A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Beregi Péter

(Át)Adoma - Beregi PéterrelKétHetente Csütörtök 17.00-18.00 • 

2021-04-15 17 óra Ismét történetek, sztorik, adomák. Persze, hogy "át adom a " nagyérdeműnek. Megjegyzem, a Fodor végig bírta hallgatni. Talán ön is.

Beregi Péter ölel mindenkit!

2021-04-01 17 óra Tisztelettel jelzem, hogy ismét elkészült egy műsor, egy darabkája a múltamnak megosztásra kerül. Tudom, nem én vagyok a fontos. Ám akikre emlékezem, azok azok. Fontosak. Nekem mindenképpen.

Jó szívvel ajánlom a műsort. Első hallgatóm kibírta. Néha tán még mosolygott is a bajusza alatt. Szóval, a Fodornak sztoriztam, abban a reményben, hogy továbbítja önöknek a rögzített anyagot.

Hallgassák meg!

Én majd a végén meghajlok.

Beregi Péter

Budapest, 2021. harmadik havának a legvégén.

2021-03-18 17 óra Könnyek, homályos képek a múltból és röhögések, még most is.

Beregi Péter adomázik, megnevettette a hallgatót, Fodor Jánost, aki persze néha kérdez, közbevet, ámul és irigykedik.

Micsoda élet, micsoda lendület még most is, hiszen Beregi úgy ficánkol, mint egy tinédzser! És emlékezik, úgy, ahogy kevesen.

Oda kell rá figyelni!

2021-03-04 17 óra 2. RÉSZ "Valahol Európában" olyan pályát futott be, ami igazán kivételes, tanulságos, gyönyörű!

Ahol színpadot látott ott rendezett.
Ahol rendezett, ott sikert aratott.

A főrendező úr több rekordot is megdöntött. 200 Tv és több mint 100 színpadi rendezés! A népstadionban 80.000 néző szűnni nem akaró tapsa bizonyította, hogy érti a dolgát.
Amire nem emlékszik az nem is volt, de ha volt is, arra nem érdemes emlékezni!

Nyomdakészen mesél, valószínű együltében írta meg a 10 könyvét, és ahogy elnézem, még 10 simán beleférne délután.
Megálmodja a jelent, megálmodja a jövőt, és visszaálmodja a múltat. Csuda pasi.

Minden délután, mondom, MINDEN DÉLUTÁN (!) pizsamát húz és bebújik a puha pihe ágyba, s tán rendez álmában. (Ilyenkor nem szabad zavarni!)
Azonban ma 16 órakor (magától) felébred, mert tudja, hogy 17 órakor az ÁT-ADOMA c. műsorom vendége lesz a Rádió Bézsben!

A még csak 89 éves Kalmár Tibor főrendező úrat Beregi Péter tinédzser - és remélem önök is! - kellő tisztelettel és áhítattal hallgatja majd.

2021-02-18 17 óra 1. RÉSZ "Valahol Európában" olyan pályát futott be, ami igazán kivételes, tanulságos, gyönyörű!

Ahol színpadot látott ott rendezett.
Ahol rendezett, ott sikert aratott.

A főrendező úr több rekordot is megdöntött. 200 Tv és több mint 100 színpadi rendezés! A népstadionban 80.000 néző szűnni nem akaró tapsa bizonyította, hogy érti a dolgát.
Amire nem emlékszik az nem is volt, de ha volt is, arra nem érdemes emlékezni!

Nyomdakészen mesél, valószínű együltében írta meg a 10 könyvét, és ahogy elnézem, még 10 simán beleférne délután.
Megálmodja a jelent, megálmodja a jövőt, és visszaálmodja a múltat. Csuda pasi.

Minden délután, mondom, MINDEN DÉLUTÁN (!) pizsamát húz és bebújik a puha pihe ágyba, s tán rendez álmában. (Ilyenkor nem szabad zavarni!)
Azonban ma 16 órakor (magától) felébred, mert tudja, hogy 17 órakor az ÁT-ADOMA c. műsorom vendége lesz a Rádió Bézsben!

A még csak 89 éves Kalmár Tibor főrendező úrat Beregi Péter tinédzser - és remélem önök is! - kellő tisztelettel és áhítattal hallgatja majd.

2021-02-04 17 óra Beregi Péter vagyok. A következő vendégem az " Át-adoma " c. műsoromban Körmendi Péter.

Őt az édesapja Körmendi Vilmos a kiváló karmester és hangszerelő, még a megszületése előtt kilenc hónappal meghangszerelte. Ez meg is látszik rajta! Szóval Körmendi Péter. A nyugodt, a harmonikus, a megértő, az együtt érző. Nála az adott szó garancia, a kézfogás vérszerződés !

Petinél nincsenek elveszett hangok, a hamisakat tova űzi, amikor felvételt készít profi stúdiójában. Ha zongorán kísér úgy vigyáz rád mint anya a gyermekére. Ha nem jut eszedbe a szöveg, ha elvéted a ritmust, ha a dallam egyetlen hangját sem találod el, ne izgulj, ezt a néző, a hallgató nem veszi észre, mert a Körmendi megoldja ! Hogy - hogyan?
Ez az Ő titka, mondhatnám az Ő varázslata.

Öröm, ha meghallgat! A műsor február 4-én, 17 órakor kezdődik.

2021-01-21 17 óra Beregi Péter vagyok, az első önálló műsoromra készülök, itt a Rádió Bézsen.
Beszélgető, adomázó társam Heller Tamás színész. Csupa nagybetűvel: SZÍNÉSZ!
Ő amúgy táncdalénekes is, meg táncoskomikus is, meg zeneszerző is! Az ám! A Mikroszkóp Színpad 37 kabaréjához írt kitűnő zenét.
Tamás fényképésznek tanult, nyilván ezért exponál mindig jól, tévedhetetlen a poénérzéke.
Titok, de elárulom, hogy szerzeményeit a lakás legkisebb helységében álmodja meg, s mire kijön, már vidáman fütyüli a kottaíró fülébe (aki ott várja az előszobában), hogy aztán a közönség fütyülje tovább.
Alig van olyan település Magyarországon, ahol Tamás az elmúlt 50 év alatt ne lépett volna fel és mindegyikre emlékszik, mindegyik közönségét szívébe zárta és minden helyre visszatalál, ha hívják!
Ajánlom azt a gyönyörű mesekönyvet, amit Heller Tamás 50 éven keresztül a szívével írt, amit én most megpróbálok kinyitni.

Előre is köszönöm a figyelmüket.

Beregi Péter

2021-01-07 17 óra Új Műsor a Rádió Bézsen!
Rövid címe: ADOMA
Hosszabb címe: ÁTADOMA
A szó szétszedve: ÁT ADOM A
Adoma jelentése: történet, sztori.
Az átadó Beregi Péter, színész, humorista, humanista.
A műsor minden második csütörtökön hallható, 17 órától.
Az első műsort már hallottam. Jókat derültem! (fodor)

Kovalik Márta díj

Kedves Barátaim!
 
Szeretnék megosztani Veletek két nagyon jó és szép hírt. 
 
Megünnepeltük a BÉZS Rádió működésének 5 éves évfordulóját. Ehhez itt is hadd gratuláljak Fodor Jánosnak, a Rádió lelkének és motorjának az egész kuratórium nevében! További sok évnyi sikeres működést kívánunk!
 
Az ünnepséget a Király u. 11. szám alatt található K11 Művészeti és Szabadidő Központban szervezte meg János, nagyon szépen és mívesen. Sajnos, akinek igazán ott kellett volna lennie, megbetegedett. Így Talyigás Kati nem volt személyesen jelen, hogy megtudja, hogy Ő kapta idén a Kovalik Mártáról elnevezett vándordíjat.  Fodor János nagyon szép szavakkal emlékezett meg a névadóról, s az első két díjazottról, Bojár Gáborról és Vekerdy Tamásról. Azt is elmondta, hogy egy névtelen adakozó lehetővé tette, hogy a vándordíj egy másolata ott maradhasson a díjazottnál is a következő 5 évben.  Majd felhívta a színpadra a díj alkotóit, Formanek Zuzsát és Bedécs Kristófot, kezükben a díjjal. Talyigás Katalin távollétében pedig engem ért az a megtiszteltetés, hogy átvehettem tőlük a nagyon szép üvegalkotást, ami talán a leszálló Nikére emlékeztet leginkább, de mindenképpen a szárnyalásról, a repülésről, az alkotásról szól - azon kívül, hogy nagyon szép, légies!  
 
Gratulálunk, Talyigás Katalin! 
 
Hegyesi Gábor
Szociális Innovációs Alapítvány 
a Kuratórium elnöke
 

 

 >>>

Hallgatónktól

Kedves Bézs, és Ti mind, akik Nekünk Bézseltek!

Messziről kezdem, de nem lesz hosszú! Szeretem a szép ruhákat, kiegészítőket, mindig is szerettem öltözni, de nem szeretem a harsány színeket! A visszafogott, finom, halvány, minőségi öltözködést kedvelem, és a bézs színeket. Ugye már itt is vagyunk!

Amikor megtudtam hat évvel ezelőtt, hogy a színem, a bézs már egy rádió neve is, azt gondoltam, ez valami reklámfogás csak. De aztán megnéztem, hogy milyen nevek, és műsorok fémjelzik a rádió működését. Hallottam, hogy Fodor János, a kezdeményező, hogy ott vannak mellette azok a nevek is, akikért érdemes „kinyitni” a rádiót, és tudtam, ez bizony jó lesz!

És igen, nagyon jó lett! Szeretem, hogy egyre szélesebb profillal megy, hogy a nagy nevek mellett, jöttek a fiatalok is, hogy frissült a tartalom, szinte egész nap itt szól mellettem a Bézs.

Elegem volt, és van már a máshol a mennyiségében is az egeket ostromló politikai műsorokból, az állandó ekézéstől, a vad hangulatú párbeszédekből, a folytonos „a valamire” való utalgatásokból, olyan rádióra vágytam, ahol, ahogyan az ars poetica-jában is ott van, minőségi, lágy hangok szerepelnek, ahol elfelejtem, hogy kint dühöng a vad világ, ahol nem kell gyomorgörccsel hallgatnom a műsorokat.

Ez a rádió pont ilyen, ezért szeretem. Már hat éve ennek, és kívánom, és remélem, hogy így is marad!

Nagyon sok örömteli, boldog születésnapot kívánok!

Egy hűséges hallgatójuk, Éva

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:

Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs

 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár öt esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Játék

Szenvedésekkel teli, regényes élet, világhír. Utánozhatatlan hang és örök dallamok. Játékunkban Edit Piafra emlékezünk és a helyes megfejtések beküldői között Michelle Marly: Edith Piaf és a szerelem dala c. könyvét sorsoljuk ki.

 >>>

az Autodoc Club weboldalán