Rádió Bézs

2015 február. Megszólal a Rádió Bézs. Még idegen a fülnek, még senki nem tudja, mi is ez, de a csapat erős, a hallgatók kíváncsiak. És „szól a Rádió.” Ahol nem celebek, hanem hús-vér emberek beszélnek. Önhöz is. Hibákkal néha, de szívből, ésszel, nem pénzért. Önkéntes mindenki. 

 >>>
Rádióbézs

Beregi Péter

(Át)Adoma - Beregi PéterrelKétHetente Csütörtök 17.00-18.00 • 

2021-08-05 17 óra 1. RÉSZ "Valahol Európában" olyan pályát futott be, ami igazán kivételes, tanulságos, gyönyörű!

Ahol színpadot látott ott rendezett.
Ahol rendezett, ott sikert aratott.

A főrendező úr több rekordot is megdöntött. 200 Tv és több mint 100 színpadi rendezés! A népstadionban 80.000 néző szűnni nem akaró tapsa bizonyította, hogy érti a dolgát.
Amire nem emlékszik az nem is volt, de ha volt is, arra nem érdemes emlékezni!

Nyomdakészen mesélt, valószínű együltében írta meg a 10 könyvét, és ahogy elnézem, még 10 simán belefért volna.
Megálmodja a jelent, megálmodja a jövőt, és visszaálmodja a múltat. Csuda pasi.

Minden délután, mondom, MINDEN DÉLUTÁN (!) pizsamát húz és bebújik a puha pihe ágyba, s tán rendez álmában. (Ilyenkor nem szabad zavarni!)
Az ÁT-ADOMA c. műsorom vendége volt Kalmár Tibor a Rádió Bézsben.

( A 2021.02.18-i adás ismétlése )

2021-07-22 17 óra Beregi Péter vagyok. A következő vendégem az " Át-adoma " c. műsoromban Körmendi Péter volt.

Őt az édesapja Körmendi Vilmos a kiváló karmester és hangszerelő, még a megszületése előtt kilenc hónappal meghangszerelte. Ez meg is látszik rajta! Szóval Körmendi Péter. A nyugodt, a harmonikus, a megértő, az együtt érző. Nála az adott szó garancia, a kézfogás vérszerződés !

Petinél nincsenek elveszett hangok, a hamisakat tova űzi, amikor felvételt készít profi stúdiójában. Ha zongorán kísér úgy vigyáz rád mint anya a gyermekére. Ha nem jut eszedbe a szöveg, ha elvéted a ritmust, ha a dallam egyetlen hangját sem találod el, ne izgulj, ezt a néző, a hallgató nem veszi észre, mert a Körmendi megoldja ! Hogy - hogyan?
Ez az Ő titka, mondhatnám az Ő varázslata.

Öröm, ha meghallgat!

( A 2021.02.04-i adás ismétlése )

2021-07-08 17 óra Beregi Péter vagyok, az első önálló műsoromra készültem, itt a Rádió Bézsen.
Beszélgető, adomázó társam Heller Tamás színész volt. Csupa nagybetűvel: SZÍNÉSZ!
Ő amúgy táncdalénekes is, meg táncoskomikus is, meg zeneszerző is! Az ám! A Mikroszkóp Színpad 37 kabaréjához írt kitűnő zenét.
Tamás fényképésznek tanult, nyilván ezért exponál mindig jól, tévedhetetlen a poénérzéke.
Titok, de elárulom, hogy szerzeményeit a lakás legkisebb helységében álmodja meg, s mire kijön, már vidáman fütyüli a kottaíró fülébe (aki ott várja az előszobában), hogy aztán a közönség fütyülje tovább.
Alig van olyan település Magyarországon, ahol Tamás az elmúlt 50 év alatt ne lépett volna fel és mindegyikre emlékszik, mindegyik közönségét szívébe zárta és minden helyre visszatalál, ha hívják!
Ajánlom azt a gyönyörű mesekönyvet, amit Heller Tamás 50 éven keresztül a szívével írt, amit én most megpróbálok kinyitni.

Előre is köszönöm a figyelmüket.

Beregi Péter

( A 2021.01.21-i adás ismétlése )

2021-06-24 17 óra Igaza volt a szállóige-gyártó Királyhegyi Pálnak. „Az ember mindig onnan szeretne elmenni, ahol van”.

De még vagy száz évvel előbb vagyunk.

Királyhegyi az 1920-as évek legelején az antiszemita hullám elől menekülve próbált szerencsét Amerikában. A szerencséjét persze nem találta, bár később lett rosszabb is, mert mint tudjuk, minden rossznál van rosszabb is.

Jaj de kapkodok!

Szóval volt Királyhegyi Amerikában pincér, nyúlbőrgyári munkás, olykor megfizetett forgatókönyvíró Hollywoodban, de hazajött. Tán a honvágy.

De hogy is kezdtük? „Az ember mindig onnan szeretne elmenni, ahol van”.

Nos, nem véletlen, hogy az első zsidótörvény évében, 1938-ban ismét „szeretett” elmenni – ezúttal Angliába.

Ó, nehéz élet!

Jön a Maud nevű hölgy, egy viharos szerelmi kapcsolat, s Királyhegyi három év múltán újra jegyet váltott Budapestre. „Sürgős volt az utam, nehogy lekéssem az auschwitzi gyorsot” – írta az Első kétszáz évem című önéletírásában.

Szóval, Királyhegyit fedezi fel újra a sztorik átadó mestere, Beregi Péter. Én már előre röhögök, amint hallom majd, hogy a „Legjobb az egyenes út, hazudni kell”. Mert, hogy nem változik a világ, most is igaz, hogy „Mindenki gazdag, kivéve a szegények”, s ahogy körbe nézek, tapasztalom is, hogy „A nyomort sem adják ingyen”.

Igen. Most, hogy elolvasta soraimat, pont annyit tud a műsorról kedves hallgató, mint a kérdező, a Fodor. Vagyis csak annyit, hogy a legendás Királyhegyi is szóba kerül. No meg annyit is tudhat, hogy mi volt Esterházy kedvenc Királyhegyi bölcsessége. Idézem:

„Hogyan szerezzünk ellenségeket? Vasszorgalommal.”

2021-06-10 17 óra Na tessék! A virtuóz szómester, Beregi Péter háttérbe szorul. Ugyanis a túlélés Paganinije, aki az átlagosnál jobban szerette a pesti éjszakákat, a nőket és a hasát, leszorítja a színpadról az átadót, a sztorizót, a szintén zseniális Beregit.

De hát Guttman, azaz Guti, azaz Zsüti, szóval G. Dénes György mindent megtehet, még holtában is, hiszen utolérhetetlen nagyság, a slágergyártás királya.

Hihetetlen pasi - mesél Beregi. A későbbi Nobel-díjas Kertész Imrével dolgozott, Rejtő Jenővel verte a zsugát, és….De hallgassák meg inkább a műsort! Zsüti, Antal Imre, Gregor József, Törőcsik Mari, Karádi Katalin és még sokan mások az Át – Adom - a c. műsorban! Jó szórakozást kíván a Fodor is.

2021-05-27 17 óra Kapócs Zsóka mély hangja rezonál bennem. A hatodik dal ma tőle. Beregi Péter kérte, hogy szerkesszem be a mai műsorba, ami még azt sem tudom, miről fog szólni.

Mindenesetre a cigarettavég hamvad. Azt is tudja már mindenki, hogy „a dalok is meghalnak egyszer”. Csak nem hisszük el. „Ez lett a vesztünk”, de ez is egy dal címe.

Az enyém meg az, hogy Beregi történetein kuncogok – néha már előre -, pedig én csiklandozom. Mindig ömlik belőle a nyomdafestéket nem tűrő sztori, amit persze, szemérmesen nem osztunk meg önnel.

Kéne valamit írnom erről a műsorról. Na, ide figyeljenek emberek! Kimondom, leírom, hogy fogalmam sincs, hogy mi lesz az ÁTADOMA című műsorban! De azt tudom, Beregi legalább annyira jó lesz, mint a sztori. Fodor János.

2021-05-13 17 óra Ha van mire emlékezni, nem volt üres az életed.

„Ha meg tudod jegyezni – persze a neveken kívül – a sztorikat, eseményeket, s azt még képes is vagy szórakoztatóan elmondani, mit elmondani, eljátszani(!), akkor nem éltél hiába. Ha egy műsorban össze tudod kötni, Gózon Gyulát, Törőcsik Marit, Major Tamást, Keveházi Gábort, Seregi Lászlót, Gaál Gabriellát és Louis Armstrongot úgy, hogy azt hallgatni élvezet legyen, nos akkor Bézselj tovább! És abba ne hagyd, még akkor sem, ha elfáradtál, mert át kell adnod azt, amit mi nem éltünk meg!”

Ezt mondtam álmomban Bereginek, aki felébredt - pedig nagyon álmos volt -, és elkezdett mesélni önöknek, a közönségnek!

Hölgyeim és Uraim, tisztelt publikum! Beregi Péter műsora következik!!!

2021-04-29 17 óra Két olyan műsorban is reszt veszek, ahol mellékszereplő vagyok, szinte csak mikrofon állvány. Örömmel vállalom ezt a látszólagos alárendelt szerepet, mert kiváló embereknek segítek így, ezekben a zűrzavaros időkben.

Juhász Árpád geológus az egyikőjük, a másik Beregi Péter, színész, nagy mesélő, a derű és önirónia élő hordozója. Isteni hallgatni őket. Sokat megéltek, bölcsek és derűsek. Péter csak megszólal, és már mosolygok. Sztorikat, adomákat terít a képzeletbeli asztalra, én meg csak falom azokat, s néha fulladásig röhögök.

Persze a legjobb történetek kimaradnak a műsorból, mert rádióban olyanokat elmondani nem lehet. Azaz lehet-ne, ha engedné a főszerkesztő, azaz én.

Nem engedem, mert az a szóhasználat 27 év felettieknek való csak. De még akkor is kizárólag szűkebb, jól összeszokott társaságban szabad.

De ne arról beszéljek, ami nincs, azaz van, csak a rádióban nem hallható, hanem arról szóljak, hogy még így is nagyon szórakoztató. Sőt!

Én az ön helyében, kedves hallgató, nem hagynám ki!

Beregi Péter „Átadoma”! És nem a vírust.

2021-04-15 17 óra Ismét történetek, sztorik, adomák. Persze, hogy "át adom a " nagyérdeműnek. Megjegyzem, a Fodor végig bírta hallgatni. Talán ön is.

Beregi Péter ölel mindenkit!

2021-04-01 17 óra Tisztelettel jelzem, hogy ismét elkészült egy műsor, egy darabkája a múltamnak megosztásra kerül. Tudom, nem én vagyok a fontos. Ám akikre emlékezem, azok azok. Fontosak. Nekem mindenképpen.

Jó szívvel ajánlom a műsort. Első hallgatóm kibírta. Néha tán még mosolygott is a bajusza alatt. Szóval, a Fodornak sztoriztam, abban a reményben, hogy továbbítja önöknek a rögzített anyagot.

Hallgassák meg!

Én majd a végén meghajlok.

Beregi Péter

Budapest, 2021. harmadik havának a legvégén.

2021-03-18 17 óra Könnyek, homályos képek a múltból és röhögések, még most is.

Beregi Péter adomázik, megnevettette a hallgatót, Fodor Jánost, aki persze néha kérdez, közbevet, ámul és irigykedik.

Micsoda élet, micsoda lendület még most is, hiszen Beregi úgy ficánkol, mint egy tinédzser! És emlékezik, úgy, ahogy kevesen.

Oda kell rá figyelni!

2021-03-04 17 óra 2. RÉSZ "Valahol Európában" olyan pályát futott be, ami igazán kivételes, tanulságos, gyönyörű!

Ahol színpadot látott ott rendezett.
Ahol rendezett, ott sikert aratott.

A főrendező úr több rekordot is megdöntött. 200 Tv és több mint 100 színpadi rendezés! A népstadionban 80.000 néző szűnni nem akaró tapsa bizonyította, hogy érti a dolgát.
Amire nem emlékszik az nem is volt, de ha volt is, arra nem érdemes emlékezni!

Nyomdakészen mesél, valószínű együltében írta meg a 10 könyvét, és ahogy elnézem, még 10 simán beleférne délután.
Megálmodja a jelent, megálmodja a jövőt, és visszaálmodja a múltat. Csuda pasi.

Minden délután, mondom, MINDEN DÉLUTÁN (!) pizsamát húz és bebújik a puha pihe ágyba, s tán rendez álmában. (Ilyenkor nem szabad zavarni!)
Azonban ma 16 órakor (magától) felébred, mert tudja, hogy 17 órakor az ÁT-ADOMA c. műsorom vendége lesz a Rádió Bézsben!

A még csak 89 éves Kalmár Tibor főrendező úrat Beregi Péter tinédzser - és remélem önök is! - kellő tisztelettel és áhítattal hallgatja majd.

2021-02-18 17 óra 1. RÉSZ "Valahol Európában" olyan pályát futott be, ami igazán kivételes, tanulságos, gyönyörű!

Ahol színpadot látott ott rendezett.
Ahol rendezett, ott sikert aratott.

A főrendező úr több rekordot is megdöntött. 200 Tv és több mint 100 színpadi rendezés! A népstadionban 80.000 néző szűnni nem akaró tapsa bizonyította, hogy érti a dolgát.
Amire nem emlékszik az nem is volt, de ha volt is, arra nem érdemes emlékezni!

Nyomdakészen mesél, valószínű együltében írta meg a 10 könyvét, és ahogy elnézem, még 10 simán beleférne délután.
Megálmodja a jelent, megálmodja a jövőt, és visszaálmodja a múltat. Csuda pasi.

Minden délután, mondom, MINDEN DÉLUTÁN (!) pizsamát húz és bebújik a puha pihe ágyba, s tán rendez álmában. (Ilyenkor nem szabad zavarni!)
Azonban ma 16 órakor (magától) felébred, mert tudja, hogy 17 órakor az ÁT-ADOMA c. műsorom vendége lesz a Rádió Bézsben!

A még csak 89 éves Kalmár Tibor főrendező úrat Beregi Péter tinédzser - és remélem önök is! - kellő tisztelettel és áhítattal hallgatja majd.

2021-02-04 17 óra Beregi Péter vagyok. A következő vendégem az " Át-adoma " c. műsoromban Körmendi Péter.

Őt az édesapja Körmendi Vilmos a kiváló karmester és hangszerelő, még a megszületése előtt kilenc hónappal meghangszerelte. Ez meg is látszik rajta! Szóval Körmendi Péter. A nyugodt, a harmonikus, a megértő, az együtt érző. Nála az adott szó garancia, a kézfogás vérszerződés !

Petinél nincsenek elveszett hangok, a hamisakat tova űzi, amikor felvételt készít profi stúdiójában. Ha zongorán kísér úgy vigyáz rád mint anya a gyermekére. Ha nem jut eszedbe a szöveg, ha elvéted a ritmust, ha a dallam egyetlen hangját sem találod el, ne izgulj, ezt a néző, a hallgató nem veszi észre, mert a Körmendi megoldja ! Hogy - hogyan?
Ez az Ő titka, mondhatnám az Ő varázslata.

Öröm, ha meghallgat! A műsor február 4-én, 17 órakor kezdődik.

2021-01-21 17 óra Beregi Péter vagyok, az első önálló műsoromra készülök, itt a Rádió Bézsen.
Beszélgető, adomázó társam Heller Tamás színész. Csupa nagybetűvel: SZÍNÉSZ!
Ő amúgy táncdalénekes is, meg táncoskomikus is, meg zeneszerző is! Az ám! A Mikroszkóp Színpad 37 kabaréjához írt kitűnő zenét.
Tamás fényképésznek tanult, nyilván ezért exponál mindig jól, tévedhetetlen a poénérzéke.
Titok, de elárulom, hogy szerzeményeit a lakás legkisebb helységében álmodja meg, s mire kijön, már vidáman fütyüli a kottaíró fülébe (aki ott várja az előszobában), hogy aztán a közönség fütyülje tovább.
Alig van olyan település Magyarországon, ahol Tamás az elmúlt 50 év alatt ne lépett volna fel és mindegyikre emlékszik, mindegyik közönségét szívébe zárta és minden helyre visszatalál, ha hívják!
Ajánlom azt a gyönyörű mesekönyvet, amit Heller Tamás 50 éven keresztül a szívével írt, amit én most megpróbálok kinyitni.

Előre is köszönöm a figyelmüket.

Beregi Péter

2021-01-07 17 óra Új Műsor a Rádió Bézsen!
Rövid címe: ADOMA
Hosszabb címe: ÁTADOMA
A szó szétszedve: ÁT ADOM A
Adoma jelentése: történet, sztori.
Az átadó Beregi Péter, színész, humorista, humanista.
A műsor minden második csütörtökön hallható, 17 órától.
Az első műsort már hallottam. Jókat derültem! (fodor)

Kovalik Márta díj

Jó emberek díja

 2018- ban a Rádió Bézs, annak főszerkesztője Fodor János, valamint a Szaday család vándordíjat hozott létre, hogy Kovalik Márta, aranytollas Újságíró, az egykori Húszas stúdió szerkesztője, a Magyar Rádiózás meghatározó személyisége emlékét az utókor megőrizze.

Az emlékdíj nem szakmai díj.

Az kapja minden évben, aki szabad, független, tisztességes ember és tesz azért, hogy a következő generáció minél nagyobb tudással, minél szabadabban élhessen úgy, hogy a tényeket megismerhessék, és azokat tiszteletben tartsák.

A díjat Formanek Zsuzsa üvegtervező iparművész és Bedécs Kristóf ötvösművész tervezte és alkotta.

2021-ben Szalay Kriszta színésznő vehette át a díjat.

2020-ban Talyigás Katalin szociológus a SZIA alapítója volt a díjazott.

2019-ben Vekerdi Tamás pszichológus kapta a díjat.  

2018-ban az első díjazott Bojár Gábor fizikus, vállalkozó, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója volt.

 >>>

ÉS kritika

Élet és  Irodalom 2021. október 8.
Károlyi Csaba

Asztalfő

(Lábjegyzet. Vlasics Sarolta műsora, Rádió Bézs, szeptember 30., csütörtök, 16.00–17.00)

Hát, ennek a beszélgetésnek például a Kossuthon lett volna a helye, ha az még közszolgálati lenne és nem pártállami rádió. Báron remekül beszélt, jól követhető, adatgazdag és nagyívű portrét vázolt, üdítően barátságos hangnemben. Vlasics ügyesen kérdezett, tudta, hogyan lesz a lehető legösszefogottabb kép a kivételes életműről.

Ferenc Józsefet egyszer megkérték, üljön az asztalfőre, de ő azért se oda ült, majd ezt mondta: „Fiam, jegyezd meg, ahol én ülök, az az asztalfő.” Állítólag Jancsó Miklós is szerette ezt a mondást, és szeretett nem az asztalfőre ülni. Báron György idézte most föl Jancsó alakját és művészetét Vlasics Sarolta heti kulturális műsorában.

Lábjegyzet – segít az eligazodásban.” Így mutatkozik be ez a műsor. És valóban segít. A Lábjegyzet mindig érdekes. Szó volt mostanában benne Gerhard Richter kiállításáról éppúgy, mint Spiró György esszékötetéről, a Zeneakadémia tehetséggondozó programjáról vagy – a legutóbbi adás második felében – Nagy Péter István Don Carlos-rendezéséről a Radnóti Színházban.

Szeptember 27-én volt száz éve annak, hogy Jancsó Miklós megszületett, sokan és sokféleképpen emlékeztek mostanában erre – Báron György is utalt rá –, többek közt a FreeSZFE, a CineFest. Sőt, Budapesten a Bazilika előtti téren vetítették le a Szegénylegényeket. Kell-e ennél több? Hát, ennek a beszélgetésnek például a Kossuthon lett volna a helye, ha az még közszolgálati lenne, és nem pártállami rádió. Báron remekül beszélt, jól követhető, adatgazdag és nagy ívű portrét vázolt, üdítően barátságos hangnemben. Vlasics ügyesen kérdezett, tudta, hogyan lesz a lehető legösszefogottabb kép a kivételes életműről.

Lehet, hogy mosolyogna vagy legyintene ezt az ünneplést látván, mondta Báron Jancsóról, akit elképesztően nagyvonalú embernek ismert meg, olyannak, kinek harmónia van a művei és a személyisége között. Még azt is megengedhette magának, hogy nem engedett meg mindent magának, így a filmkritikus, és ez itt nem üres patron. Báron beszélt a forgatásokról is, Jancsó szeretett nem csak profi színészekkel dolgozni, beemelte a filmjeibe Szentjóby Tamást, Halász Pétert, Cseh Tamást, Lovasi Andrást, a Szörnyek évadjában szinte utódjának nevezte meg Tarr Bélát, élete vége felé a Lámpásban (Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten) maga is szerepelt Hernádi Gyulával együtt, mintegy búcsúzásképpen. Aztán utána még hat ugyanolyan komédiát forgatott. Szeretett állandó stábbal dolgozni, Kende János, Grunwalsky Ferenc, Kézdi-Kovács Zsolt, Galkó Balázs, Balázsovits Lajos, Kozák András és így tovább, aztán Kapa és Pepe.

Aktuálisak-e ma a filmjei? – tette föl a kézenfekvő kérdést Vlasics Sarolta. Aktuálisabbak, mint valaha, jobban élnek – válaszolta Báron –, az önismétlés és a modor nála védjegy, csak a nagyoknál van ilyen, minden korszaka frissnek hat most is, és rólunk szól. Régen társadalmi esemény volt, ha Jancsó végigment az utcán, utolsó filmjei pedig ma nemzedéki kultfilmek. A beszélgetés végighaladt az életmű korszakain, annak jegyében, hogy a rendező mindig követte a politikai változásokat, a 60-as években a hatalom és a személyiség, a hatalom és a tömeg kérdése foglalkoztatta, a 70-es években káoszt érzékelt, Olaszországban várta-várta a rendszer összeomlását, a 90-es években elhallgatott, majd idős korára visszajött a burleszkkel és a groteszkkel, ilyesmit csak az öreg Buñuel csinált.

Jancsó műveiben abszolút kontinuitás van végig, a nagyon hosszú snittek meditatív stílust eredményeznek – magyarázta lelkesen Báron –, nála mindig hangsúlyos, hogy a film a képek művészete, a Szegénylegények például a dialógusok nélkül is érthető. Antonioninál a hosszú snittek az elidegenedésről szólnak, Jancsónál a személyiség a hatalomnak való kiszolgáltatottságáról. A szimbólumai, a rekvizitumai örök érvényűek. Az önálló filmnyelv és a szabad gondolkodás pedig összefügg. Jancsó öt perc után felismerhető, mint Fellini, Antonioni, Tarr. Öröm volt ezt az összegzést hallani.

Végül Vlasics a személyes élményeiről kérdezte Báront, aki boldogan válaszolt erre is: ő nem volt filmrendező, csak akkor, amikor forgatott, de akkor is happening volt a munka során. Nagyvonalú, jó humorú ember volt, királyi eleganciával megáldva. Én se előtte, se utána nem láttam ilyen természetes módon 

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom heti tv erd tv

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:

Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs

 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár hét esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Érd most

az Autodoc Club weboldalán