL meccseket a 322 magyar NBI-es mérkőzés mellett.

Legutóbb az Orosz Labdarúgó-szövetségben a játékvezetők szakmai vezetője volt. Pályafutásáról beszélgetve beavat bennünket a játékvezetők rejtett birodalmába, az emberi, érzelmi háttérbe, sok érdekes sztori kíséretében.

Műsorvezető: Borsi László.

2022-01-03 16 óra Új év, új műsor. És új műsorhoz új férfi kell... így lettem, illetve leszek új műsorvezetője a Rádió Bézsnek, Fodor Jancsi invitálására.

Január 3-án 16 és 17 óra között először ülök a stúdióban élőben.

Elsőként SZALÓCZY PÁLLAL.

Aki egyébként Medve becenévre hallgat; újságíró, riporter, jellegzetes, mélyen zengő, s az egyik legszebb orgánumú rádió- és tv bemondó.

Kazinczy- és tavaly december óta Magyar Nyelvőr díjas.

És persze énekes, pódium előadó, no és - lepődjön meg mindenki - Európa bajnok futball kapus.

Kedvence Frank Sinatra, Nat King Cole, Paul Robeson és mások mellett Heltai Jenő.

A MÁV és a metró örökös hangja: "az ajtók záródnak". A szívek viszont kinyílnak, és megismerhetik ennek az áldott jószívű, tehetséges embernek nemcsak az életútját, hanem reményeim szerint az értékes gondolatai mellett a legbensőbb, legmélyebb érzéseit munkáról, barátságról, szeretetről, szerelemről...vagyis az életről.

Köztünk csak egy mikrofon lesz...ami összeköt...és intimebbé teszi a beszélgetést.

Várunk mindenkit szeretettel. Hallgassanak, hallgassatok bennünket!

 

Kovalik Márta díj

Jó emberek díja

 2018- ban a Rádió Bézs, annak főszerkesztője Fodor János, valamint a Szaday család vándordíjat hozott létre, hogy Kovalik Márta, aranytollas Újságíró, az egykori Húszas stúdió szerkesztője, a Magyar Rádiózás meghatározó személyisége emlékét az utókor megőrizze.

Az emlékdíj nem szakmai díj.

Az kapja minden évben, aki szabad, független, tisztességes ember és tesz azért, hogy a következő generáció minél nagyobb tudással, minél szabadabban élhessen úgy, hogy a tényeket megismerhessék, és azokat tiszteletben tartsák.

A díjat Formanek Zsuzsa üvegtervező iparművész és Bedécs Kristóf ötvösművész tervezte és alkotta.

2021-ben Szalay Kriszta színésznő vehette át a díjat.

2020-ban Talyigás Katalin szociológus a SZIA alapítója volt a díjazott.

2019-ben Vekerdi Tamás pszichológus kapta a díjat.  

2018-ban az első díjazott Bojár Gábor fizikus, vállalkozó, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója volt.

 >>>

ÉS kritika

Élet és  Irodalom 2021. október 8.
Károlyi Csaba

Asztalfő

(Lábjegyzet. Vlasics Sarolta műsora, Rádió Bézs, szeptember 30., csütörtök, 16.00–17.00)

Hát, ennek a beszélgetésnek például a Kossuthon lett volna a helye, ha az még közszolgálati lenne és nem pártállami rádió. Báron remekül beszélt, jól követhető, adatgazdag és nagyívű portrét vázolt, üdítően barátságos hangnemben. Vlasics ügyesen kérdezett, tudta, hogyan lesz a lehető legösszefogottabb kép a kivételes életműről.

Ferenc Józsefet egyszer megkérték, üljön az asztalfőre, de ő azért se oda ült, majd ezt mondta: „Fiam, jegyezd meg, ahol én ülök, az az asztalfő.” Állítólag Jancsó Miklós is szerette ezt a mondást, és szeretett nem az asztalfőre ülni. Báron György idézte most föl Jancsó alakját és művészetét Vlasics Sarolta heti kulturális műsorában.

Lábjegyzet – segít az eligazodásban.” Így mutatkozik be ez a műsor. És valóban segít. A Lábjegyzet mindig érdekes. Szó volt mostanában benne Gerhard Richter kiállításáról éppúgy, mint Spiró György esszékötetéről, a Zeneakadémia tehetséggondozó programjáról vagy – a legutóbbi adás második felében – Nagy Péter István Don Carlos-rendezéséről a Radnóti Színházban.

Szeptember 27-én volt száz éve annak, hogy Jancsó Miklós megszületett, sokan és sokféleképpen emlékeztek mostanában erre – Báron György is utalt rá –, többek közt a FreeSZFE, a CineFest. Sőt, Budapesten a Bazilika előtti téren vetítették le a Szegénylegényeket. Kell-e ennél több? Hát, ennek a beszélgetésnek például a Kossuthon lett volna a helye, ha az még közszolgálati lenne, és nem pártállami rádió. Báron remekül beszélt, jól követhető, adatgazdag és nagy ívű portrét vázolt, üdítően barátságos hangnemben. Vlasics ügyesen kérdezett, tudta, hogyan lesz a lehető legösszefogottabb kép a kivételes életműről.

Lehet, hogy mosolyogna vagy legyintene ezt az ünneplést látván, mondta Báron Jancsóról, akit elképesztően nagyvonalú embernek ismert meg, olyannak, kinek harmónia van a művei és a személyisége között. Még azt is megengedhette magának, hogy nem engedett meg mindent magának, így a filmkritikus, és ez itt nem üres patron. Báron beszélt a forgatásokról is, Jancsó szeretett nem csak profi színészekkel dolgozni, beemelte a filmjeibe Szentjóby Tamást, Halász Pétert, Cseh Tamást, Lovasi Andrást, a Szörnyek évadjában szinte utódjának nevezte meg Tarr Bélát, élete vége felé a Lámpásban (Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten) maga is szerepelt Hernádi Gyulával együtt, mintegy búcsúzásképpen. Aztán utána még hat ugyanolyan komédiát forgatott. Szeretett állandó stábbal dolgozni, Kende János, Grunwalsky Ferenc, Kézdi-Kovács Zsolt, Galkó Balázs, Balázsovits Lajos, Kozák András és így tovább, aztán Kapa és Pepe.

Aktuálisak-e ma a filmjei? – tette föl a kézenfekvő kérdést Vlasics Sarolta. Aktuálisabbak, mint valaha, jobban élnek – válaszolta Báron –, az önismétlés és a modor nála védjegy, csak a nagyoknál van ilyen, minden korszaka frissnek hat most is, és rólunk szól. Régen társadalmi esemény volt, ha Jancsó végigment az utcán, utolsó filmjei pedig ma nemzedéki kultfilmek. A beszélgetés végighaladt az életmű korszakain, annak jegyében, hogy a rendező mindig követte a politikai változásokat, a 60-as években a hatalom és a személyiség, a hatalom és a tömeg kérdése foglalkoztatta, a 70-es években káoszt érzékelt, Olaszországban várta-várta a rendszer összeomlását, a 90-es években elhallgatott, majd idős korára visszajött a burleszkkel és a groteszkkel, ilyesmit csak az öreg Buñuel csinált.

Jancsó műveiben abszolút kontinuitás van végig, a nagyon hosszú snittek meditatív stílust eredményeznek – magyarázta lelkesen Báron –, nála mindig hangsúlyos, hogy a film a képek művészete, a Szegénylegények például a dialógusok nélkül is érthető. Antonioninál a hosszú snittek az elidegenedésről szólnak, Jancsónál a személyiség a hatalomnak való kiszolgáltatottságáról. A szimbólumai, a rekvizitumai örök érvényűek. Az önálló filmnyelv és a szabad gondolkodás pedig összefügg. Jancsó öt perc után felismerhető, mint Fellini, Antonioni, Tarr. Öröm volt ezt az összegzést hallani.

Végül Vlasics a személyes élményeiről kérdezte Báront, aki boldogan válaszolt erre is: ő nem volt filmrendező, csak akkor, amikor forgatott, de akkor is happening volt a munka során. Nagyvonalú, jó humorú ember volt, királyi eleganciával megáldva. Én se előtte, se utána nem láttam ilyen természetes módon 

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom heti tv erd tv

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:

Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs

 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár hét esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Érd most

az Autodoc Club weboldalán